- 18 Ocak 2018
- 176
- 94
- 13
- 38
Kızmış. 5 aylık dedi sanırımBebek erkek mi?
Siz önce konuya yazdıklarımın tümünü okuyun sonra bana vicdansız deyin olur mu? Dışardan atıp tutmak hele hele bilmeden sallamak da vicdansızlık gerektiriyor sanırsam..
Yok ya kimse normal değil bu olayda..Boyle bir seye susan insandan da suphe ederim ben!
Orda bir cocugun hayati kayiyor ve susuyor. Gayet rahat detaylica buraya yaziyor bir de!
Onlar ne ise, bunu yazan kisinin de onlardan bir farki kalmiyor bu durumda..
Hayir tatlim o yorumu niye yazdim biliyor musun? konu ilk acildigindaki yorumlar cok komikti.
"Acaba pisik var diye mi bakiyor" falan?
Pardon da ne alaka??
Ona ne pisikten? Hem pisik olsa cocuk zaten rahatsiz olur, aglar?
Bu kadar mi safiz? Bu kadar mi pollyannayiz?
Kalbimiz asiri temiz olabilir ama devir temiz bir devir degil iste, uyanik olmaliyiz! Hele ki konu cocuklarimiz ise! Bu art niyetlilik, fesatlik da degil. Elletmeyin cocugunuzu kimseye yahu!
Haklisiniz, ne diyeyim..Hiç bi zaman pollyanna olmadım olmamda ben gerçekçi bi insanım ve aklıma herzaman her şeyin en kötüsünün olabileceği ihtimalini getirip ona göre hareket ederim dediğiniz gibi devir artık çok kötü sapıklar pedofililer belkide en yakınımızda oğlum 16 aylık gerçekten ama gerçekten mecbur kalmadıkça emanet bırakmadım ki bıraktığım da annem o da 2 defa oldu benim 4 erkek kardeşim var yaşlarıda 28-27-18-16 evet kardeşlerim çok seviyorum ama içlerinden akıllarından neler geçiyor bilmiyorum asla ama asla yalnız bırakmam kv tarıfına zaten hiç bırakmam oturmaya gittiğimizde bile sürekli yanımda oğlum şuan deselerki insanlara çip takılıyor kamera takılıyor oğluma taktırırım o derece takığım bu konulara
Bu kadar sinirlendiğinize göre susarak bu büyük suça ortak olduğunuzu biliyorsunuz. Susma nedeni de eşiniz. Esas susmaması gereken kişi. Öyle biriyle evli olsan ne? Hayır bir de anne baba susuyor diyorsunuz. Anne baba çocuğa istediği şeyi yapma yaptırma ya da yapılmasına izin verme durumunda sonsuz hakka sahip olsaydı sosyal hizmetler tarafından alınan çocuk olmazdı. Hele kendi çocuğum var diye başka çocuğun bunları yaşamasına göz yummak...Böyle bir nesilin geldiği toplumdan kaç yaşına kadar koruyabileceksiniz Çocuklarınızı peki....diğerleri annem karım vs diye susuyor ya da ailece manyaklar diyelim ama sizi hiç anlayamadım. Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz diye merak ettim doğrusu.="buneyahuuu, post: 54474249, member: 749273"]Tüm yazdıklarımı okumadığınız çok belli. Evet çok midesizim harran ovası gibi de geniş..
Bi tanesi gelmis "esim bana 2 bin tl cek verdi hediye alayim diye, kalbim kirildi" vs diye sacma sapan bir konu aciyor.Yok ya kimse normal değil bu olayda..
Yani orda bi evde birilerinin bi bebeği istismar ettiğini biliyorsun ve normal hayatına devam ediyorsun. Yeri gelmişken de bunu heyecan verici, şaşırtıcı bi şeymiş gibi "ayy bizim şurdada şöyle olmuştu" edasıyla anlatıyorsun. Yok aklım almıyor benim... Dert eden gelir buraya sorar en azından bir sürü fikir çıkardı. Hergün saçma sapan bi ton konu açılıyor. Yok ya biz hiç normal bi toplum değiliz.
