- Konu Sahibi altinerpinar
-
mimar mı olucaksın..bak ne güzel mesleğin de olucak..boşver herkesi sen
iş hayatında da olacak böyle densizler o zaman daha çok moralim bozulacakInş verebilirim okul bitene kadar..
Kızlar çok bunaldım..
Bu hafta sınavlardan sonra rahatlıyım diye tatil yaptım kafa tatili..
Annem de işten izin aldı biraz akraba ziyaretlerine falan gittik memlekete..
Orda herkes çok kilo almıssın sen eskiden ne güzeldin diyip durdular
Kemoterapi sonrasında çok aşırı olmasa da kilo aldım. aile tarafından kimse bilmediği için de bu sebebten diyemiyorum. çok üstüme geliyorlar. aslında abartılacak bi dış görünüşüm yok basenlerim belli ediyor kendini buda beni geniş gösteriyor. hep kalça bölgesinden alırım ben. çok uğraştım vermek icin olmuyor.. yediğime içtiğime dikkat ederim. bugün bide alışverişe gittik annemle. benim bedenimden kalmamıs bayanın biri ordan yemiş yemiş tutmuşsun dedio kadar moralim bozuldu ki anlatamam sinirlerim alt üst oldu yemek bile yemedim zaten sabahtan akşama kadar okuldayım simit ayran ancak yiyorum öğlende. akşamları da 7den sonra yemiyorum bile. ne kadar uğraşsam da olmuyor şu an vücudum daha bi düzene oturmadı. kimse beni beğenmiyorda zaten paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkür ederim
Kızlar çok bunaldım..
Bu hafta sınavlardan sonra rahatlıyım diye tatil yaptım kafa tatili..
Annem de işten izin aldı biraz akraba ziyaretlerine falan gittik memlekete..
Orda herkes çok kilo almıssın sen eskiden ne güzeldin diyip durdular
Kemoterapi sonrasında çok aşırı olmasa da kilo aldım. aile tarafından kimse bilmediği için de bu sebebten diyemiyorum. çok üstüme geliyorlar. aslında abartılacak bi dış görünüşüm yok basenlerim belli ediyor kendini buda beni geniş gösteriyor. hep kalça bölgesinden alırım ben. çok uğraştım vermek icin olmuyor.. yediğime içtiğime dikkat ederim. bugün bide alışverişe gittik annemle. benim bedenimden kalmamıs bayanın biri ordan yemiş yemiş tutmuşsun dedio kadar moralim bozuldu ki anlatamam sinirlerim alt üst oldu yemek bile yemedim zaten sabahtan akşama kadar okuldayım simit ayran ancak yiyorum öğlende. akşamları da 7den sonra yemiyorum bile. ne kadar uğraşsam da olmuyor şu an vücudum daha bi düzene oturmadı. kimse beni beğenmiyorda zaten paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkür ederim
boşver cnm takma kafana bazı insanlar eleştiriyi ,boş konuşmayı çok severler ama kendileri bu yapılanlara tahammül edemez.bende üniversitede baya kilo almıştım 56 dana 65 çıkmıştım çünkü makarna tost tarzı şeylerle beslendiğimiz için kilo alıyoruz bide benim metobolizmam yavaş çalıştığı için hemen kilo alabiliyorum. okul bittikten sonra kondisyon bisikleti aldım biraz diyet uyguladım ve 3 ayda verdim o kiloyu. he bide benim gıcık bir abim var benle dalga geçiyordu,tombik diye, ben zayıf bir hanımla evleneceğim diye, evet hanımı zayıftı.ama evlendi 5-6 ayda tombik oldu.yani etme bulma dünyası şimdi bende kilolu..... normalde balık etliyim.zayıflayınca millet demezmi aaaaaa yüzün ufalmış sana kilo yakışıyorbiraz alsan..... yani lafın kısası ona buna bakma sağlık için ver kilolarını en önemliside ,kendin için.
insanı üzmek için hep bir bahaneleri vardır. bulurlar, senin bile göremediğin farketmediğin şeyleri bulur söylerler! bunun adı da Allah yarattı olmaz, kusur olur..canım beni de hep zayıflığımdan dolayı eleştirirlerdi küçüklüğümden beri hemde. Evde sana yemek vermiyorlar mı derdi akrabalar. Sonra arkadaşlarım az kilo al rüzgarda uçacaksın gibi laflar söylerlerdi. Şimdi kilo aldım şimdi de eleştirdikleri şey göbeğim.. Çok göbeği çıkmış çok kötü görünüyor falan hatta bana korse tak diye bile akıl veriyorlardı... en yakın arkadaşım bile diyordu..ben de artık takmıyorum ve böyle insanlarla muhattap olmuyorum. Biliyorum ki kilomdan eleştirmeseler boyumun kısalığından bilmem neyimden eleştircekler... seni eleştiren insanlar da mükemmel değiller... boşver takma kafana canım
tamam bundan sonra yoklaroo kilolu diyen ima eden herkzei unutt gitsinn :))ok)
seni çok iyi anlıyorum
ben iştahımı frenleyemediğim için 2 senedir balıketi dolaşıyorum.
kilo vermek cok zor
nefsine hakim olmak cok zor
aclığa direnmek çok zor
zar zor 2 kg verebildim. şimdi cips yedim bir paket, sırf bunu yediğim için bugün başka bir şey yiyemeyeceğim
ama ben en zor kısmı mağazada yaşıyorum.
38 bedene sığmaya çalışırken 34 beden kızların bir gram yağ olmayan vücutlarına elbise denemesini seyretmek çok üzüntü verici.
bir versem kiloyu...
bir daha asla almayacağım
Öncelikle büyük geçmiş olsun, şükür ki şuan sağlığın yerinde.
İnsanların sözlerine kulak tıkamak çok zor evet ama şunu unutma ki o insanlar aslında seni eleştirmiyorlar, sende kusur bularak kendi eksikliklerini tamamlıyorlar, kendi ayıplarını örtmeye çalışıp "özgüven"lerini sağlama alıyorlar. Sen hiç üstüne alınma, takılma yani. Önemli olan senin kendini sevmen ve sağlığın. Spor yapmaya izin verildiği zaman geldiğinde güzelce sporunu yapar verirsin, hiç sıkma tatlı canını.
Çook geçmiş olsun...
Hiçbirşey senin sağlığından önemli değil istersen 500kg ol kime ne.
Patavatsız,dengesiz diyoruz biz toplumda böyle insanlara.
Sağlığın yerinde olsun varsın kılolı ol.
İnanki değmeyecek şeyler bunlar üzülme.
Allah razı olsun sağolun. Neleri alattık bu günleri de atlıcam inşallah. bunu diyenlerin karşısına zayıf çıkıcam bakıcam o zaman ne diyecekler..
sağol canım,sendende allah razı olsun.
Atlatırsın atlatırsın,herşey biz insanlar için.
Bir güzel zayıflarsın hiç üzülme değmez.
sen o patavatsiz insanlara bakma canim ustelik herkese guzel gorunmek zorunda degilsin
Kendinle barisik ol pembe gozluklerini tak canim hayat boyle cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?