Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

canım benim ALLAH sağlık versin gerisi boş.. ciddi bi hastalık atlatmışsın belli ki patavatsız insanlarada hiiiiç aldırmaa beni beğenen böylede beğeniyoo dee geç benmde aşırı geniş basenlerim var ben antidepresanlar nedeniyle 50 kilodan 70 kiloya çıktım bi ara boyumda kısa düşün yani halimii plazma gibi geziyorum ortalıkta ama napiiim yani erimiyolar ona göre giyiniyorum bende . kuzenim aşırı kiloludur herkes kilosuna bişey der o kendiyle okadar barışık ki hiç umrunda bile olmaz inan herşeyin başı sağlık inan gerisi boş sağlığın düzeldimi? düzeldi... ki bunu yaşamışsın değerini çok iyi anla patavatsız insanlarada cevabını ver! kilon mu var sivilcen mi çıkmış geçeer hiç birini kafaya takmaya bile değmez...

Başkasının patavatsızlığı seni üzmesin...
Terbiyesizlik etmiş boşver...
İnsanlar kendi kusurlarını örtmek için başkalarında kusur ararlar...

ne kadar densiz insanlar var yaaa. sen mi ödüyosun yediklerimi deseydin. onaneymiş. sinirlerim tavan yaptı. terbiyesizler.inan 90-60-90 olsan bunlar gibiler ona bile edicek laf bulurlar kıskançlıklarından. egolarını tatmin etmek için. hiçç üzülme sağlıklısın yaa hereşy zamanla olur. sen sağlığına dikkat et. böyle terbiyesizler için hiiççç moralini bozma. bende zamanında çok kiloluydum. bu tür lafları çok duydum. pantolon giyemezdim kilolarım yüzünden. ama güzel bir diyet iyi bir sporla 10 kilo verdim görenler bakakalıyor. bu seferde çok zayıflamışsın eskiden daha iyiydin gibi laflar duyuyorum. Ne demişler "Elin ağzı torba değil ki büzesin." Sağlığına dikkat et. Moralini bozup canını sıkma böyleleri yüzünden.

Üç kuruşluk akılları var onu da işe yarar bir şey için kullansalar bari. Takmayın kafanıza, sağlığınız yerinde ya, ister kilo verirsiniz, ister alırsınız, sizin keyfinize kalmış. Ama sizi eleştirenlerin durumu vahim. Nitekim, kilo geçici, geri zekalılık kalıcıdır.

bencede sağlık daha önemli canım.
Eğer çok takıyorsan kilonu tavsiyem bir diyetisyene gitmen.
Eğer maddi durum çok iyi olmasa bile spor salonuna yazılabilirsin,uygun fiyatlı yerler var
Ama dediğim gibi önemli olan SAĞLIK

dün babamda bana şişkoom dedi

ama ne yapalım 80 kiloyla gebe kaldım 3aylıgım ee paso acıkıyorum kilo almaya malesef devam ediyorum

O kötü kalpli, kötü dilli, ağızlarından zehir damlayan insanların yerinde olmaktansa 100 kilo olmayı tercih ederim.
Zavallılar. Artık içlerinde nasıl bir kötülük, nasıl bir mutsuzluk varsa böyle kötü konuşarak kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar. Vardır böyle insanlar. Başkalarıı mutsuz ederek mutlu olmaya çalışan.
Konunun tamamını okuyamadım belki yazmışsınızdır... Kemoterapi diyorsunuz. Ciddi bir sağlık sorunu yaşamışsınız. İnşallah bir daha böyle bişey yaşamazsınız.
Bu süreç size hiçbirşeyin sağlığınızdan daha önemli olduğunu öğretmedi mi. Neden takıyorsunuz ki bunları. O kilolar da verilir. Merak etmeyin. Geç de olsa güç de olsa herşey sizin elinizde.

ben de sağlık sorunlarım yüzünden çok kilo aldım , rahatsızım da bu durumdan ama elalemin de sözleri hakkaten çekilmiyor...
geçen iş yerime birisi geldi, samimiyetim yok adamla uzaktan uzağa merhaba merhaba o kadar...odam da nasıl kalabalık o gün bu kapıdan girer girmez hısım sen de gittikçe kilo alıyosun dedi...ifadesiz bir şekilde baktım yüzüne sence mahsuru mu var ki dedim....diğer insanlarla ilgilendim ,işime baktım ...oturdu oturdu baktı onunla ilgilenmiyorum hısım kızmadın inşallah, iyiliğin için söylüyorum dedi ...yooo ne kızacam patavatsızlığına verdim dedim :)) yüz ifadesi halen gözümün önünde

canım öncelikle şunu hiç bi zaman unutma, insan hayatı hep inişli çıkışlıdır
bugün iyiysek yarın kötü olabiliriz, yada bugün kötüysek yarın mutlaka iyi olacağız
yalnız kötü bişey yaşadığımızda herşey üstüste gelir
sende de öyle olmuş, erkek arkadaşından ayrılman, hastalanman, kilo alman vs.
ee tabiki böyle bi durumda söylenen herşey senin moralini bozmaya yetiyor
çevremizde o kadar kötü kalpli insan var ki, resmen karşımızdakinin mutsuzluğundan mutlu oluyorlar