Çocuğun annesinin haberi var mı bu durumdan?
Onu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada
çocuğun annesi yani
Ya arkadaşlar kadının üstüne çok gitmiyor musunuzBu kadar sinirlendiğinize göre susarak bu büyük suça ortak olduğunuzu biliyorsunuz. Susma nedeni de eşiniz. Esas susmaması gereken kişi. Öyle biriyle evli olsan ne? Hayır bir de anne baba susuyor diyorsunuz. Anne baba çocuğa istediği şeyi yapma yaptırma ya da yapılmasına izin verme durumunda sonsuz hakka sahip olsaydı sosyal hizmetler tarafından alınan çocuk olmazdı. Hele kendi çocuğum var diye başka çocuğun bunları yaşamasına göz yummak...Böyle bir nesilin geldiği toplumdan kaç yaşına kadar koruyabileceksiniz Çocuklarınızı peki....diğerleri annem karım vs diye susuyor ya da ailece manyaklar diyelim ama sizi hiç anlayamadım. Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz diye merak ettim doğrusu.
Çok haklısınız. Ben de hep söylüyorum ne dede ne dayı ne amcayla kimseyle bırakmam. İsteyen bana hasta desin. Öyle şeyler okudum, duydum ki kimseye güvenmem..Hiç bi zaman pollyanna olmadım olmamda ben gerçekçi bi insanım ve aklıma herzaman her şeyin en kötüsünün olabileceği ihtimalini getirip ona göre hareket ederim dediğiniz gibi devir artık çok kötü sapıklar pedofililer belkide en yakınımızda oğlum 16 aylık gerçekten ama gerçekten mecbur kalmadıkça emanet bırakmadım ki bıraktığım da annem o da 2 defa oldu benim 4 erkek kardeşim var yaşlarıda 28-27-18-16 evet kardeşlerim çok seviyorum ama içlerinden akıllarından neler geçiyor bilmiyorum asla ama asla yalnız bırakmam kv tarıfına zaten hiç bırakmam oturmaya gittiğimizde bile sürekli yanımda oğlum şuan deselerki insanlara çip takılıyor kamera takılıyor oğluma taktırırım o derece takığım bu konulara
Aynen haklı olmak hiç bi işe yaramıyor bu devirde daha şimdiden kara kara çocuğum büyüdükçe onu tek başına nasıl dışarı göndericem endişesi yaşıyorum cidden devir eskisi gibi değilHaklisiniz, ne diyeyim..
Haklisiniz ama hakli olmak da bi halt degil bu devirdekeske boyle insalar olmasaydi da hakli olmasaydiniz&olmasaydik...
10 yaşındaki çocuğa bir Pedagog iki saatte söylettirir her şeyi. O zaman gördüğümüz şeylere susalım kanıt ister dava ister diye. Bana Susma nedeni garip geldi aslında ondan uzun yazdım belki de. Annesi çocuğa gel popo elle vs derken susan kocası varsa o aileden tek normal çıkan insan evladı olduğuna inanamadım biraz.="Sailor Saturn, post: 54477426, member: 509828"]Ya arkadaşlar kadının üstüne çok gitmiyor musunuz
Orada anne baba şikayetçi olmadıkça kadına dur demedikce en fazla ne yapabilir
Ayrıca bu iş kanıt ister dava ister mahkeme ister
Ya sizin kayınvalideniz gerçekten sapık!!Edepsiz hafif kalır bunun yanında.. ruhunun bi yerlerinde sapıklık sapkınlık yatıyo kadının.. kızının oğluna rahatça yapardı hatta afedersiniz memesini bile yalattırırdı.. sonra da çocuğun pipisini tutup kahkaha atardı nolmuş buna böyle derdi.
Damadı da delirirdi ama sinik pısırık olduğu için sesini çıkaramaz çocuğa kızardı.. iyi ki tepkimi koymuşum. Zaten kocam benle aynı fikirde olmasa onu tınlamazdım bile bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?