Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Kusura bakmayın sızın anneliginizi eleştirmek bana düşmez ama eşime söyleyemem diyorsunuz o zaman kamera koyup emin olacaksınız bakın dünyada neler oluyor.

Eşimin ruh halini bir önceki konumdan anlayabilirsiniz bırakın böyle hassas bir konuyu açmayı kendisiyle neredeyse hiçbir paylaşımım kalmamıştır zaten bende kamera fikrini mantıklı buldum ilk fırsatta yapacağımdan emin olabilirsiniz böyle karşılıklı cevaplarla uzatmak istemem iyi akşamlar

Pisik olup olmadigina bakiyordur.

Pisik olduysa sana soylenmek icin bahane hazirliyordur

bunu bir dede yapsa daha duyarlı olunuyor ama tacizcinin kadın olması daha mı hafif geliyor insanlara ,halbuki çocukta oluşacak travma aynı.ileride bu çocuğun kendine ve başkalarına zararlı birey olması kaçınılmaz.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Offf okurken dona kaldım ama bunu yapanlar var evet
Konu sahibi dikkatli olun lütfen..torununa tecavüz eden dedeler var memlekette..Allah muhafaza

Alah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın diye boşa demiyorlar
hani, nerede vicdan?
yazık ya vallahi billahi yazık

Esine niye soyluyorsun ki kv ne soyle aglarsa aglasin ilerde sen aglayacagina o aglasi anne hayirdir ne zaman gelsem cocugun altini acmissin bir sey mi ariyorsun de.Benim kv de de acardi cunku cocugum cok gazliydi altini acinca susardi o da sussun diye durmadan altini alir

Acaba kiz oldugu icin mi gizli sakli koselerde aciyor altini.hani kiz cocugu herkes gormesin orasini burasini diye.oyle bir dusunce vardir ya kiminde.ama yinede cokkkkkkkk sacma.ikide bir altini acmak nedir yahu.ayrica su akrabalarin anneden izin almadan bebek uzerinde bu kadar rahat davranmalarina hastayim.nasil kendilerinde bu cesareti buluyorlar bilmiyorum.her ne yapacaksa anneye danismalari lazim.kizim altini kirletmis acayim mi gibi.benim gorumcemde uyuyan bebegimi biraz seveyim diye hopppp besiginden kaldirip almisti.uyuyan cocugu bir daha kaldirma dedim bozuldu.kaynanam yanimda yatan oglumu kollarini uzerimden uzatip hopppp aldi yanimdan ki uyuyor alma dedim.sinirimden gittim ver cocugumu deyip aldim geri kaldi oyle.gercekten bu cesaret nereden geliyor anlamiyorum.benim kardesimin cocugu olsa geline sormadan altini acmak besiginden almak vs haddim olmaz.ne munasebet yani annesine danismadan.kendimde o hakki gormem

Insan tanimadagi halde su bebek istismarlarini okuyunca kotu oluyor cevresindekiler nasil sessiz kaliyor.Sessiz kalmak da onlarla sizi ayni kefeye koyar.

O cocuklar buyuyunce ne yapicaklar merak ediyorum.Hem kendilerine hem etrafa zarar verirler.

Bunu yapanlar da acaba gecmisinde istismar edilmis olabilir mi tabiki de yaptiklarini degistirmez ama iste DUR denilmezse boyle boyle dalga halinde devam ediyor.

yorumları okumasaydım keşke. içim kötü oldu. konu sahibi gördüğün üzere belki istismar söz konusu olabilir

Baslarim oyle anneanneye suratina tukur utanmaz arlanmazin.
Cocugunu sakin o sapikla yalniz birakma hatta hic gosterme nedenini sordugunda ben sana guvenmiyorum de.tovbe ya midem bulandi resmen

Canım belki kadın eskiden travmatik bir olay yaşamış olabilir ama bunu dillendirmek istemiyodur sen yine kadını gözlemle şüpheli hareketleri devam ederse açık açık konuş sonuçta senin evladın Allah korusun.

Benimki de böyleydi. Ben pek iyi huylu değilim her defasında
Ben buradayım sen niye atın diye diye azalttım basarsa kalmalarını. Eşime demahremiyet eğitimi acısından minimum kişiyle yapılmasını istiyorum dedim. Çok kavga cıktı ama bebeğimin altı da bu kadar herkese acılmasın yani. Düşündükçe deliriyorum. Sabah acele acele kalkar acardı. Ben yapma dedikçe inadına. Bi ara bezden cıkınca bu sefer de gel tuvalete ben götüreyim moduna girdi. Cocuk annemi isterim diyince yapamadı. Gerci bezliyken de actırmıyorlardı. Anneler acar sen elleme diyorlardı ama ilginc. Ya ben arkadasımın cocugu sıkışsa banyoya götürünce bakmıyorum rahat ol derim millet ya... görmeye meraklı ya da..... görmeye

Son düzenleme:
Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Yok artik, evlerden uzak.

Gerçekten çok ama çok ilginç bir olay. Ama sen bir annesin ve yavrun herşeyden herkesten önce gelir. O yüzden her türlü fesatlığı düşünebilirsin. Belki tamamen iyi niyetli belki kadının psikolojik rahatsızlığı var bunu bilemezsin. Ben senin yerinde olsam varsa laptop vs kamerasını gizlice açar koyarım veya bakıcı kameraları var satılan gizli cam lar. o bahsettiğin oda neresiyse. Bir bahane meşguliyet yaratıp bebeğimi onla yalnız bırakırım. En azından ben yokken ne oluyor diye gözümle görmüş olurum. İçimide kurt yemez. Eşin çok anneciyse bundan eşine sakın bahsetme. Kendin hallet.

Yaptığı çok Saçma anlam veremedim . Sizin yapmanız gereken de evladınızın öyle bir sorunu olduğunda Altını değiştirmek gerektiğinde bundan sonra bana söyleyin deyim tepkinizi koyun

Tüm yazdıklarımı okumadığınız çok belli. Evet çok midesizim harran ovası gibi de geniş..

Sizin ki de bildiğin sapıkmış, evlerden irak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…