Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

okudum benim çocuğuma yapamıyor demişsiniz..
neden şikayet etmediniz, etmiyorsunuz?
Peki nasıl şikayet edicem? Nasıl kanıtlıycam? Kadına o kadar çemkirdim ki farkındaysanız yazdım da zaten benim yanımda bi şey yapmıyo. Ama ben ayda bi ancak görüyorum. Kızı her hafta annesinde.. olmadığım yerde napabilirim ki?

hiç emin değilim biliyor musun polisin kapıya geleceğinden. işte ne berbat nokta da bu hiç emin değilim noop.

Artı çocuğun kendi annesi babası üstünü kapattıktan sonra eller kollar daha da bağlanıyor. Bu tarz olaylarda aklıma hep Jonbenet Ramsey olayı geliyor, insanlar ayaklandı yürüdü, medya her gün yazdı, istismar olduğu ve aile içinde bir dolap döndüğü aşikardı, dibine kadar inkar etti anne-baba yine sıyrıldılar gene sıyrıldılar.

En azından rahat uyuyabilmek adına insan elinden geleni yapmalı, şikayetse şikayet, yerine göre ifşa ise ifşa ancak maalesef katılıyorum ki sonuç da alamayacaklar, insanı da yalancı çıkarırlar.

Torununa bunları yapan oğluna kızına neler yapmıştır kimbilir. Eşiniz de belki maruz kaldi bu sapıkça sevmelerine...
Bilmem eşim hiç bahsetmedi. Hatta bi defa sormuştum ama yok be saçmalama demişti. Tabi yaptıysa bile yaptı diycek hali yok.. kadın yaptığı şeyin nereye gittiğinin farkında değil. Yaptığı şımarıklık. En çok beni sevcek beni kıskancak derdinde..

Şoka girdim bu nedir ya, nasıl bir iğrençliktir... Rabbim korusun çocukları off...
Konu sahibi eşinize kanıtlayın bir şekilde, belki sapıklık değil ama olsun ne o gizli gizli işler, iyi bir amaç yok belli ki. Kamera demişler olabilir...

Inanmiyorum ya olamaz bu kadarı da olamaz ne biçim insanlar var sizin adınıza çok üzüldüm inanın insanın böyle bir kv si olması ne büyük utanç

Hanımefendi siz şikayet edersiniz,emniyet birimleri,psikologlar her şeyi tek tek öyle bir çıkarır ki...
Kaldı ki çocuk küçük değilmiş o da yaşadığı birtakım olumsuzlukları anlatabilir. Mesele konuya parmak basmakta.

örtülecek her zamanki gibi. savcılık delil isteyecek, delil bulunamayacak, belki karşı dava açılacak.. gerçi proseduru çok iyi bilmiyorum ama bir sonuç alınmayacağına eminim noop.

sonuç benimde beklediğin birşey değil ama kadının huzuru kaçacak, istediği gibi orasını burasını yalatamayacağını anlayacak o korku o rezil olucam telaşı yeter ona..

Daha napabilirim ki? Oğluma yaptığında nasıl kızıyosam o çocuğa yaptığında da kızdım söylendim hep. Çocuğun dikkatini başka bi yere çektim her seferinde ve artık büyüdüğü için onunla da konuşuyorum anlatıyorum. Ama benim yanımda yapmasa da yalnızken yapıyodur çünkü beraber yatıyolar anneannesine geldiklerinde.

Görümceyle konuş, onu işle sen. Gerekirse kendi çocuğun icin gidiyormus gibi götür bir psikologa halasi sifatiyla gelmis gibi o anlatsın annesinin sevmelerinin normal olmadığını.

Bence siz durumun farkında değilsiniz ya da eşinizle aranız açılmasın diye susmayı tercih ediyorsunuz. Yaptığı şımarıklık değil çocuk istismarı !!!!

bayağı savcılığa gidip şikayet dilekçesi vereceksiniz bunları yapıyor sistemli çocuk tacizi diye.
onlar ortaya çıkarır zaten delile ihtiyaç yok.

Hadi ben şikayet ettim polise.. anne baba ve diğerleri susuyo. Benim de evlatlarım var eşimle ne duruma geliriz? Ben onun için elimden geleni yaptım zaten. Size bencilce gelebilir ama ben başıma gelcekleri bildiğim için o derece ileri gidemem. Siziz de beni anlamıycanızı adım gibi biliyprum zaten..

kamera koy ve izle kesin çözüm

Konu sahibi takmissin hurafelere..ne hurafesi olacak surekli gizli gizli kiz cocugunun altini aciyor ve sen sessiz kaliyorsun vallahi benim basima gelse yikarim ortaligi..taciz etmedigini nerden biliyosun?Cocugunu koruman gerekiyor korumalisin engellemelisin internetre hurafe arastiracagina hesap sor bence gec olmadan.

Görümceyle konuş, onu işle sen. Gerekirse kendi çocuğun icin gidiyormus gibi götür bir psikologa halasi sifatiyla gelmis gibi o anlatsın annesinin sevmelerinin normal olmadığını.
Ben eşimle ayda bir görüyorum ne yazık ki.. onun dışında bi muhabbetim yok. Çünkü bana da çok eziyetler ettiler. En son geçen bahar oğlumu dede ismiyle çağırmıyorum diye eşimin de yanımda olmayışını fırsat bilip üstüme saldırdılar üstelik de restorantta. O yüzden daha yeni yeni eşimle bikaç saat görüyorum o da merabadan öteye gitmiyor zaten..

Valla iyi niyetli düşünmek istiyorum istiyorum düşünemiyorum biz neden böyle olduk sizce?dünyada yaşanan pis olaylardan bu hale geldik sanırım inanamiyorum kendimden de utanıyorum böyle pis şeyler düşündüğüm için ama elimde degil bende kv nizle konusun en azından merak ettiğinizi söyleyin bu hareketinin sebebini sorun hani bir gelenek midir görenek midir diyerek konuya girebilirsin mevzuya

Bilip te susmak..sonu nereye varirsa varsin ben olsam susmazdim o sapikligi ortaya cikarir rezil ederdim ha kocam bu yuzden beni bosayacaksa bosasin..boyle ailede olacagima.Cok yazik o cocuga.

Hah işte esas meseleye gelelim derdiniz eşinizle aranızın açılmaması...
Elbette eşinizle aranız açılmasın onun sapık annesi yüzünden ama zaten eşiniz bu durumu görmezden geliyor,sindirebiliyorsa kısacası size bu haklı davanızda destek olmuyorsa eşiniz hakkında da çok olumlu düşünmemenizi öneririm. Bakın yaşanan şey alelade bir bebek sevme girişimi değil. Baya bildiğiniz taciz ! Yarın Allah korusun aniden hastaneye yatsanız babası evladınızı annesine emanet etse ne hissedersiniz bir düşünün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…