Bana diyorlar bile arkadaşlarım falan çokta umurumda çevremde çok var ay çocuğu parka çıkar eylenir değişiklik olur diyorlar ya ben evimi parka oyun alanına çevirmişim en temiz en güvenli yer dışarıdaki parktandan geri kalsın ki hiç eksikliğini yaşamadıkÇok haklısınız. Ben de hep söylüyorum ne dede ne dayı ne amcayla kimseyle bırakmam. İsteyen bana hasta desin. Öyle şeyler okudum, duydum ki kimseye güvenmem..
Bakın bi olay ne kadar çok duyulursa o kadar meşrulaşır. Ruhu pis, sapık bi adam düşünün haberlerde sürekli çocuğa tecavüz olaylarını görüyor. Bu ona resmen fikir vermektir. Bi belgesel de Kanada da asla bu tür haberlerin yayınlanmadığını izledim. İnsanlar evlerini kilitlemiyorlar bile. Belgesel hangi yıla aitti hatırlamıyorum ama şöyle diyordu "Son 10 yılda işlenen cinayet sayısı 1, onu da bi amerika vatandaşı işliyor".. Bizde öyle mi hergün hergün tecavüz, cinayet, işkence haberleri...
Ben 3 yaşındaki ırmak bebekten o kadar etkilenmiştim ki sürekli zihnimde canlanıyor, ağlıyordum. Ama sapık ruhlu bi insan bunu zihninde canlandırırken keyif alır ve bu onun içine işler.. Artık tv de erkek yada kız çocuk kaçırılma haberi görünce bile ilk temennimiz öldürülmesinden önce 'inşallah tecavüz etmemiştir' oluyor.. Bu zamanda hiç kimseye günvenilmez.
Ben görmedim ama hukukçular psikologlar sosyal hizmet uzmanlari daha iyi bir fikir verir10 yaşındaki çocuğa bir Pedagog iki saatte söylettirir her şeyi. O zaman gördüğümüz şeylere susalım kanıt ister dava ister diye. Bana Susma nedeni garip geldi aslında ondan uzun yazdım belki de. Annesi çocuğa gel popo elle vs derken susan kocası varsa o aileden tek normal çıkan insan evladı olduğuna inanamadım biraz.
off of oğlum yanımda uyuyor ona baktıkça tacize maruz kalan o çocuklar gözümün önüne geliyorBana diyorlar bile arkadaşlarım falan çokta umurumda çevremde çok var ay çocuğu parka çıkar eylenir değişiklik olur diyorlar ya ben evimi parka oyun alanına çevirmişim en temiz en güvenli yer dışarıdaki parktandan geri kalsın ki hiç eksikliğini yaşamadık
Bir sürü niyeti düşüncesi pis insan var etrafta ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyi oğlum için
ben de görmedim ama şikayet olsa çocuğu bir uzmanla konuştururlar diye düşündüm. Ama bizim ülkemizde nasıl olur bilmiyorum bu iş. Hatta kadın kendisi bile bişeyler söyleyebilir çünkü aklından zoru var belli normal değil="Sailor Saturn, post: 54477622, member: 509828"]Ben görmedim ama hukukçular psikologlar sosyal hizmet uzmanlari daha iyi bir fikir verir
Bir aileden çocuğu almak tek bir şikayetle olacak is değil gibi geliyor
Benim oğlumda yanımda uyuyor şuanoff of oğlum yanımda uyuyor ona baktıkça tacize maruz kalan o çocuklar gözümün önüne geliyor
sevgiliyle öpüşmek ahlaksızlık ama çocuk serbest. cümleyi tamamlayamadım bile Allah kahretsin bunları. bide bize laf atarlarIyyy bu ne yahu bu ne? Neler dönüyor bu ülkede ya? Hani marjinal bizdik? Sevgisiyle öpüşeni taşlayanlar kapalı kapılar ardınlar ne haltlar karıştırıyor böyle midem bulandı allah kahretsin ya!
İşte, ya öyle değilse? Bunu düşünmek bile insana kendini suçlu hissettiriyor evet. Sonuçta babaaannesi. İnşallah biz fesatlık ediyoruzdur. Ama burada iş anneye düşüyor bence. Ben annelik içgüdüsüne çok inanan biriyim. Eğer anne içinde ters bişey hissetttiyse, yanlış bile olsa bu durumdan emin olmak zorundadır. Artık kamera ile mi çözer kendisi mi gözetler bilemiyorum. Ama bu öyle geçiştirilecek, ya da karşısındakine soru cvpla çözülecek bir durum değil. Naçizane fikrim..Çok garipsin cidden
Bebekler altı acılınca mutlu olurlar
Benim de 3 aylık yegenim var
Annem yani babaannesi ; arada kalabalık oldugımız zamanlarda yegemimi diğer odaya götürür altını açar , bebeğin cok hosuna gider öyle cıplak durur biraz yegenim
Sonra annem bezini değişir kapar
Hatta gelinimiz de tesekkur eder
Gecenlerde ben onlara gttiğimde anneleri misafirle ilgilenirken yegenime hep ben baktım onların evinde
Ben de baktım altı temiz mi diye kirlendi ise değişecektim
Biz bir de cok mesafeliyiz yani düşün
Bunda ne gbi bir kötülük olabilir ben anlamadım
Bebek rahatlasın diye yapıyordur ne var bunda yani
Benimde kayinvalidem altini aldin mi yada al istersen diye diyor ama kendi basina boyle bişi yapmaz heleki tenhada vs cok sacma. Gizli kamera koyun bence neler yapiyo gorun.Bayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben mi fesat dusunuyorum bilmiyorum ama bence kiloyla vs alakalı degil. Resmen cocugu kimsenin gormeyecegini dusundugu tenha yere goturuyor alti temiz oldugu halde altini aciyor ne gerek var ?Benim kaynanam eli kulagi ayagi vucudu her yerine baktgini gordum sozde kilo icin cok tuhf syler bunlr hc sevmm ama kotu dsnmeyn sozde alt acma bahansyle vcduna bkiyor hani biri gelse altini acayim hesapta kilo almismi vermismi ama bu kadar cok ypiorsa bu arkadan cok dedikoduda yapiyordur bilin bunu
Canin o altini bilerek aciyordur ki biri iceri girse acma numarasi yapsin inan kiloya bakiyordr bnceBen mi fesat dusunuyorum bilmiyorum ama bence kiloyla vs alakalı degil. Resmen cocugu kimsenin gormeyecegini dusundugu tenha yere goturuyor alti temiz oldugu halde altini aciyor ne gerek var ?
Aklimdan geceni yazdin tesekur ederim :)Alt değiştirmek dışında ne var ki düşündüğünüz? Kadın torununu taciz etmiyordur heralde değil mi?
“Benden başka kimsenin altını değiştirmesinden hoşlanmıyorum” diyin. Olsun bitsin. Kirliyse size söylesn. Yinede değiştirirse o zaman sorun yaparsınız.
Yani insallah dediginiz gibidir. Ama dedigim gibi yuzde bir ihtimal bile olsa önlem alınmalı bu kv ye karşı. Allah herkesin yavrusunu korusun gece gece moralim bozulduCanin o altini bilerek aciyordur ki biri iceri girse acma numarasi yapsin inan kiloya bakiyordr bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?