Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

iş hayatında da olacak böyle densizler o zaman daha çok moralim bozulacak Inş verebilirim okul bitene kadar..

boşver cnm takma kafana bazı insanlar eleştiriyi ,boş konuşmayı çok severler ama kendileri bu yapılanlara tahammül edemez.bende üniversitede baya kilo almıştım 56 dana 65 çıkmıştım çünkü makarna tost tarzı şeylerle beslendiğimiz için kilo alıyoruz bide benim metobolizmam yavaş çalıştığı için hemen kilo alabiliyorum. okul bittikten sonra kondisyon bisikleti aldım biraz diyet uyguladım ve 3 ayda verdim o kiloyu. he bide benim gıcık bir abim var benle dalga geçiyordu,tombik diye, ben zayıf bir hanımla evleneceğim diye, evet hanımı zayıftı.ama evlendi 5-6 ayda tombik oldu.yani etme bulma dünyası şimdi bende kilolu..... normalde balık etliyim.zayıflayınca millet demezmi aaaaaa yüzün ufalmış sana kilo yakışıyor biraz alsan..... yani lafın kısası ona buna bakma sağlık için ver kilolarını en önemliside ,kendin için.

canım beni de hep zayıflığımdan dolayı eleştirirlerdi küçüklüğümden beri hemde. Evde sana yemek vermiyorlar mı derdi akrabalar. Sonra arkadaşlarım az kilo al rüzgarda uçacaksın gibi laflar söylerlerdi. Şimdi kilo aldım şimdi de eleştirdikleri şey göbeğim.. Çok göbeği çıkmış çok kötü görünüyor falan hatta bana korse tak diye bile akıl veriyorlardı... en yakın arkadaşım bile diyordu..ben de artık takmıyorum ve böyle insanlarla muhattap olmuyorum. Biliyorum ki kilomdan eleştirmeseler boyumun kısalığından bilmem neyimden eleştircekler... seni eleştiren insanlar da mükemmel değiller... boşver takma kafana canım

canım sen kendin önem lisin nneden herkezi kafana takıyosunki
aman takarsan yaşayamazsın

seni çok iyi anlıyorum
ben iştahımı frenleyemediğim için 2 senedir balıketi dolaşıyorum.
kilo vermek cok zor
nefsine hakim olmak cok zor
aclığa direnmek çok zor
zar zor 2 kg verebildim. şimdi cips yedim bir paket, sırf bunu yediğim için bugün başka bir şey yiyemeyeceğim

ama ben en zor kısmı mağazada yaşıyorum.
38 bedene sığmaya çalışırken 34 beden kızların bir gram yağ olmayan vücutlarına elbise denemesini seyretmek çok üzüntü verici.
bir versem kiloyu...
bir daha asla almayacağım

canım bence hiç canını sıkma zaman içinde vericeksin zaten biraz çaba yeter bu arada dengesiz insanlara kulaklarını kapat...........

sorma ya benimde yengelerim cok zayıf dal gibiler tabiri caizse. üstelik 30 küsür yaşındalar yan yana geldiğimizde cimciklenecek olmuşsun gibi abes cümeleler kurmaya başladılar. dediğin gibi biraz kendimi sıksam olmayacak durum değil galiba. bide gerçekten çok haklısın şuan bi yemek düzeni yok ki ben tost falan da yiyemiyorum malesef

insanı üzmek için hep bir bahaneleri vardır. bulurlar, senin bile göremediğin farketmediğin şeyleri bulur söylerler! bunun adı da Allah yarattı olmaz, kusur olur..

Öncelikle büyük geçmiş olsun, şükür ki şuan sağlığın yerinde.

İnsanların sözlerine kulak tıkamak çok zor evet ama şunu unutma ki o insanlar aslında seni eleştirmiyorlar, sende kusur bularak kendi eksikliklerini tamamlıyorlar, kendi ayıplarını örtmeye çalışıp "özgüven"lerini sağlama alıyorlar. Sen hiç üstüne alınma, takılma yani. Önemli olan senin kendini sevmen ve sağlığın. Spor yapmaya izin verildiği zaman geldiğinde güzelce sporunu yapar verirsin, hiç sıkma tatlı canını.

haklısın senin moralin daha çok bozulur çerez türü yiyeceklere dayanamıyorsun sanırım. bende bi mağazaya gittiğimde en çok buna gıcık oluyorum en beğendiğim elbisenin bedeni olmuyor bakıyorum maket mankenlerin bile benden güzel fiziği var diyorum bende bi versem bi daha yemek falan yemicem benim bi hocam var 34 beden gözlerimin içine bakarak ben yemek yemeyi unuttum diyor al sana moral 0

Çook geçmiş olsun...

Hiçbirşey senin sağlığından önemli değil istersen 500kg ol kime ne.

Patavatsız,dengesiz diyoruz biz toplumda böyle insanlara.

Sağlığın yerinde olsun varsın kılolı ol.

İnanki değmeyecek şeyler bunlar üzülme.

teşekkür ederim atlattım şükür. aldırış etmemeye çalışıcam bundan sonra. olan kendime oluyor farkındayım. ben üzülmüş, kırılmışım umurlarında değil. kendilerini iyi hissetmek için buldukalrı bir yönetem dedikleri gibi.

Allah razı olsun sağolun. Neleri alattık bu günleri de atlıcam inşallah. bunu diyenlerin karşısına zayıf çıkıcam bakıcam o zaman ne diyecekler..

Allah razı olsun sağolun. Neleri alattık bu günleri de atlıcam inşallah. bunu diyenlerin karşısına zayıf çıkıcam bakıcam o zaman ne diyecekler..

sağol canım,sendende allah razı olsun.

atlatırsın atlatırsın,herşey biz insanlar için.

bir güzel zayıflarsın hiç üzülme değmez.

sen o patavatsiz insanlara bakma canim ustelik herkese guzel gorunmek zorunda degilsin
kendinle barisik ol pembe gozluklerini tak canim hayat boyle cekilmez

sen o patavatsiz insanlara bakma canim ustelik herkese guzel gorunmek zorunda degilsin
Kendinle barisik ol pembe gozluklerini tak canim hayat boyle cekilmez

ne geldiyse başıma o pembe gözlüklerden geldi Hayata hep olgun bakan biriydim. çocukluğumdan beri yaşadığım sorunlar nedeniyle erken olGunlaştım. Sonra biri çıktı karşımıza (BABAMIN) ailemiz darma duman oldu. Bende teselliyi başkasında aradım evde kavgalar bitmezdi. yemeklerimizin tadı, tuzu kalmamıştı. pembeydi ortalık herşey hayal giibiydi. ilk başta evet güzeldi ama herşeyi daha çok sorun edip içime atmaya başladığımı, ertelediğimi farkettim .evdeki olaylara tahammülüm yoktu annemin gözyşalarına dayanamıyordum. Vücudum patlak verdi sonunda bi baktım yanımda kimse yok yanlızım. Tekrar olgun sessiz biri oluverdim. Artık biliyorum ki ailem ve kendim için varım. Insanlar canmı yakacak ama hasarları kalıcı olmayacak artık..

Son düzenleme:
patavatsızlık diz boyu kendını bi halt sanan insanlar işte boş boş konusuyolar...
sağlıgın yerınde olsun yeter gerisi boş gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…