Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

E Emayk

Arkadaşım bence çok sık görüşüyorsanız sorma. Sorarsan önlem alır, illa gün gelir yalnız kalırlar yine yapar ne yapıyorsa..
Gizli kamera ile öğren ne yaptığını, eşin de bilmesin, internetten sipariş edebilirsin. Yada sessizce takip et çaktırmadan gözetle ne bileyim. Yani en fazla ne yapabilir pek tahayyül de edemiyorum ama yorumları okudukça ben burada kıvrandım.

Siz önce konuya yazdıklarımın tümünü okuyun sonra bana vicdansız deyin olur mu? Dışardan atıp tutmak hele hele bilmeden sallamak da vicdansızlık gerektiriyor sanırsam..

Çocuğun annesinin haberi var mı bu durumdan?

Boyle bir seye susan insandan da suphe ederim ben!
Orda bir cocugun hayati kayiyor ve susuyor. Gayet rahat detaylica buraya yaziyor bir de!
Onlar ne ise, bunu yazan kisinin de onlardan bir farki kalmiyor bu durumda..
Yok ya kimse normal değil bu olayda..
Yani orda bi evde birilerinin bi bebeği istismar ettiğini biliyorsun ve normal hayatına devam ediyorsun. Yeri gelmişken de bunu heyecan verici, şaşırtıcı bi şeymiş gibi "ayy bizim şurdada şöyle olmuştu" edasıyla anlatıyorsun. Yok aklım almıyor benim... Dert eden gelir buraya sorar en azından bir sürü fikir çıkardı. Hergün saçma sapan bi ton konu açılıyor. Yok ya biz hiç normal bi toplum değiliz.

Hiç bi zaman pollyanna olmadım olmamda ben gerçekçi bi insanım ve aklıma herzaman her şeyin en kötüsünün olabileceği ihtimalini getirip ona göre hareket ederim dediğiniz gibi devir artık çok kötü sapıklar pedofililer belkide en yakınımızda oğlum 16 aylık gerçekten ama gerçekten mecbur kalmadıkça emanet bırakmadım ki bıraktığım da annem o da 2 defa oldu benim 4 erkek kardeşim var yaşlarıda 28-27-18-16 evet kardeşlerim çok seviyorum ama içlerinden akıllarından neler geçiyor bilmiyorum asla ama asla yalnız bırakmam kv tarıfına zaten hiç bırakmam oturmaya gittiğimizde bile sürekli yanımda oğlum şuan deselerki insanlara çip takılıyor kamera takılıyor oğluma taktırırım o derece takığım bu konulara

Haklisiniz, ne diyeyim..
Haklisiniz ama hakli olmak da bi halt degil bu devirde keske boyle insalar olmasaydi da hakli olmasaydiniz&olmasaydik...

Benimde oglum 1.5 yasinda bekar kiz arkadasim evime geldiginde hic sormadan indirdi acti bezini. Napiosun dedigimde altini kirletmis mi bakiyim dedi. O kadar sinir oldum ki. Aradan epey gecti bi daha geldi bi daha yatrdi oglumu altina bakim kirletmis mi dedi hemn elinden aldim kirletse kokar dedim gulerek. Izin vermedim.

D3mem o ki bazi insanlarin boyle bi hobisi mi var ne.. sizin konuyu acinca benim arkadas aklima geldi hemn

="buneyahuuu, post: 54474249, member: 749273"]Tüm yazdıklarımı okumadığınız çok belli. Evet çok midesizim harran ovası gibi de geniş..
Bu kadar sinirlendiğinize göre susarak bu büyük suça ortak olduğunuzu biliyorsunuz. Susma nedeni de eşiniz. Esas susmaması gereken kişi. Öyle biriyle evli olsan ne? Hayır bir de anne baba susuyor diyorsunuz. Anne baba çocuğa istediği şeyi yapma yaptırma ya da yapılmasına izin verme durumunda sonsuz hakka sahip olsaydı sosyal hizmetler tarafından alınan çocuk olmazdı. Hele kendi çocuğum var diye başka çocuğun bunları yaşamasına göz yummak...Böyle bir nesilin geldiği toplumdan kaç yaşına kadar koruyabileceksiniz Çocuklarınızı peki....diğerleri annem karım vs diye susuyor ya da ailece manyaklar diyelim ama sizi hiç anlayamadım. Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz diye merak ettim doğrusu.

