Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

Zayıflasan nolcak ki? Başka bir şey bulacaklar. Kusursuz insan yoktur. Onlar da başka bir kusurunu bulup saldıracaklar.
Senin böylelerini kafana takmamayı öğrenmen gerek.

aynen bu durum işte

Canım benim;
Seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen.Sen bu kendini bilmezlerin lafını çekmeye yeni yeni başlamışsın.Ben hayatım boyunca bu hadsiz lafları işittim.Normal kilolara döndüğüm dönemler oldu tabii ama bu insanlar bana hep şişmanmışım gibi davranmaya devam ettiler;ve maalesef bunu da kendilerine hak bildiler...
İnsanlar neden birtakım kişileri bile bile üzmekten bu derece zevk alırlar anlamak çok zor.Aslında egolarını şişirip kendi eksikliklerini ve iğrençliklerini örtmek için bunu yapıyorlar ve feci şekilde kul hakkı alıyorlar.Hesabını verirken anlayacaklar da çok geç olacak....
Sen bu kendini bilmezlere aldırma.Hep iyi hisset kendini ve iyi ol.Eminim çok güzel bir genç kızsınız ve size laf söyleyenlerin rüyasında bile göremediği bir meslek sahibi olmak üzeresiniz.Tüm bu zalimlikler bu değerlerinizin kıskanılmasından ileri geliyor....
Sizi kilonuza laf söyleyerek üzmek isteyenlere ''bu durumun çaresi var.İrademi kullanır ve zayıflarım;ama çirkinliklerin pek çaresi bulanamıyor ben bu yüzden bazı içi çirkinlere üzülüyorum '' deyip suratına bakın ve aldığı halden haz duyun.Bu lafı; sırf beni üzmekten zevk alan bir kadının (çalışma arkadaşım,nasıl arkadaşsa artık) yüzüne söyleyip rahatlamıştım.Aslında bu kadar radikal bir laf etmek istemezdim ama beni canımdan bezdirmişti.
Demem o ki; seni üzenlere zarif davranmak ve biraz kilo fazlan var diye ezilmek zorunda değilsin.SENİ ÜZMELERİNE İZİN VERME.....BU LAFLARI EDENLER MAALESEF BİRER ZAVALLI...
Ciddi bir sağlık sorunu atlatmışsın;iyi olduğunu anlıyorum çok şükür...Kilo ne ki...Yarın bir gün sınav stresin bitince kendini toplar tüm fazlalıklarını verirsin.Hem de bu kadar gençken çok kolay olur.Yeter ki strese girip kilo vermeni engelleme...
Öfff amma uzun yazmışım;ama çok kızdım ve çok doluyum demek ki...
Sağlık huzur ve mutluluk diliyorum.

ah senı ne kadar ıyı anlıyorum . ergenlık cagında zayıftım Bu ne çelımsız ! derlerdi hemde yuzume ..
şimdi kılo aldım : çok sısko olmussun dıyorlar hanı bır soz var : Keçi kendı k.. görmezmiş dıye o misal

insanları dınleme , dusunme ne dıyorlar dıye .. cunku artık ınsanların beynı sulanmıs durumda ..
kımse aman kırarmıyım , incitirmiyim dıye dusunmuyor ..

Ama sen o magazada sana laf soyleyen kıza cvbı vermelıydın canım , sende tutamamıssın bak becerıksızlıgınden dıyebılırdın mesela ..

malesef günden güne daha aciz duruma geliyorlar. moda eleştirmenliği vs. onlara daha cazip geliyor. onalrı bu duruma getirende tatmin edilmeyen egoları. bu şekilde bizi alçaltarak kendilerini yükseltebileceklerini sanıyorlar. bilmiyorlarki sadece kendi saflarında öyle.

Zayıflasan nolcak ki? Başka bir şey bulacaklar. Kusursuz insan yoktur. Onlar da başka bir kusurunu bulup saldıracaklar.
Senin böylelerini kafana takmamayı öğrenmen gerek.

haklısın bütün bu yorularında çok hassas dönemime denk gelmesi çok koydu sadece. yoksa çok takmazdım insanları. geçer mi bu günler..

hahaha flocke helal olsun cevabı yapıştırmışsın kadının o anki eşşekten düşmüş ifadesini hayal edebiliyorum :)))))

ALLAH razı olsun. Derdimi anlayan, ortak olan birilerinin olması rahatlattı beni. hepinize çok ama çok teşekkür ederim. üniversiteyi ailemle aynı şehirde kazanmış olmamı bile bi eksiklik olarak görenler var. başka ilde okumak güzelmiş. onlardan ayrı hayatı öğrenememişim vs. onalrın hayalinde bile göremeyeceği okul olduğunu kabul etmiyorlar. ve benim hayatımın her anına yorum yapmaları canımı yakıyor. bedenen iyiyim ama ruhum ne zaman iyileşir bilmem..

