Her gece acikiyorum :S

Benim arkadasımın annesi gece uykusundan uyanır yemek yer tekrar yatarmıs, duyunca o kadar cok sasırmıstım ki, mesela uyanır melteeem cikolata ver dermis, arkadasım cikolata yok deyince küp seker ver o zaman demis. :52:

Cok garipsemistim ilk anlattıgında nan o anda insanın aklına yemek gelir mi diye? Sasırmamak lazımııs, simdi aynısını bilincsizce ben yapıyorum lavaboya diye kalkıyorum hoop ordan mutfaga önüme ne gelirse yeyip tekrar yatıyorum.. :24:
Arkadaşının annesinin muhtelemen kan şekeri düşüyordur canım benim anneminde kan şekeri düşünce isterse gece olsun cikolata yer o yoksa bile küp şeker yer 2 tane

aksam yemegınızı karnınız doyana kadar yıyın.bol bol su ıcın baktınız karnınız acıktı havuc yada salatalık yemeyı deneyın.ben oyle yapıyorum cok cok nadır yedıgım oluyor ama onemlı degıl.bıraz tutacaksınız kendınızı okadar

Arkadaşının annesinin muhtelemen kan şekeri düşüyordur canım benim anneminde kan şekeri düşünce isterse gece olsun cikolata yer o yoksa bile küp şeker yer 2 tane

O da olabilir canım ama yemekte yiyormus bu yüzden kilo almıstı yani cikolata istemesi illa birsey yiyecek arkadasım da yok deyip vermeyince bari seker ver demis.. :)

ben de çok yerdim hem de hafif şeyler değil baya makarna vs:) 25'e kadar sorun olmadı ama 25'ten sonra hafif kilo almaya başladım.44'tüm 46 olmuşum yaz boyunca tıkınmalardan.
artık 8den 9dan sonra bir şey yemiyorum çok acıkmışsam da salata, elma, süt vs ile geçiştiriyorum. yoksa o yediklerimin bana dönüşü fena olcak biliyorum:) bir de beyaz leblebi tok tutuyormuş bir gün onu da denerim belki:)

ben de çok yerdim hem de hafif şeyler değil baya makarna vs:) 25'e kadar sorun olmadı ama 25'ten sonra hafif kilo almaya başladım.44'tüm 46 olmuşum yaz boyunca tıkınmalardan.
artık 8den 9dan sonra bir şey yemiyorum çok acıkmışsam da salata, elma, süt vs ile geçiştiriyorum. yoksa o yediklerimin bana dönüşü fena olcak biliyorum:) bir de beyaz leblebi tok tutuyormuş bir gün onu da denerim belki:)

beyaz ve sarı leblebi tok tutar ama fazlası zarar gaz ve kabızlık problemi yapar bazen bende acıkırım geceleri ama kalkıp yemiyorum açlıktan ölsemde yemiyorum sabahı bekle diyorum kendi kendime
:1::1::1::9::9::9:

Keşke bende uyuyabilsem öyle...yok anam nerdeeee cin gibiyim :52:<--- aynen böyle

UniQuE88, geceleri benim de çok karnım acıkır ama bir de bende şu var, eşim zaten geç geliyor işten yani saat 22.00 gibi ancak gelir onunla beraber yiyorum sonra yatıyoruz gece saat 2 de tutuyor beni bir açlık :1: . Hemen kalkıp bir bardak su içiyorum, her gece yesem hepten ayı olacağım :37:.

Bu arada konunla alakası yok ama, sanırım sendin o. Yanılıyorsam kusura bakma.. Almanyadan türkiyeye dönmek istemiştin galiba bir ara dimi?

Son düzenleme:
UniQuE88, geceleri benim de çok karnım acıkır ama bir de bende şu var, eşim zaten geç geliyor işten yani saat 22.00 gibi ancak gelir onunla beraber yiyorum sonra yatıyoruz gece saat 2 de tutuyor beni bir açlık :1: . Hemen kalkıp bir bardak su içiyorum, her gece yesem hepten ayı olacağım :37:.

Bu arada konunla alakası yok ama, sanırım sendin o. Yanılıyorsam kusura bakma.. Almanyadan türkiyeye dönmel istemiştin galiba bir ara dimi?

Evet çok istemiştim, ama annem istemiyor "sende gidersen dayanamam ablanda evlendi kafayı yerim" diyor :50:
Ee durum böyle anlayacağın annemi bile bile depresyona sokamam zaten bir ara yığıldı kaldı hastanelik oldu..bunu ona yapamam :50:

Evet çok istemiştim, ama annem istemiyor "sende gidersen dayanamam ablanda evlendi kafayı yerim" diyor :50:
Ee durum böyle anlayacağın annemi bile bile depresyona sokamam zaten bir ara yığıldı kaldı hastanelik oldu..bunu ona yapamam :50:

Canım ya çok geçmiş olsun.. Olsun be canım, herşeyde vardı bir hayır.. Kim bilir belki başka zamanda daha iyi şartlarda dönmek nasip olur :72:. Döndüğün zaman bende beklerim, bende döneli 2 yıl oldu ..

Canım ya çok geçmiş olsun.. Olsun be canım, herşeyde vardı bir hayır.. Kim bilir belki başka zamanda daha iyi şartlarda dönmek nasip olur :72:. Döndüğün zaman bende beklerim, bende döneli 2 yıl oldu ..

Annemler de günün birinde geri dönecek zaten ömür boyu kalmazlar bu ülkede..bende burdan açıköğretime yazıldım Mart'da başlayacağım kısmetse.
Anneciğimi bile bile üzemem, bişey olursa asla affedemem kendimi :50: Dediğin gibi her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyor belkide :)
Bekle beni canım elbet birgün döneceğim :32:

Annemler de günün birinde geri dönecek zaten ömür boyu kalmazlar bu ülkede..bende burdan açıköğretime yazıldım Mart'da başlayacağım kısmetse.
Anneciğimi bile bile üzemem, bişey olursa asla affedemem kendimi :50: Dediğin gibi her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyor belkide :)
Bekle beni canım elbet birgün döneceğim :32:

Haydiii bakalım, Allah gönlüne göre versin inşallah... :34:

ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.:52::52::52::52::52:

Aynı beni anlatmışsin biz kadinlar hep aynınız sanırım

canim oyle gec saatlerde canin bisey isterse su ic su tokluk hissi verir. yada makarna gibi cok kalorili seyler yiyecegine 1 tabak yogurt veya 1 bardak sut icsen daha iyi olur.

kızlar benim canım şimdi un helvası çekti ya hem nasıl çekti ooof hemen yapıyorum.:125:

Gece 2 ye kadar oturursan acıkırsın tabi bu çok normal o zaman ya vakitlice yatıcaksın yada kendine hakim olup yemeyeceksin çok zorlanıyosan 1 meyve olabilir.

Gece 2 ye kadar oturursan acıkırsın tabi bu çok normal o zaman ya vakitlice yatıcaksın yada kendine hakim olup yemeyeceksin çok zorlanıyosan 1 meyve olabilir.

Akşam saat 23-24 arası uzanıyorum yatağıma, telefonla biraz KK'yı takip ediyorum uykum iyice gelene kadar, sonra birden midem konser vermeye başlıyor :52: ordan oraya dönüyorum belki uyurum diye ama nafile. Benim düzenimde böyle işte yıllardır...1 gram bile almıyorum ama işin tek iyi yanı :1:

Back
X