Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

B
Bende anlam veremiyorum bizim kayınpeder öyle her gün torun sevmeye gelir günde iki üç defa o zamanda hemen altını acar oğlumun bez degistirdim desemde açardı eskiden şimdi diyorum yeni degistirdim açma diye açamıyor üzerini falanda değiştirmeye kalkıyor terlemiş diye bazı insanlara bende anlam veremiyorum geçen gün bi aile ziyaretinde akrabasına dedim altını bile aciyo iyi bakıyo gayet diye şimdide diyo ki karizmamı sıfırladın dalga geçecekler benimle diye dedim değiştirmiyor musun napim:)

İnternette hurafe aramana gerek yok... hurafelik birşey değil bu...
bir kere yakaladın madem, defalarca aynı şeyin yaşanmasına nasıl imkan doğuyor...? Nasıl engel olamıyorsun?

Alah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın diye boşa demiyorlar
hani, nerede vicdan?
yazık ya vallahi billahi yazık
Siz önce konuya yazdıklarımın tümünü okuyun sonra bana vicdansız deyin olur mu? Dışardan atıp tutmak hele hele bilmeden sallamak da vicdansızlık gerektiriyor sanırsam..

oha oha oha arkadaş oha artık daha neler duyacağız yahu resmen hem mideme hem başıma ağrılar saplandı bunlar anneanne- babaanne oluyorlar ve resmen cinsel taciz mi yapıyorlar oha arkadaş ya. yani ellerim titriyor ne yazacağımı bile şaşırmış haldeyim tek bildiğim bu böyle kalmamalı. ama şuna da emin olun istediğiniz yere şikayet edin ceza almayacaklarına kalıbımı basarım.. bu ülkede 15 yaşından küçük hamile çocukların olduğu anlaşılalı daha bir kaç gün oldu, onlarda ilahi bir şekilde hamile kalmadılar, tacize uğradılar. siz hiç duydunuz mu tutuklanan, ceza alan, hapis yatan? hamile bırakılan çocuklara verilmeyen destek babaannesi tarafından taciz edilen bebeklere mi verilecek? burası Norveç değil hanımlar, tepkinizi koyun ama ceza verilmesini falan unutun.. bu mesajımı alıntılayıp aykırı bir şey yazacak olan da birkaç gün önce çıkan olayla ilgili tutuklananları göstersin bana şimdiden uyarayım..

Oha şoke oldum. Çünkü çocuğunuzu asla o kadınla başbaşa bir an olsun bile bırakmayın. Kadının kafa yanmış. Bence siz de mesafe koyun.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Ne...
Yapma demekle olur mu bir daha asla göremez sapık resmen bu nedir ya

iyide ofis polis bir kapıya dayansın hele korkudan daha elini sürüyor mu?
bunlar yaşlı kadınlar elaleme rezil olcam diye ödleri kopar.

Siz önce konuya yazdıklarımın tümünü okuyun sonra bana vicdansız deyin olur mu? Dışardan atıp tutmak hele hele bilmeden sallamak da vicdansızlık gerektiriyor sanırsam..

Torununa bunları yapan oğluna kızına neler yapmıştır kimbilir. Eşiniz de belki maruz kaldi bu sapıkça sevmelerine...

Sevgili office, bizim ülkemizde öğrendiğim şey anca insanlar birlik olup ses çıkarırlar ve takipçisi olurlarsa bir şeylerin yapılabildiği. Evet istenilen dozda değil, evet burası Norveç de değil. Ama nasılsa bir şey yapılamıyor diye sessiz kalmaktan evladır bir şeyler yapmaya çalışmak. Ben buraya "Aynısı benim kaynımda da vardı" diye çok normal bir durummuşçasına anlatan kafa yapısına dehşete düştüm olaydan ziyade. Tanık olup başını rahatça yastığa koyanlara şaşırıyorum.

Pek de bir şey yapmış sayılmazsınız. Bir yere kadar ses çıkarabiliyorsunuz ne demek???
Sesiniz avazınız çıktığı kadar çıkmalı. Bu,hadi neyse benim evladıma bir şey yapmıyor diğerine de üzülüyorum ama... diyerek geçiştirilecek bir şey değil.

iyide ofis polis bir kapıya dayansın hele korkudan daha elini sürüyor mu?
bunlar yaşlı kadınlar elaleme rezil olcam diye ödleri kopar.

Hic bir sey olmaz noop. Ama belki Bittercoffee kenara cekip çocukları bu şekilde seversen seni şikayet ederim diye tehdit edebilir. Kadının durumu kanıksanmış ailede. Sapıkça sevmelerini kimse görmüyor. Kimbilir kızını da oğlunu da bu şekilde sevdi onlarda bunu abartili sevgi gösterme şeklinde görüyor demek ki. Belki bu babaanne de bu şekilde taciz edildi kimbilir. Aile psikolojik vaka bence. Torunları o kadından kurtarmak lazım.

bu ülkede aile içi taciz inanılmaz boyutta. sanırım geçen sene bir makalede okudum (ben ki herhalde en çok gömen adamım) yok artık oha o kadar da değil dedim Astoria. neredeyse her 3 aileden birinde ya kadın ya adam taciz ediyor bir şekilde. bizde özellikle bu konuda birlik olunmaz çünkü taciz insanı suçlu psikolojisine sokuyor. mesela "ben bornozla gezmesem babam böyle yapmazdı" şeklinde.. ya keşke o makaleyi saklasaydım çok pişmanım ama orada aklımda kalan annelerin "aman ağzımızın tadı kaçmasın" tavrıyla üstünü örttüğüydü. o yüzden kime sorsan bende yok der, ama 1/3 ünde olan bir olay taciz. bu sebepten birlik olunmaz, hele hele "küçüğün rızası" olayından sonra tacizciler de cesaretlenir.. ceza yok, önlem yok, onu bırak biraz sesini çıkart suçlu bile çıkabilirsin.

kendi çocuğunda gösterdiği tepkiyi gösterebilirdi hem kv ye hem görümceye..

Yok artık istismar amaçlı mi yapıyordur yani el kadar bebeğe bu gerçek olamaz dünyanın gerçekten çivisi çıktı kime güvenip evladimizi bırakıcaz ki bi saat yarim saat bile artik her bıraktığımda aklıma gelecek ve korkarak eve dönücem bi kız evlâdım olacak inşallah Allahım sen bu dunyaya getirdiklerimize sahip çıkmamıza yardım et(

hah işte dediğin oluyor bu olayda da üstü aile içinde örtülüyor

konuyu okuyunca bozuk olan moralim dahada bozuldu
çocuğum var başına öyle birşey gelseydi dünyayı başlarına yıkardım. nerdeyse tüm sayfaları okudum sinir stres oldum iyice.ne günlere kaldık ya. bu devirde değil yabancılardan herkesden koruyacaksın çocuğunu...
konu sahibi umarım kv iyi niyetlidir ama mesafeni koru izin verme takipte kal mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…