Bence boşuna üzlüyorsun.Ben evlenmeden önce 75 dim şimdi 99 kiloyum herkes ne olmuş sana dedi ne olmuşki dedim çok kilo almışın ver bu kiloları dediler aman dedim kocam iyi bakıyor bana bende alıyorum dedim.Bazende kışa hazırlık yapıyorum diyorum.Sen kendinle barışıksan bence hiç kimseyi takma derim

Son düzenleme:
burnu estetikli bir arkadaşımada yeni tanıştığı bayanlar hep aaa önceden nasıldıki burnun diye soruyolardı kızda bigün canına tak etti " seninki gibiydi yaptırdım kurtuldum " demişti çok eğlenmiştik sonucta millet olarak hokka burunlu değiliz büyük olmak zorunda değil ama cogumuz kusurlu burna sahibiz illa büyük anlamında degil mesela soran kızında burnu büyük degildi ama kalkık degildi asagıya dogruydu..cok bozulmustu :)))

demek vardı da işte mağazalarda sürekli karşılaştığım bişiy olmadığı için bian şok oldum bu ne cüreetse artık akıllandım keşke biri bişi dese diyorum şuan

Allah senden de razı olsun canım...
Tespitim ne kadar doğru değilmi....Ailenle aynı şehirde olup;üniversiteyi ayrı bir şehirde okumamış olmanın güzelliğini bile karalamak ihtiyacında kara yürekli insanlar....Oysa öylesine farkındalar ki ne kadar özel bir insan olduğunun ve maalesef kendilerinin de senin kesip attığın tırnak bile olamadıklarının.Eee ne yapacaklar o zaman '' sen şişmansın tuuu kaka''...

süpermiş boyum kısadır bide benim okuldan bi kız cüce gibisin ayaklarını öne atarak yürüyosun demişti sorması ayıp nereye atarak yürümeliyim demiştim

aynen öyle canım aynen. çok güzel yorumladın ellerine sağlık. benim hastalığımı söylememem deki nedende buydu zaten. çevremdeki insanların merhametin m sinden bi haber olduklarını adım kadar iyi biliyordum.tırnağım olamadıklarını! babamla annemde hasta olduğu icin ailemin adını hastalıklı diye çıkaracaklardı. okuldaki arkadaslarım zaten kendilerini yüksekte görüyorlar ve ben kimsenin bana acımasını istemedim. bilmesi gerekenler bildi. ama bana destek olmadılar. söylemediğim bi şekilde haberi olup beni ziyarete gelen, her yönden destek olan benim ummadığım kişilerde oldu. sonradan anladım ki değer verdiklerin hep seni ilk önden satanlarmış. en yakının böyleyse şimdi bu insanları kaale alıp cevap vermek mi , yoksa susup kendi içini kemirmek mi doğru karar veremedim. bildiğim tek şey insanların yaradanın verdiği bu bedenlere hiç tereddüt etmeden kusur bulmalarının çok vahim bir durum olduğu. bu düşünceye sahip insanlar bu duruma getirdi bizim toplumumuzu. merak, hırs, çekememe ne ararsan var..

herkes önce kendı kapısının önünü süpürsün !!!!

herkes manken gibi fiziğemi sahip sanki hayret bişiy

kemoterapiden sonra metabolizma cok yavslıyor canım biliyorsundur gercı dolayısıyla aldıgın kıloları vermen uzun zaman alabılıyor bir arkadasımdan biliyorum bende sağlıgın bozulmasında milleti kafana takma sen herkes hep bişiyler söyler durur

ben öyle kusursuz fiziğim olsun da istemem ki 38 bedendim önceden. 3 yada 4 beden incelsem yeterç bana bu saatten sonra. onlar öyle ya ondan batıyor benim kilolarım gözlerine evet metabolizmam bayağı yavaş farkındayım. inşallah takmıcam bundan sonra..

herkes herşeye burnunu sokmasa olmaz sanki ! sen bu halinle mutluysan kime ne ister yer kilo alırsın ister başka sebepten densiz insan çok kilo olmasa başka bişeye laf ederler kimseyi memnun edemezsin tatlım boşuna üzme kendini ..........

çok haklısın kimseyi memnun edemeyiz. ama işte herkesin içinde pat diye söylemeleri çok canımı yakmaya başladı. iki dakika gülüyorum diyorum batırıyorlar hemen laflarını. geçen akşam akrabalardan biri ne okuyosun diye sordu söyledim o bölümde ne var bizimki çok zor dedi daha mimarlığın m sinden çaktığı yok anlıcan..

mimar mı olucaksın..Bak ne güzel mesleğin de olucak..boşver herkesi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…