- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
Şikayetin sizden olduğu bilinmesin.Mesela Bimer e mesaj yazabilirsiniz açık adreslerini adlarını verin durumu belirtin akrabalık ilişkinizden dolayı adınızın geçmesini istemediğinizi de belirtin.Şu günlerde medya bu konularla çok ilgili olduğundan ilgili bakanlık da olayın peşini bırakmazHadi ben şikayet ettim polise.. anne baba ve diğerleri susuyo. Benim de evlatlarım var eşimle ne duruma geliriz? Ben onun için elimden geleni yaptım zaten. Size bencilce gelebilir ama ben başıma gelcekleri bildiğim için o derece ileri gidemem. Siziz de beni anlamıycanızı adım gibi biliyprum zaten..
Hadi ben şikayet ettim polise.. anne baba ve diğerleri susuyo. Benim de evlatlarım var eşimle ne duruma geliriz? Ben onun için elimden geleni yaptım zaten. Size bencilce gelebilir ama ben başıma gelcekleri bildiğim için o derece ileri gidemem. Siziz de beni anlamıycanızı adım gibi biliyprum zaten..
Eşimle aramın açılması değil mevzu. Evlatlarım nolucak? Bi anne olarak kendi evlatlarımı düşünmek zorundayım. Dışardan ahkam kesmek kolay. Kocam beni boşarsa boşasın demiş biri.. ee sonra? Çocuklarım ve sonrası? Çok düşündüm ama yapamadım..Hah işte esas meseleye gelelim derdiniz eşinizle aranızın açılmaması...
Elbette eşinizle aranız açılmasın onun sapık annesi yüzünden ama zaten eşiniz bu durumu görmezden geliyor,sindirebiliyorsa kısacası size bu haklı davanızda destek olmuyorsa eşiniz hakkında da çok olumlu düşünmemenizi öneririm. Bakın yaşanan şey alelade bir bebek sevme girişimi değil. Baya bildiğiniz taciz ! Yarın Allah korusun aniden hastaneye yatsanız babası evladınızı annesine emanet etse ne hissedersiniz bir düşünün bakalım.
oha oha oha arkadaş oha artık daha neler duyacağız yahu resmen hem mideme hem başıma ağrılar saplandı bunlar anneanne- babaanne oluyorlar ve resmen cinsel taciz mi yapıyorlar oha arkadaş ya. yani ellerim titriyor ne yazacağımı bile şaşırmış haldeyim tek bildiğim bu böyle kalmamalı. ama şuna da emin olun istediğiniz yere şikayet edin ceza almayacaklarına kalıbımı basarım.. bu ülkede 15 yaşından küçük hamile çocukların olduğu anlaşılalı daha bir kaç gün oldu, onlarda ilahi bir şekilde hamile kalmadılar, tacize uğradılar. siz hiç duydunuz mu tutuklanan, ceza alan, hapis yatan? hamile bırakılan çocuklara verilmeyen destek babaannesi tarafından taciz edilen bebeklere mi verilecek? burası Norveç değil hanımlar, tepkinizi koyun ama ceza verilmesini falan unutun.. bu mesajımı alıntılayıp aykırı bir şey yazacak olan da birkaç gün önce çıkan olayla ilgili tutuklananları göstersin bana şimdiden uyarayım..
Bence de okula yansisa gereken yapilirÇocuğun öğretmenine anlat durumu.
Bence sormak çok mantıklı değil. İlla ki bir kılıf bulacaktır. İsterse iyi niyetli olsun. Bu kesinlikle normal değil. Ayrıca bir anne olarak hislerinize güvenin derim. Ters bir şeyler hissediyorsanız mutlaka vardır. Kamera en güzeli. Benim kaynanam kabak gibi ortada anneme söylediği şeyi inkar etmişti. Ölmüş babamla zina edeyim demişti. Düşünün artık! Keşke ses kaydı oldsaydı diyorum. İnsan da utanma olmayınca yaptıkları iğrençliklere her kılıfı uydurabilirler. Dikkatli olun. Ortada çirkin bir durum varsa eğer elinizde bunu kanıtlayacak bir şey olsun. Lafla Olmaz bu işler.neden sormuyorsunuz neden yaptigini?
