Kesinlikle bu işe de siyaset bulastirdiniz diye yine dünya kadar laf da yeriz
Tek şunu söyleyeyim bir alamanci komşumuz vardı karısını her yaz geldiğinde kirar geçirirdi kadının çığlıklarına polis çağırırdik nasıl tahammül ediyorsun denildiginde kadın yemin ediyordu burada böyle orada bana bir tokat bile atamaz diye
O adamin karısına Almanyada dokunamamasinin nedeni neyse tüm bu konuştuğumuz şeylerin nedenide o bu kadar basit aslında
İstersek sabaha kadar kadın cinayetlerini tecavüzu çocuk evliliğini ensesti konuşalım
Elalemin çocuğuna yanlış anlaşılır hapse atılırım korkusuyla şeker bile alamayacak düzene gecmeden hiç bir sekilde bunlar bitmeyecek artarak devam edecek
sor diyenlerden biri de benim
kadin ne niyetle yaptigini soylemese bile en azindan yaptiginin fark edildigini vr dikkat cektigini bilecek
en azindan yapmaktan vazgecebilir
+1000000Kesinlikle bu işe de siyaset bulastirdiniz diye yine dünya kadar laf da yeriz
Tek şunu söyleyeyim bir alamanci komşumuz vardı karısını her yaz geldiğinde kirar geçirirdi kadının çığlıklarına polis çağırırdik nasıl tahammül ediyorsun denildiginde kadın yemin ediyordu burada böyle orada bana bir tokat bile atamaz diye
O adamin karısına Almanyada dokunamamasinin nedeni neyse tüm bu konuştuğumuz şeylerin nedenide o bu kadar basit aslında
İstersek sabaha kadar kadın cinayetlerini tecavüzu çocuk evliliğini ensesti konuşalım
Elalemin çocuğuna yanlış anlaşılır hapse atılırım korkusuyla şeker bile alamayacak düzene gecmeden hiç bir sekilde bunlar bitmeyecek artarak devam edecek
Vallahi Allaha emanet yaşıyoruz ne diyim ki Allah böyle kanı bozukları da ıslah etsin bizleri de böyle pisliklerden korusunHadi bunlari okuduktan sonra paranoya yapma
simdi cok patlayasim var neden bu hale geldigimizi oturur bi saat anlatirim ama banlanmakla kalmam siteden atilirim herhaldeaynen, başını bile okşayamayacaksın çocukların. burada konu açıldığında resmen topa tutuluyoruz kimsenin çocuğunu sevmeyin dediğimiz zaman, işte aynen bu sebepten. ceza gelmedikçe böyle olaylar artarak devam edecek, herkes saklayacak, olan çocukların psikolojilerine olacak.. dehşet bir nesil gelecek dehşet.
simdi cok patlayasim var neden bu hale geldigimizi oturur bi saat anlatirim ama banlanmakla kalmam siteden atilirim herhalde
keske dunya yansa sifirlansa ve yeniden duzgun bir sekilde baslasa hayat
aynen officenasıl aklımı okudun biliyor musun, öyle böyle yazmam, siteden atılmakla da kalmam direkt içeri alırlar.. kendimi kontrol edemediğim için siyaset topiğine bile girmiyorum, çünkü biliyorum taşmama ramak kaldı. batalım bitsin gitsin ya, ne çocuklar, ne hayvanlar güvende değilken neyin mücadelesi bu?
O ne öyle ya !!!
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..
Siz tahrik edici şekilde yazıyosunuz baştan beri. Dışardan sadece kendi penceresinden bakmak insanlara çok kolay geliyo. Ama empati yapmak çok zor..
Kız psikolojim bozuldu sen nasıl katlanıyorsun yolarım o kadınıOnu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Benim kocam, yeğeninin taciz edilmesine göz yumsa ondan tiksinirim. Hadi siZin kan bağınız yok çocukla, eşinize bir gün sorun “geceleri rahat uyuyabiliyor musun?” Diye. Ben de siZe sorayım “öyle bir adamla olmak sizi rahatsız etmiyor mu?”Hadi ben şikayet ettim polise.. anne baba ve diğerleri susuyo. Benim de evlatlarım var eşimle ne duruma geliriz? Ben onun için elimden geleni yaptım zaten. Size bencilce gelebilir ama ben başıma gelcekleri bildiğim için o derece ileri gidemem. Siziz de beni anlamıycanızı adım gibi biliyprum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?