- Konu Sahibi altinerpinar
-
patavatsızlık diz boyu kendını bi halt sanan insanlar işte boş boş konusuyolar...
sağlıgın yerınde olsun yeter gerisi boş gecmiş olsun canım
canım öncelikle şunu hiç bi zaman unutma, insan hayatı hep inişli çıkışlıdır
bugün iyiysek yarın kötü olabiliriz, yada bugün kötüysek yarın mutlaka iyi olacağız
yalnız kötü bişey yaşadığımızda herşey üstüste gelir
sende de öyle olmuş, erkek arkadaşından ayrılman, hastalanman, kilo alman vs.
Ee tabiki böyle bi durumda söylenen herşey senin moralini bozmaya yetiyor
çevremizde o kadar kötü kalpli insan var ki, resmen karşımızdakinin mutsuzluğundan mutlu oluyorlar
kilolarını hiç kafana takma, annemden biliyorum 5 doğum yapmış olmasına rağmen, 38 yaşında çok genç görünen,çok hoş bi vücuda sahip iken kemoterapi sonrası maalesef aldığı ilaçların etkisiyle, vücudu deforme oldu, aşırı kilo aldı,
ancak kemoterapinin yan etkileri vücuttan tamamen çıkınca eski güzel ve hoş haline geri döndü
o yüzden ben senin bu yaşadığın olumsuzlukların geçici bi dönem olduğunu düşünüyorum
moralini bu tarz şeyler yüzünden asla bozma, kilonla ilgili yorum yapan kişilere ise bu hakkı nereden bulduklarını açık açık sorup, gereken cevabı ver
Gereksiz insanlarrrr
benim kızkardeşim 15 yaşında ergenlikten galiba kilo aldı biz beraber bir akrabaya gittik oturmaya.kadın hem ikramlık getirdi önümüze hemde kız kardeşime sen niye bu kadar kilo almışsın kilo iyi birşey değil dedi. Patavatsız işte sanane sanki kiloyu yüzüne vurunca hemen yemeği kesip zayıflayacak. Aslında ters tepki yapıyor yıkıcı değil yapıcı olmak lazım. Etrafta böyle insanlar hep olacaktır hiç ciddiye alma.
kimseyi kafana takma
benim boyum 163. Bi ara ilaçtan kilo aldım 56 kiloya cıktım herkes şişmanlıktan ölüyorum gibi davrandı, boyum için fazla bi kilo değildi sadece önceden zayıf olmama alışık oldukları içindi. Ama tutamıyolar cenelerini, bide bunu söyleyen kadınlar hep tek aktivitesi altın gününe gidip hamur yemek olan 80 kilo üstü teyzeler.
Her neyse ilacı bıraktım tekrar kilo verdim (diyet falan yapmadım eski düzene dönüyor vücut, umarım sennki de döner)
bu sefer başta annem ve eşim olmak üzere başladılar: Cemre bu ne? Evli barklı kadınsın cocuktan farkın yok. Cemre kilo al iskeletten başka bişey değilsin. Cemre kadın dediğin ele gelir diye takılır hep eşimde hatta :26:
Neyse 8 kilo aldım kilom 47de sabitlendi. Hala kilo al diyolar, 50 olsam kilo ver dicekler yine obez muamalesi yapcaklar
bu insanlar böyle, dünyanın en fit insanı ol, yüz tipini beğenmez, hiç olmazsa gözünün üstünde kaşın var der, yine yorum yapar
babanın sana tosuncuk demesine cok kızdım önce, sonra farkettimki benim annemle eşimin yaptıgının aynısı, en yakınlarımız susmayınca daha kötü oluyor.
ben zaten herşeyin yoluna girmesini bekliyorum. rahatsız değilim ama sürekli yüzüme vuruyorlar. okulda sırada oturuyorum kızın biri yayılmışsın dedi çok zoruma gidiyor. 44 bedenim şuanda vermeye çalıştıkça ruh sağlığım bozulacak sonunda..
Kızlar çok bunaldım..
Bu hafta sınavlardan sonra rahatlıyım diye tatil yaptım kafa tatili..
Annem de işten izin aldı biraz akraba ziyaretlerine falan gittik memlekete..
Orda herkes çok kilo almıssın sen eskiden ne güzeldin diyip durdular
Kemoterapi sonrasında çok aşırı olmasa da kilo aldım. aile tarafından kimse bilmediği için de bu sebebten diyemiyorum. çok üstüme geliyorlar. aslında abartılacak bi dış görünüşüm yok basenlerim belli ediyor kendini buda beni geniş gösteriyor. hep kalça bölgesinden alırım ben. çok uğraştım vermek icin olmuyor.. yediğime içtiğime dikkat ederim. bugün bide alışverişe gittik annemle. benim bedenimden kalmamıs bayanın biri ordan yemiş yemiş tutmuşsun dedio kadar moralim bozuldu ki anlatamam sinirlerim alt üst oldu yemek bile yemedim zaten sabahtan akşama kadar okuldayım simit ayran ancak yiyorum öğlende. akşamları da 7den sonra yemiyorum bile. ne kadar uğraşsam da olmuyor şu an vücudum daha bi düzene oturmadı. kimse beni beğenmiyorda zaten paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkür ederim
Canım sen bunları niye kafana takıyorsun. Bu elalemin boş konuşmalarına sinir oluyorum. Kemoterapi kilo alımını hızlandırır çünkü o dönemde iyi beslenmek gerekir. Sanırım atlatmışsın sakın kafana takıp bilinçsiz diyet falan yapma bağışıklık sisteminin düşmemesi için hala beslenmene dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?