kilolarını hiç kafana takma, annemden biliyorum 5 doğum yapmış olmasına rağmen, 38 yaşında çok genç görünen,çok hoş bi vücuda sahip iken kemoterapi sonrası maalesef aldığı ilaçların etkisiyle, vücudu deforme oldu, aşırı kilo aldı,
ancak kemoterapinin yan etkileri vücuttan tamamen çıkınca eski güzel ve hoş haline geri döndü

o yüzden ben senin bu yaşadığın olumsuzlukların geçici bi dönem olduğunu düşünüyorum

moralini bu tarz şeyler yüzünden asla bozma, kilonla ilgili yorum yapan kişilere ise bu hakkı nereden bulduklarını açık açık sorup, gereken cevabı ver

gereksiz insanlarrrr

Benim kızkardeşim 15 yaşında ergenlikten galiba kilo aldı biz beraber bir akrabaya gittik oturmaya.Kadın hem ikramlık getirdi önümüze hemde kız kardeşime sen niye bu kadar kilo almışsın kilo iyi birşey değil dedi. Patavatsız işte sanane sanki kiloyu yüzüne vurunca hemen yemeği kesip zayıflayacak. Aslında ters tepki yapıyor yıkıcı değil yapıcı olmak lazım. Etrafta böyle insanlar hep olacaktır hiç ciddiye alma.

kimseyi kafana takma
benim boyum 163. bi ara ilaçtan kilo aldım 56 kiloya cıktım herkes şişmanlıktan ölüyorum gibi davrandı, boyum için fazla bi kilo değildi sadece önceden zayıf olmama alışık oldukları içindi. ama tutamıyolar cenelerini, bide bunu söyleyen kadınlar hep tek aktivitesi altın gününe gidip hamur yemek olan 80 kilo üstü teyzeler.
her neyse ilacı bıraktım tekrar kilo verdim (diyet falan yapmadım eski düzene dönüyor vücut, umarım sennki de döner)
bu sefer başta annem ve eşim olmak üzere başladılar: cemre bu ne? evli barklı kadınsın cocuktan farkın yok. cemre kilo al iskeletten başka bişey değilsin. cemre kadın dediğin ele gelir diye takılır hep eşimde hatta :26:
neyse 8 kilo aldım kilom 47de sabitlendi. hala kilo al diyolar, 50 olsam kilo ver dicekler yine obez muamalesi yapcaklar

bu insanlar böyle, dünyanın en fit insanı ol, yüz tipini beğenmez, hiç olmazsa gözünün üstünde kaşın var der, yine yorum yapar
babanın sana tosuncuk demesine cok kızdım önce, sonra farkettimki benim annemle eşimin yaptıgının aynısı, en yakınlarımız susmayınca daha kötü oluyor.

Son düzenleme:

inş canım umut oldun inanki bana

evet göremeye gittiğin insanların patavatsızlığı daha çok koyuyor. Ben insan yerine koyuyorum geliyorum diye..

nedense hep yorum yapmak zorunda olduklarını hissediyorlar. Bikaç sene öncesine kadar çok zayıftım o zamanda derlerdi zayıfsın al diye. Sürekli reçel falan yedirirdiler bizimkiler zorla yemek yemeyi sevmiyorum fazla meyveyle yaşıyorum desem yeri yani. Insanları memnun etmek zor. Amaaan onları memnun etmek isteyen de yok açıkcası

tatlım hiç bozma moralini daha çok gençsin metabolizman hızlıdır seni mutlaka vereceksin.kendine zaman tanı.kemateropi kolay bir süreç değil,bu süreci atlatan sen zayıflamayı haydi haydi başarırsın.bir diyetisyene git ve onun gözetiminde biraz da spor ve yürüyüşle bir kaç ayda kurtulursun kilolarından...ama psikolojini bozarsan bunu kilo vererk de düzeltemezsin,akıl sağlığı en az beden sağlığı kadar önemli çünkü...

Arkadasim hic takma gercekten. Aynisini bana´da yapiyorlar. Kollarim, bacaklarim zayif ama bende´de biraz göbek var, hep göbekten aliyorum kilolari, verirken´de gögüslerimden veriyorum. Cok büyük adaletsizlik bu
Bana´da sürekli hamilemisin diyorlar. Göbegimi icime cekmekten biktim usandim.
En cok zoruma giden ise elalemin sözleri degil, kendi yakinlarimdan duydugum sözler.
Ben almanya´da yasiyorum ve senede bir türkiyeýe gidiyoruz. 3 hafta kaliyorsak, 3 hafta kilomla ugrasiyorlar. Cok kiziyorum. Bir genc kiza böyle göbek salmak yakisirmi falan filan. Esime´de aynisini yapiyorlar. Ooooo evlenmissiniz birbirinize cok iyi bakmissiniz anlasilan diyorlar.

Canım sen bunları niye kafana takıyorsun. Bu elalemin boş konuşmalarına sinir oluyorum. Kemoterapi kilo alımını hızlandırır çünkü o dönemde iyi beslenmek gerekir. Sanırım atlatmışsın sakın kafana takıp bilinçsiz diyet falan yapma bağışıklık sisteminin düşmemesi için hala beslenmene dikkat etmelisin

sürekli laf sokmaları zoruma giidyor işte. anlayış denen bişiy yok. kendileriyle kıyaslıyorlar beni, ben çocuk doğurdumda 56 kiloydum falan çok moralim bozuluyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…