boyle bir seye sahit olsam , hayirdir anne neden aciyorsun altini diye sorardim
Sonuna kadar gizli kalır mı bilemedim. Emin olsam hemen yazıcam zaten.Şikayetin sizden olduğu bilinmesin.Mesela Bimer e mesaj yazabilirsiniz açık adreslerini adlarını verin durumu belirtin akrabalık ilişkinizden dolayı adınızın geçmesini istemediğinizi de belirtin.Şu günlerde medya bu konularla çok ilgili olduğundan ilgili bakanlık da olayın peşini bırakmaz
Sizi anlıyorum inanın anlıyorum ama yine de kabullenemem. Eşiniz de doğru değil. Annesinin hapse girmesini istemiyorsa ya psikolojik tedavi görürsün ya da polise gideriz diyebilirdiniz birlik olup. Anne babanim susmasi sizin de susmanızi gerektirmez ki. Eşinize de patlamalisiniz kendi annesi ve yeğeni.Eşimle aramın açılması değil mevzu. Evlatlarım nolucak? Bi anne olarak kendi evlatlarımı düşünmek zorundayım. Dışardan ahkam kesmek kolay. Kocam beni boşarsa boşasın demiş biri.. ee sonra? Çocuklarım ve sonrası? Çok düşündüm ama yapamadım..
Sessiz kalan anne baba ve onların evladını savunan ben.
Benim şartlarımı bilmeden benim adıma atıp tutmasın kimse..
Doktor tanıdıklarımiz dünya kadar 14yaşında hamile kızı devlete bildirdiklerini söylüyor
Sonra ne mi oldu tabiki hiç bir şey
Siz niye böyle birşeye sessiz kalıyorsunuz?Bi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..
Aahhh eşim o yapıda bi adam değil. Ve kızar söylenir nadir de olsa ama annesi hasta olduğu için sürekli tolare edicek bi şey buluyo. Ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık.. 1 yıldır çok nadir görüyorum onları.. ama eşim tavır koyarak benim gibi çemkiremiyo.. onun yanımda olduğunu bilsem çoktan tıktırtmıştım o kadını bi yere. Çocuklarım olmasa boşanmak pahasına yine yapardım ama evlatlarım olunca iş değişiyo ne yazık ki..Sizi anlıyorum inanın anlıyorum ama yine de kabullenemem. Eşiniz de doğru değil. Annesinin hapse girmesini istemiyorsa ya psikolojik tedavi görürsün ya da polise gideriz diyebilirdiniz birlik olup. Anne babanim susmasi sizin de susmanızi gerektirmez ki. Eşinize de patlamalisiniz kendi annesi ve yeğeni.
Eşimle aramın açılması değil mevzu. Evlatlarım nolucak? Bi anne olarak kendi evlatlarımı düşünmek zorundayım. Dışardan ahkam kesmek kolay. Kocam beni boşarsa boşasın demiş biri.. ee sonra? Çocuklarım ve sonrası? Çok düşündüm ama yapamadım..
Sessiz kalan anne baba ve onların evladını savunan ben.
Benim şartlarımı bilmeden benim adıma atıp tutmasın kimse..
Evet hatta ben teşvik ediyorum.. azmettirici olarak en suçlu benim!!sessiz kalan baba kp siz ve eşiniz.
taciz eden kv
tacize destek çıkan görümce
en fazla kim suçlu sizce bir sıralama yapsanız mesela?
sessiz kalan anne baba demişsiniz bence onlarla aynı sıralamadasınız.
Aslında burada avukat arkadaşlar var bence siz bu konuya özel başlık açın sorun adınızın geçmeyeceği şekilde nasıl şikayet edebilirsiniz diye.Bimer i de cimer i de sorun avukat arkadaşlaraSonuna kadar gizli kalır mı bilemedim. Emin olsam hemen yazıcam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?