Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

+1000
Koca kişisi anasını savunacak olsaydı da bogardim onu

Konuyu okudukca moralim bozuldu. Noluyo yaa bu nasıl bi terbiyesizlik. Tövbe yarabbim ya. Lütfen konuyu kapatın. Mune

Bu nasıl bir konu. İçerisindeki mesajlar ödümü kopardı. Sayenizde artik doğacak çocuğumu asla bir yakinima ya da bakıcıya birakamicam. Allah köklerini kurutsun.

Zaten ay moralim bozuldu kanalı kapat
İçim karardı konuyu kapat
Enerjim düştü gazeteyi kapat

Çare üretir modern ve medeni insan
Şu konuyu üstte tutmak bile, tecrübesiz, genç kaç anneyi uyardı kim bilir?

Bu gece bu konudan çok şey öğrendik
@Mune mesajına çoklu alıntı yapacaktım
Beceremedim

@Mune aa niye etiket yapamıyorum da

Okumaz olsaydim bu konuyu.
Uyuyacaktim ne güzel, simdi isin yoksa sabaha kadar tavana bak

Konu sahibesi talep etmeden veya ekstrem bir durum olmadıkça Bir Derdim Var bölümüne açılmış konuları kapatamıyoruz.
Sizi etiket yapamadım bir türlü
Yazdığım bu posta cevaptı

Valla benimde aklıma geldi bu devirde insanlara güvenilmiyor neler okuyor neler görüyoruz zaten konu sahibi demiş altının temiz olduğunu bildiği halde bile aynını yapıyormuş ben olsam kesinlikle onun yanında bırakmam çocuğu eee zorla gelip kucağınızdan da alıcak hali yoktur herhalde
Siz eşinizden çekindiğiniz için bişey diyemiyormuşsunuz aynını benim kv yapıcak ve bi kaç kez yakalıcam yüzünü göremez torununun çok değişik bi kvdeniz varmış E Emayk

Kimseye güvenemeyeceğimiz bir devirde yasiyoruz. Bunu biliyorduk zaten ama bu konu; bir uyanis oldu. Ben de calisiyorum ve cocuklarima kv bakiyor. Simdiye kadar hicbir seyyden iskillenmedim ama artik daha dikkatli olacagimi biliyorum.

Yazik.
Ayakli seytanlar aramizda iken nasil guvenli bir dunya yaratacagiz cocuklarimiza

Bir de bu sapikliga susanlar var. Madem cevrenizde var, sahitsiniz, sikayet etsenize?!

Gece gece insan bu denli tribe sokulur !

Ucunda ne olursa olsun rezil ederim o kadını...
Aynı yatakta yatıyorlar diyorsun ya o çocuğu taciz ediyor o kadın psikolojisi ne olacak o yavrunun ne olursa olsun peşini bırakmazdım psikologlar pedagoglar çözer zaten konuyu sessiz kalmamalısın okudukça kanım dondu sen içindesin ama hepiniz sindiriyorsunuz bunu???

Evet hatta ben teşvik ediyorum.. azmettirici olarak en suçlu benim!!
Korkuyorsanız isiminizi vermeden arayıp ihbar edin arkadaşım. Ama sessiz kalmak nedir! Ben bişey yapamam nedir! Siz deşifre olmadan arayıp ihbar etseydiniz! Gerisi çorap söküğü gibi gelirdi zaten. Çocuğun ifadesi alındığında.

Hayir tatlim o yorumu niye yazdim biliyor musun? konu ilk acildigindaki yorumlar cok komikti.
"Acaba pisik var diye mi bakiyor" falan?
Pardon da ne alaka??
Ona ne pisikten? Hem pisik olsa cocuk zaten rahatsiz olur, aglar?
Bu kadar mi safiz? Bu kadar mi pollyannayiz?
Kalbimiz asiri temiz olabilir ama devir temiz bir devir degil iste, uyanik olmaliyiz! Hele ki konu cocuklarimiz ise! Bu art niyetlilik, fesatlik da degil. Elletmeyin cocugunuzu kimseye yahu!

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
"Görmüş defalarca"
"Yapma diyorlar gene yapıyor"

Siz iyi misiniz ya ?? Sanki kadın çocuğun parmağını emmiş gibi ne kadar da rahat konuşuyorsunuz. Arayamadınız mı polisi, sosyal hizmetleri ? Hadi onlar kv anne baba hepsi sapık. Durumu normalleştirmişler. Siz ne yaptınız ? Sanki komşunun kızı kocaya kaçmış dedikodusu yapar gibi bi de iğrenç iğrenç ayrıntılar vermişsin. "Nasıl olur, nasıl" diye kendi kendime sayıklarken eşim 'noldu' dedi de ona bile söyleyemedim şu yazdıklarınızı dilime gelmiyor.

Böyle bir şeye şahit olucam ve susucam !! Nasıl yemek yiyor, uyuyorsunuz siz çok merak ediyorum...

Boyle bir seye susan insandan da suphe ederim ben!
Orda bir cocugun hayati kayiyor ve susuyor. Gayet rahat detaylica buraya yaziyor bir de!
Onlar ne ise, bunu yazan kisinin de onlardan bir farki kalmiyor bu durumda..

Bebek erkek mi?

Gizliden arayıp mı ihbar ediyorsunuz mail mi atıyorsunuz, mektup mu yolluyorsunuz Allah aşkına kimliğinizi deşifre etmeyin ama sessiz kalmayın. Zaten çocuğu dinlediklerini de, bir kaç soru sorduklarında herşey çıkar ortalığa. Siz de böyle bir şeyin ortağı olmazsınız. Bunu o çocuk içinde, kendiniz ve aileniz için yapın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…