- Konu Sahibi altinerpinar
-
Arkadasim hic takma gercekten. Aynisini bana´da yapiyorlar. Kollarim, bacaklarim zayif ama bende´de biraz göbek var, hep göbekten aliyorum kilolari, verirken´de gögüslerimden veriyorum. Cok büyük adaletsizlik bu
Bana´da sürekli hamilemisin diyorlar. Göbegimi icime cekmekten biktim usandim.
En cok zoruma giden ise elalemin sözleri degil, kendi yakinlarimdan duydugum sözler.
Ben almanya´da yasiyorum ve senede bir türkiyeýe gidiyoruz. 3 hafta kaliyorsak, 3 hafta kilomla ugrasiyorlar. Cok kiziyorum. Bir genc kiza böyle göbek salmak yakisirmi falan filan. Esime´de aynisini yapiyorlar. Ooooo evlenmissiniz birbirinize cok iyi bakmissiniz anlasilan diyorlar.
en sevmedigim sey insanin dis görünüsüne bisey söylemektir
nasil vicdanlari el veriyoda böyle elestiri yapiyolar hic ama hic anlamiyorum takma güzelim ne derlerse desinler zaten millet birilerini elestirmeye bayiliyolar sanki kendileri dört dörtlükmüs gibii
Canım peki kaç yaşınsasın? neden soruyorum çünkü bende ergenlik döneminde 85 kiloydum..genelde bazıları kilolu atlatırlar o dönemi..O kadar çok kafama takıodum ki yemiyodum,içmiyodum ama yinede kilo alıyodum..Babam bile dalga geçiyodu bana bakıyodu sonra nasıl kıyafet bulucaz diodu..giyim mağazalarında tezgahtarlara beni kesiyodu,bu böle bilmem ne diye..hay allahım ya..! yani şimdi düşününce ne dönemler atlatmışım diyorum..sen sen ol üzme kendini..ben çok sıkıntı yaptım sigaraya başladım bak kaç sene oldu bırakamıyorum bu dönemler böyle geçiyo,takma fazla kafana..Şimdi Allaha şükür rahatım..istediğim oluyo,giyinebliyrm..Boşyere üzmüşüm kendimi..
yuhh bunlar hiç ailelerinden görgü kuralları nedir ögrenmemiş mibasenlerini mi dert ediyosun ya benim arkadasımın basenlerini görseydin 30 rekat şükür namazı kılardın ama kız 7 ay boyunca yediklerine içtiklerine dikkat etti bide hep merdiven cıkıp indi bayagı verdi basenden bak bu cok önemli (merdiven cıkıp inmek) bacak bölgesindeki yagları acayip yakıyo bide kola çikolata tarsı cok yaglı ve asitliiçeceklerden uzak dur bide FASTFOOD aman bak yakınından bile gecme bn onları yiye yiye bidon gibi oldum birden kestim hmn kilo verdim sende vericeksin inan buna
bende bidondan farksızım salsan yokuş aşşağı baya döne döne giderim yaniapartmanın en üst katındayım asansör yok hele okuldaki o merdivenleri günde 50 kez inip çıkıyorum yok nafile o kadar kilo almaya müsaitim ki şu içsem göbek hortluyor resmen.tuhaf bi yapım var ya 1 saat fazla uyusam dayak yemiş gibi oluyorum.
ya kıyamam ben sana senin bünyede benimkine benziyo çabuk kilo alıyosan cabuk verirsinde bak buna inan kilo vermek zor gibi görünüyo ama deil. öle hemen olcak bisey deil ki bu zaman isteyen bisey hersy saglıklı olmalı bence önce bi diyetisyene git kndine göre bi diyet ve egzersiz programı al ki %100 sonuca ulaşırsın sonra git o magazaya sana laf atana hey dötü büyük gel bana su elbisenin 38 bedenini ver de
ay beni güldürdün allah da seni güldürsüN. şu ilaç dönemi geçsin kesinlikle diyetisyene gidicem. önceden zayıf olmasaydım belki koymazdı bu kadar aaaamann dert bir değilki ericem zaten bu gidişle benden eser kalmıcak
ohooo bak öncedende zayıfmıssın daha nolsun allah ın izniyle önce su kemoterapi sürecini atlat saglıgın herseyden önemli. Sonrasında senin üstüne gelenlere atlarsın alırlar boylarının ölçülerini ilaçların bitsin ozmn görsünler seni
Canim benim annem cok büyük bir akciger ameliyati gecirdi, akcigerinin yarisini almak durumunda kaldilar. 1 yil oldu ameliyat olali ve o günden beri oksijen tüpü kullaniyor sürekli olarak ve bir sürü ilac aliyor. Annem rahatsizlanmadan önce 60 kiloydu, simdi 88 falan. Zaten kendiside cok takiyor kilosunu: Tipe bak vs gibi aynanin önünde kendi kendine söyleniyor. Kizim ben cok sismanladim ve cirkinlestim demi diyor bana. Annecim sen hayatta gördügüm en güzel kadinsin, sana hersey yakisiyor gibi sözlerle rahatlatmaya calisiyorum.
Ama öyle insanlar varki, sözüm ona hasta ziyaretine geliyorlar, nasilsin iyimisin diyecekleri yerde direk kilosuna laf söylüyorlar. Icimden kollarindan tutup kapinin önüne koyasim geliyor öylelerini.
Canim benim annem cok büyük bir akciger ameliyati gecirdi, akcigerinin yarisini almak durumunda kaldilar. 1 yil oldu ameliyat olali ve o günden beri oksijen tüpü kullaniyor sürekli olarak ve bir sürü ilac aliyor. Annem rahatsizlanmadan önce 60 kiloydu, simdi 88 falan. Zaten kendiside cok takiyor kilosunu: Tipe bak vs gibi aynanin önünde kendi kendine söyleniyor. Kizim ben cok sismanladim ve cirkinlestim demi diyor bana. Annecim sen hayatta gördügüm en güzel kadinsin, sana hersey yakisiyor gibi sözlerle rahatlatmaya calisiyorum.
Ama öyle insanlar varki, sözüm ona hasta ziyaretine geliyorlar, nasilsin iyimisin diyecekleri yerde direk kilosuna laf söylüyorlar. Icimden kollarindan tutup kapinin önüne koyasim geliyor öylelerini.
birilerinin kilosu vs. neden birilerini hep gerer hiç anlamam doğrusu sinir oldum.. canım benim senin önce sağlığın önemli hiçkimseyi dikkate alma moralini bozmalarına izin verme zaten önceden zayıfmışşın yine verirsin kilolarını lafını bilmeyen insanlar yüzünden keyfini bozma derim. benim de fiziki yapım senin gibi kilo alınca direk basenden alıyorum üni.den önce öle bir basen vardı ki bende pantolon bulamazdım bel ince basen geniş sürahi gibi :86: şimdi 52 kiloyum ne basen var ne bişi ama kilo alınca direk basenden almaya başlıyorum.. yani demem o ki hiiiiiiiççç dert etme önce sağlık verirsin allahın izniyle kilolarını daha sonra öpüyyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?