Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

üstelik ellerinde en büyük delil var; hamilelik, ama işte "küçüğün rızası var"da bitiyor ya olay o yüzden hiçbir şey olmaz..
Hani bunu aileden biri de şikayet etmiyor devletin doktoru bildiriyor dikkat edelim ama yine hiç bor şey olmuyor
11 yaşında suriyeli bir kızın hamilelik testini yapmış polise bildirmis anında kızın ailesi ve güya evlendirdikleri tacizcisi kaybolmuş ortadan bu kadar küçük yaşta doğum yapacağı için ikisininde ölüm riski varmış
Yasa değişmedikçe suçlular cezalandirilmadikca daha cok duyarız bunları

Hani bunu söylüyorum diye bir şey yapılmasın demek değil
Bu toplumun yasaların değişmesiyle değişebilecek şeyler
İstersek sabaha kadar konuşalım zihniyet değişmedikçe hiç bir sey değişmeyecek

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Emerken mı
Bizim de bebekli bi komşumuz vardı 2 yaşlarında falandı bebekleri. Baba olacak kişi de aynı o kayınvalide oğlunun pipisini ağzına alıyormuş kalkacak mı diye Ben şuan bunu yazarken utandım

üstelik ellerinde en büyük delil var; hamilelik, ama işte "küçüğün rızası var"da bitiyor ya olay o yüzden hiçbir şey olmaz..
sana katılıyorum. şikayet olsa da bişey olmaz. tecavüze uğrayınca bile bişey olmuyor. hatta bazı olaylarda çocuğu esirgeme kurumu alıyor. ama gidip ailesi onu rahatlıkla geri alabiliyor

kesinlikle katılıyorum sistemin çok acil bir şekilde değişmesi gerek, ama değişmeyecek nedeni de siyasete girer ikimiz de banlanırız ama nedenini biliyoruz. bu böyle ne kadar gidecek bilemiyorum, bu ülkede her şeyi olabilirsin ama rezil olmazsın derler ya, kimse rezil mezil de olmaz..

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Keşke bu mesajı hiç okumasaydım

Bidaha Asla kimseye guvenmicem

Ben bi kusup geliyim

Ayyhhh bayilcaz toplu olarak valla.. baba bunu yapiyosa.. kime guvencez biz: ( batsin bu dunya artik

sor diyenlerden biri de benim
kadin ne niyetle yaptigini soylemese bile en azindan yaptiginin fark edildigini vr dikkat cektigini bilecek
en azindan yapmaktan vazgecebilir

Çok garipsin cidden
Bebekler altı acılınca mutlu olurlar
Benim de 3 aylık yegenim var
Annem yani babaannesi ; arada kalabalık oldugımız zamanlarda yegemimi diğer odaya götürür altını açar , bebeğin cok hosuna gider öyle cıplak durur biraz yegenim
Sonra annem bezini değişir kapar
Hatta gelinimiz de tesekkur eder
Gecenlerde ben onlara gttiğimde anneleri misafirle ilgilenirken yegenime hep ben baktım onların evinde
Ben de baktım altı temiz mi diye kirlendi ise değişecektim
Biz bir de cok mesafeliyiz yani düşün
Bunda ne gbi bir kötülük olabilir ben anlamadım
Bebek rahatlasın diye yapıyordur ne var bunda yani

Konuyu uzatmayacağım ama demek ki size birşey olsa eşiniz evlatlarınız annesine emanet edecek cunku annesi kiymetli. Kimin ne olacağı belli değil evlatlarinizin yalniz su anini degil gelecegini de düşünün. Boşanmanizi o kadının ceza almasini eşiniz olacak adamın da çocukları tek başına gorememesini dilerdim.

Baba bu ya baba..simdi kocama bile supheyle bakicam.. once Allaha sonrada kendime guveniyorum
Insan tabi anne babasına koşulsuz, arkasını dönük guvenebilmeli ama devir çok bozuk görüyorsunuz haberlerde babalarından, amcalarından hamile kalan kızlar görebiliyoruz o yüzden her zaman temkinli olmakta fayda var paranoyaklık derecesinde olmamak şartıyla

Yazılanları hayretler içerisinde okudum. Bu duruma karşı çok hassas bir insanım ve buradaki bazi insanlara sormak istiyorum: eğer çocuğunuz tacize ugrasa ve bende bildigim halde sussam ne hissederdiniz?
Gercekten inanilir gibi degil simdi anlam veremedikleri seyler birer yetiskin olduklari zaman iclerinde cok büyük yaralar acacak. Kaldiki siz bu vicdan azabiyla nasil yaşayacaksınız? Sizi vicdanınızla basbasa bırakıyorum. Bir karar alırken sadece birazcık empati yapın lutfen!
Konu sahibi hanimefendi size soyleyecegim şey ise cok temkinli olun bence ve bir kamera falan koyup netlestirin. Zira bir erkek ogrencime dedesi tecavüz etmisti...

Hadi bunlari okuduktan sonra paranoya yapma

Kesinlikle bu işe de siyaset bulastirdiniz diye yine dünya kadar laf da yeriz
Tek şunu söyleyeyim bir alamanci komşumuz vardı karısını her yaz geldiğinde kirar geçirirdi kadının çığlıklarına polis çağırırdik nasıl tahammül ediyorsun denildiginde kadın yemin ediyordu burada böyle orada bana bir tokat bile atamaz diye
O adamin karısına Almanyada dokunamamasinin nedeni neyse tüm bu konuştuğumuz şeylerin nedenide o bu kadar basit aslında

İstersek sabaha kadar kadın cinayetlerini tecavüzu çocuk evliliğini ensesti konuşalım

Elalemin çocuğuna yanlış anlaşılır hapse atılırım korkusuyla şeker bile alamayacak düzene gecmeden hiç bir sekilde bunlar bitmeyecek artarak devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…