Bi tanesi gelmis "esim bana 2 bin tl cek verdi hediye alayim diye, kalbim kirildi" vs diye sacma sapan bir konu aciyor.
Digeri "ikiskiye girdim pismanim"
Bir digeri de sacma bir konu...
Aralarinda ise yarayan gercekten konu gibi konu cok az.. Sacma sapan bir millet olmusuz beyinlerimizi nadasa birakarak yasiyoruz sonumuz hayrolsun.

Çocuğun annesinin haberi var mı bu durumdan?

çocuğun annesi yani

Öğretmenim, ben karşılaşmadım ama öğretmen arkadaşlarımdan aile içi tacize uğrayan öğrenciler duydum. Çocukları kimseyle yalnız bırakmayın. Benim de lisedeyken bir arkadaşım vardı abisi geceleri odasına gelip kızın orasına burasına elliyormus kız uyandığını belli etmemiş korkuyla sonradan hep odasını kitlemis. Ve abisini de hep görüyordum hiç olmaz sandıklarımız neler yapıyor...

Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada

İlk aklıma gelen kv nin pedofili bi sapık olduğunu düşündüm umarım öyle değildir

Ya arkadaşlar kadının üstüne çok gitmiyor musunuz
Orada anne baba şikayetçi olmadıkça kadına dur demedikce en fazla ne yapabilir
Ayrıca bu iş kanıt ister dava ister mahkeme ister

Çok haklısınız. Ben de hep söylüyorum ne dede ne dayı ne amcayla kimseyle bırakmam. İsteyen bana hasta desin. Öyle şeyler okudum, duydum ki kimseye güvenmem..
Bakın bi olay ne kadar çok duyulursa o kadar meşrulaşır. Ruhu pis, sapık bi adam düşünün haberlerde sürekli çocuğa tecavüz olaylarını görüyor. Bu ona resmen fikir vermektir. Bi belgesel de Kanada da asla bu tür haberlerin yayınlanmadığını izledim. İnsanlar evlerini kilitlemiyorlar bile. Belgesel hangi yıla aitti hatırlamıyorum ama şöyle diyordu "Son 10 yılda işlenen cinayet sayısı 1, onu da bi amerika vatandaşı işliyor".. Bizde öyle mi hergün hergün tecavüz, cinayet, işkence haberleri...

Ben 3 yaşındaki ırmak bebekten o kadar etkilenmiştim ki sürekli zihnimde canlanıyor, ağlıyordum. Ama sapık ruhlu bi insan bunu zihninde canlandırırken keyif alır ve bu onun içine işler.. Artık tv de erkek yada kız çocuk kaçırılma haberi görünce bile ilk temennimiz öldürülmesinden önce 'inşallah tecavüz etmemiştir' oluyor.. Bu zamanda hiç kimseye günvenilmez.

Offf kızlar çok kötüyüm ya İnanamıyorum Nasıl böyle insanlarla aynı Evren’i paylaşıyoruz. Nefret olsun

@buneyahuuu yazdıklarınız kanımı döndürdü gözlerim doldu elim ayağım titredi

Haklisiniz, ne diyeyim..
Haklisiniz ama hakli olmak da bi halt degil bu devirde keske boyle insalar olmasaydi da hakli olmasaydiniz&olmasaydik...
Aynen haklı olmak hiç bi işe yaramıyor bu devirde daha şimdiden kara kara çocuğum büyüdükçe onu tek başına nasıl dışarı göndericem endişesi yaşıyorum cidden devir eskisi gibi değil
Çocuk gelişimi kitaplarına baksak yok sosyal olsun müdahale etmeyin kendi başına gezebilsin bilmem ne bir sürü şeyler yazıyorlar yazıyorlarda ona uygun ortam mı var Türkiye de önce bi onu sorgulamak lazım

10 yaşındaki çocuğa bir Pedagog iki saatte söylettirir her şeyi. O zaman gördüğümüz şeylere susalım kanıt ister dava ister diye. Bana Susma nedeni garip geldi aslında ondan uzun yazdım belki de. Annesi çocuğa gel popo elle vs derken susan kocası varsa o aileden tek normal çıkan insan evladı olduğuna inanamadım biraz.

Ya sizin kayınvalideniz gerçekten sapık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…