Hani bunu aileden biri de şikayet etmiyor devletin doktoru bildiriyor dikkat edelim ama yine hiç bor şey olmuyorüstelik ellerinde en büyük delil var; hamilelik, ama işte "küçüğün rızası var"da bitiyor ya olay o yüzden hiçbir şey olmaz..
Emerken mıBebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Evet hatta ben teşvik ediyorum.. azmettirici olarak en suçlu benim!!
sana katılıyorum. şikayet olsa da bişey olmaz. tecavüze uğrayınca bile bişey olmuyor. hatta bazı olaylarda çocuğu esirgeme kurumu alıyor. ama gidip ailesi onu rahatlıkla geri alabiliyorüstelik ellerinde en büyük delil var; hamilelik, ama işte "küçüğün rızası var"da bitiyor ya olay o yüzden hiçbir şey olmaz..
Hani bunu aileden biri de şikayet etmiyor devletin doktoru bildiriyor dikkat edelim ama yine hiç bor şey olmuyor
11 yaşında suriyeli bir kızın hamilelik testini yapmış polise bildirmis anında kızın ailesi ve güya evlendirdikleri tacizcisi kaybolmuş ortadan bu kadar küçük yaşta doğum yapacağı için ikisininde ölüm riski varmış
Yasa değişmedikçe suçlular cezalandirilmadikca daha cok duyarız bunları
Hani bunu söylüyorum diye bir şey yapılmasın demek değil
Bu toplumun yasaların değişmesiyle değişebilecek şeyler
İstersek sabaha kadar konuşalım zihniyet değişmedikçe hiç bir sey değişmeyecek
Keşke bu mesajı hiç okumasaydımBebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Ayyhhh bayilcaz toplu olarak valla.. baba bunu yapiyosa.. kime guvencez biz: ( batsin bu dunya artikEmerken mı
Bizim de bebekli bi komşumuz vardı 2 yaşlarında falandı bebekleri. Baba olacak kişi de aynı o kayınvalide oğlunun pipisini ağzına alıyormuş kalkacak mı diyeBen şuan bunu yazarken utandım
Siz tahrik edici şekilde yazıyosunuz baştan beri. Dışardan sadece kendi penceresinden bakmak insanlara çok kolay geliyo. Ama empati yapmak çok zor..öfkenizi bana değil kv ye kusun bence.
sor diyenlerden biri de benimKonu acayip yorumlar akil sinirlarini zorluyor nevrim dondu valla
Bircogunuz acik acik sor demissiniz de Allah muhafaza kadin oyle kotu niyetliyse ben torunuma şu gozlemi bakiyorum diyecek..
Kem kum edecek tabii..
Eniyisi bebegi gozunden ayirmamak ve bu supheden kurtulmak icin kamera goruntusu almak..
Hos kamerada ne gorunebilir ben inanin tahayyul edemiyorum.
Çok garipsin ciddenBayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Malesef ben de bunu duyduğumda içim bi hoş olmuştu, midem bulanmıştı. Kıyamet kopacak az kaldıAyyhhh bayilcaz toplu olarak valla.. baba bunu yapiyosa.. kime guvencez biz: ( batsin bu dunya artik
Baba bu ya baba..simdi kocama bile supheyle bakicam.. once Allaha sonrada kendime guveniyorumMalesef ben de bunu duyduğumda içim bi hoş olmuştu, midem bulanmıştı. Kıyamet kopacak az kaldı
Konuyu uzatmayacağım ama demek ki size birşey olsa eşiniz evlatlarınız annesine emanet edecek cunku annesi kiymetli. Kimin ne olacağı belli değil evlatlarinizin yalniz su anini degil gelecegini de düşünün. Boşanmanizi o kadının ceza almasini eşiniz olacak adamın da çocukları tek başına gorememesini dilerdim.Aahhh eşim o yapıda bi adam değil. Ve kızar söylenir nadir de olsa ama annesi hasta olduğu için sürekli tolare edicek bi şey buluyo. Ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık.. 1 yıldır çok nadir görüyorum onları.. ama eşim tavır koyarak benim gibi çemkiremiyo.. onun yanımda olduğunu bilsem çoktan tıktırtmıştım o kadını bi yere. Çocuklarım olmasa boşanmak pahasına yine yapardım ama evlatlarım olunca iş değişiyo ne yazık ki..
Insan tabi anne babasına koşulsuz, arkasını dönük guvenebilmeli ama devir çok bozuk görüyorsunuz haberlerde babalarından, amcalarından hamile kalan kızlar görebiliyoruzBaba bu ya baba..simdi kocama bile supheyle bakicam.. once Allaha sonrada kendime guveniyorum
Hadi bunlari okuduktan sonra paranoya yapmaInsan tabi anne babasına koşulsuz, arkasını dönük guvenebilmeli ama devir çok bozuk görüyorsunuz haberlerde babalarından, amcalarından hamile kalan kızlar görebiliyoruzo yüzden her zaman temkinli olmakta fayda var paranoyaklık derecesinde olmamak şartıyla
kesinlikle katılıyorum sistemin çok acil bir şekilde değişmesi gerek, ama değişmeyecek nedeni de siyasete girer ikimiz de banlanırız ama nedenini biliyoruz. bu böyle ne kadar gidecek bilemiyorum, bu ülkede her şeyi olabilirsin ama rezil olmazsın derler ya, kimse rezil mezil de olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?