Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Bana diyorlar bile arkadaşlarım falan çokta umurumda çevremde çok var ay çocuğu parka çıkar eylenir değişiklik olur diyorlar ya ben evimi parka oyun alanına çevirmişim en temiz en güvenli yer dışarıdaki parktandan geri kalsın ki hiç eksikliğini yaşamadık
Bir sürü niyeti düşüncesi pis insan var etrafta ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyi oğlum için

Ben görmedim ama hukukçular psikologlar sosyal hizmet uzmanlari daha iyi bir fikir verir

Bir aileden çocuğu almak tek bir şikayetle olacak is değil gibi geliyor

off of oğlum yanımda uyuyor ona baktıkça tacize maruz kalan o çocuklar gözümün önüne geliyor

="Sailor Saturn, post: 54477622, member: 509828"]Ben görmedim ama hukukçular psikologlar sosyal hizmet uzmanlari daha iyi bir fikir verir

Bir aileden çocuğu almak tek bir şikayetle olacak is değil gibi geliyor
ben de görmedim ama şikayet olsa çocuğu bir uzmanla konuştururlar diye düşündüm. Ama bizim ülkemizde nasıl olur bilmiyorum bu iş. Hatta kadın kendisi bile bişeyler söyleyebilir çünkü aklından zoru var belli normal değil

Iyyy bu ne yahu bu ne? Neler dönüyor bu ülkede ya? Hani marjinal bizdik? Sevgisiyle öpüşeni taşlayanlar kapalı kapılar ardınlar ne haltlar karıştırıyor böyle midem bulandı allah kahretsin ya!
sevgiliyle öpüşmek ahlaksızlık ama çocuk serbest. cümleyi tamamlayamadım bile Allah kahretsin bunları. bide bize laf atarlar

Kamerayla bi bakın ihmal etmeyin önemli bi durum.olmasın ama hoş olmayan bişeyle karşılaşırsanız eşinize gösterirsiniz.internette o kameralardan satılıyor radyolu dijital saatlerin içinde var hiç belli olmuyor

Canim bebeğin kaka yaptığı zaman ver o açsın temizlesin sen de bak bakalım tepkisi ne yada kabul ediyor mu açmayı bir dene bakalım ben bir anlam veremedim benim kv de bebeğimi yıkarken gelip başım da duruyor pipisi ile oynamaya çalışıyor o arada ben sünger ı alıyorum dur anne yıkarım diyip engel oluyorum ay hiç alışık degilim ya bende bu duruma

Bir kisim mesajlari okudum icim almadi. Neler donuyir bu dunyada. Insanlar nasil bu kadar sapik ruhlu olabiliyor. En yakinlarimiza bile suphe ile yaklasmayi islediler artik beynimize. Yavrularimizi nasil koruyup buyutecegiz, disarida bu kadar sapik insan varken. Tuylerim diken diken oldu nasil cirkin seyler yapmislar meleklere Benim de bir kiz bebegim var su hayatta en cok korkusunu cektigim sey onu koruyamamak. Rabbim kotu insanlara firsat vermesin. Evlatlarimizi boyle oisliklersen korusun. Gece gece dehset icerisindeyim ve o yavrular icin cok uzgunim

İşte, ya öyle değilse? Bunu düşünmek bile insana kendini suçlu hissettiriyor evet. Sonuçta babaaannesi. İnşallah biz fesatlık ediyoruzdur. Ama burada iş anneye düşüyor bence. Ben annelik içgüdüsüne çok inanan biriyim. Eğer anne içinde ters bişey hissetttiyse, yanlış bile olsa bu durumdan emin olmak zorundadır. Artık kamera ile mi çözer kendisi mi gözetler bilemiyorum. Ama bu öyle geçiştirilecek, ya da karşısındakine soru cvpla çözülecek bir durum değil. Naçizane fikrim..

Benimde kayinvalidem altini aldin mi yada al istersen diye diyor ama kendi basina boyle bişi yapmaz heleki tenhada vs cok sacma. Gizli kamera koyun bence neler yapiyo gorun.

Benim kaynanam eli kulagi ayagi vucudu her yerine baktgini gordum sozde kilo icin cok tuhf syler bunlr hc sevmm ama kotu dsnmeyn sozde alt acma bahansyle vcduna bkiyor hani biri gelse altini acayim hesapta kilo almismi vermismi ama bu kadar cok ypiorsa bu arkadan cok dedikoduda yapiyordur bilin bunu

Burnuma pis kokular geliyor...
Malesef kv hic de iyi niyetli gelmedi bana.
Yerinde olsam şüphelenirdim bende.
Yüzde bir ihtimal bile olsa çocuk istismarı söz konusu ve asla çocukla yalnız bırakılmamalı.
Ne demek kimsenin gormeyecegi odada cocugun altini acip bakmak yahu ???
Acilen mesafe koyulmalı.
Hic cekinmeyin gerekirse kalbi kırılsın eşinin ve annesinin.

Şu kv lerin garip huyları bitmek bilmiyor
Pişiği kontrol ediyodur yada ne biliym deli filan olabilir mı?
Ama tepki gösterin ben olsam rahatsız olur ve dile getiririm. çocukla oynamak neşelendirmek yerine zırt pırt altını açması ilginç.

Ben mi fesat dusunuyorum bilmiyorum ama bence kiloyla vs alakalı degil. Resmen cocugu kimsenin gormeyecegini dusundugu tenha yere goturuyor alti temiz oldugu halde altini aciyor ne gerek var ?

Ben mi fesat dusunuyorum bilmiyorum ama bence kiloyla vs alakalı degil. Resmen cocugu kimsenin gormeyecegini dusundugu tenha yere goturuyor alti temiz oldugu halde altini aciyor ne gerek var ?
Canin o altini bilerek aciyordur ki biri iceri girse acma numarasi yapsin inan kiloya bakiyordr bnce

Aklimdan geceni yazdin tesekur ederim :)

Canin o altini bilerek aciyordur ki biri iceri girse acma numarasi yapsin inan kiloya bakiyordr bnce
Yani insallah dediginiz gibidir. Ama dedigim gibi yuzde bir ihtimal bile olsa önlem alınmalı bu kv ye karşı. Allah herkesin yavrusunu korusun gece gece moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…