Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

aynen, başını bile okşayamayacaksın çocukların. burada konu açıldığında resmen topa tutuluyoruz kimsenin çocuğunu sevmeyin dediğimiz zaman, işte aynen bu sebepten. ceza gelmedikçe böyle olaylar artarak devam edecek, herkes saklayacak, olan çocukların psikolojilerine olacak.. dehşet bir nesil gelecek dehşet.

sor diyenlerden biri de benim
kadin ne niyetle yaptigini soylemese bile en azindan yaptiginin fark edildigini vr dikkat cektigini bilecek
en azindan yapmaktan vazgecebilir

Hastalikli bir ruh halindeyse bu onu azgecirir mi hic sanmam hatta daha dikkatli davranir.

Bunlar hep varsayim tabi insallah sadece pisik icin kontrol ediyordur.

Ama herkes mesgulken yapmasi ve soruldugunda panik yapmasi bilemiyorum ilk defa boyle birsey duyuyorum. Aklimin ucundan dahi gecmeyecek seyler okuyoruz paranoyak olup cikmaktan korkuyorum..

+1000000

simdi cok patlayasim var neden bu hale geldigimizi oturur bi saat anlatirim ama banlanmakla kalmam siteden atilirim herhalde
keske dunya yansa sifirlansa ve yeniden duzgun bir sekilde baslasa hayat

simdi cok patlayasim var neden bu hale geldigimizi oturur bi saat anlatirim ama banlanmakla kalmam siteden atilirim herhalde
keske dunya yansa sifirlansa ve yeniden duzgun bir sekilde baslasa hayat

nasıl aklımı okudun biliyor musun, öyle böyle yazmam, siteden atılmakla da kalmam direkt içeri alırlar.. kendimi kontrol edemediğim için siyaset topiğine bile girmiyorum, çünkü biliyorum taşmama ramak kaldı. batalım bitsin gitsin ya, ne çocuklar, ne hayvanlar güvende değilken neyin mücadelesi bu?

Ben olsam aşırı rahatsız olurum ve o an gider pat diye kendisine sorarım.Arkadaşım çocuğunun tacize uğramasından şüpheleniyosun ama susuyosun farkında mısın?sorsana pat diye napıyosun burda ne diye tenhada köşede gizli gizli altını soyuyosun, napmak istiyosun desene

aynen office
bunun otesi ne bilmiyorum
en masumlari bile koruyamadigimiz ve toplumun buyuk kesimince normal karsilanan , sesimizi cikaramadigimiz gunler yasiyoruz
lanet olsun hepsine
kendi moklarinda bogulsalar keske

susarak bu hale geliyoruz. o savunmasız çocukların iç dünyalarının mahfolma hesabını biz kime vereceğiz? Buna şahit olup susanlar nolur susmayın, susunca iyi halt etmiş olmuyosunuz. Olan koca bir nesle oluyor. İçim darlandı. Lanet olsun

Allahım ya sapık mi bu kadın ayy sinirim bozuldu ne ıyi demissin de laftan da anlamiyo sanirim

Siz tahrik edici şekilde yazıyosunuz baştan beri. Dışardan sadece kendi penceresinden bakmak insanlara çok kolay geliyo. Ama empati yapmak çok zor..

aslında amacım tahrik değil doğru bakabilmenizi sağlamaktı..
yazdıklarıma katılmadığınız bir nokta var mı?
sanırım doğru söylediğimin farkındasınız ve o yüzden bu kadar sinirlendiniz.

konu sahibi yerinizde olsam çocuğumu özellikle kalabalık ortamlarda yanımdan ayırmam, hem daha 5 aylık, en iyisi annesinin yanında olması, iş güç bırakın, bahaneniz de hazır, çocukla ilgileniyorsunuz.

bana kalırsa en hafif bahane - pişiğini kontrol ediyordur -bile hoş değil, ne demek pişiğini sürekli kontrol etmek, daha yeni bebeğin altı açılmış, kontrol edecekse o zaman etsin. gereksiz yani.

eşiniz de bir şey derse ben misafirlerle ilgilenmiyorum çocukla, annen çocuğa bakacağına misafirlerle ilgilensin deyin.

Kız psikolojim bozuldu sen nasıl katlanıyorsun yolarım o kadını

Benim kocam, yeğeninin taciz edilmesine göz yumsa ondan tiksinirim. Hadi siZin kan bağınız yok çocukla, eşinize bir gün sorun “geceleri rahat uyuyabiliyor musun?” Diye. Ben de siZe sorayım “öyle bir adamla olmak sizi rahatsız etmiyor mu?”

Hava alsin pisik olmasin diye yapiyor.. arkadasimda evin icnde mutlaka 10 dk fln acar. Tabi bunu kendisi soyledi bizm yanmzda yapmaz..
kaynvalideniz kalabalikta yapiyorsa uyar. Odaya goturuyorsa bnce guzelce konus. “ Anne pisik olmasin diye mi aciyorsun” de. Bunu sormakla kimse alınmaz kırılmaz..

Eltimin ilk çocuğu erkekti ve kv dem de erkek üstünlüğüne inanan bi tip neyse o da anlattığınız gibi çocuğu görür görmez hemen altını açar öyle bekletirdi hava alsın falan diye bence bakın erkek diye kendi kendine mutlu oluyordu pipisine baktıkça her fırsatta açardı altını çocuğun sonra benimki kız oldu ben kimsenin yanında altı açılmayacak ben ve babadan başkası altını görmeyecek dedim baştan sırf bu huyu yüzünden sonra onu bıraktı hatta eltimin ikinci bebeği de erkek onun yüzüne bile bakmıyor garip gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…