Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Odalara kamera koyun ve bebekle yanlız bırakın bence bu buyuk soru işareti tedirginlik cwkilmez. Tedirginliginizde cok haklısın en azından tel. Kanerasını onun girme olasılıgı olan odaya koyun sonrada cok meskulmussunuz gibi bebigin orada altını degiştirmesini isteyin. Onu tedirgin etmeden birazda zaman verin odaya girmeyin.cok meskul oldugunuz hafasını yaratın ki gelmeyeceginizden emin olsun herzaman ne yapıyorsa yapsın bakalım belki iyi belki kötu. Sonuc alırsınız bir anne olarak acabalarınızın kalkması gerek. ..

Kapı aniden açıldığında panik olması, sıradan bir davranışta bulunmadığını hissettiriyor. Bu yüzden iyimser yaklaşanlar kadar olumlu düşünemiyorum.
Gerçi ilk sayfalarda yazılanlardan sonra söylenebilecek en ufak bir söz dahi yok. O yazılanların olma ihtimali bile fazla geliyor insana. Bazen gereksizleşen merakım yüzünden çok şey okudum bu zamana kadar ama ilk kez okuduğum şey midemi bulandırdı. En fazla ağlardım önceden. Sırf bu okuduklarım için bu gece uyuyamayacağım. Kim bilir kaç kere annelerinin yerine kendimi koyup yüreğimi ezerim. Ama buna ne olursa olsun, gerekirse aç kalmak pahasına olsun, izin vermek annelik olabilir mi bilmiyorum. Çocuğumun karnı tok, istekleri yerine geliyor ama psikolojisi bozuk. Sağlıklı bir birey olamayacak. Aç karnımızı iki lokmayla doyurup en zor zamanlarımızı geçirirdik belki ama sağlıklı bir birey olmak için şansı olurdu. Naçiz fikrim bu yönde, Rabbim kimsenin bu durumu yaşamasına izin vermesin. Duruma doğru perspektiften bakamıyor ya da yanlış cümlelerle kendimi ifade ediyor olabilirim, okuyanlar mazur görsün lütfen. Düşüncelerimi toparlamaktan aciz kaldım zira. Allah yardımcınız olsun, konu sahibi. Umut ediyorum ki evladınızı art niyetli insanlardan uzak tutabilirsiniz her daim. Art niyette hafif kalıyor gerçi. Yaşamak öyle değersizleşti ki bu cehennem ruhu taşıyan insanlar yüzünden, Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. Bunu da tüm gönlümle diliyorum.

Sorun oda karsınıza gecer olumsuz bişi yapıyorsa durusce soyler. Yapmayın ne demesini bemliyorsunuz verecegi cvp ları eminim sizde tahmin ediyorsunuz. Bu sizi asla rahatlatmıcak bir hamle olucak eminim.

Sizden izinsiz böyle birseyi asla yapmamalı.izin vermeyin.kötü birsey yazmak istemiyorum ama siz annesiniz ve ilgiyi de sevgiyi de tuhafliklari da sezersiniz.ben de pisik mi diye baktigini dusunmek istiyorum.Allah korusun

Gördügü halde susan her insanaa yaziklaaar olsunnnnm!!!!!!
Allah kahretsin bu sapiklariiiiii
Boyle pislikler bizim gibi kadinlarin onunde yapsin ki neler oluyo gorsunler!!!
Igrenc yaaaaa sinirlerim bozuldu basim agriyor suan inanamiyormmm yaaa
Konu cocugummmm cocuklar oldugu zamannnn anasi babasi neyiyse yakarimm ortaligii
Cokmu korkaksiniz vicdaninizmi yok nedir yaaaa
Gizli gizlide mi sikayet edemiyosunuz. Anne baba da susuyorsa alsin devlet ellerinden! Haketmeyen pis yaratiklar!!!!
Kizim icin cok korkuyormmmm insanlardan nefret ediyorum. Rabbim cocuklarimizi korusunn bizleri yanindan ayirmasin

Benim k.v de ilk dogdugunda dur ben temizliyeyim diye alir altini temizlerdi
Birgun ver ben temizliyim coktandir gormedim poposunu dedi şaşırdım
2.Bazi insanlardada bebek poposunu opmek huyu var belkide gorunmeden opuyordur
3. Ihtimal iyi bakıyor musun diye kontrol ediyor
4. Kilosuna bakiyor
Kusura bakma bebekliyim tum yorumlari okuyamadim

Ne desin kadin üstune varmayin bu cok buyuk birsey emin olmadan nasil itham edebilir ki insan...Annenin sıkı takipte kalmasi lazim.Farklı açıdan bir yorumum olacak bazi zır cahil insanlar bebeklerin mahrem yerlerini seviyor.(popo öpen cahiller)Böyle birseyde olabilir diye dusundum.Senin buna izin vermeyecegine emin olduğu icin belki odalara kapaniyordur.Her türlü engel ol.Sebebi ne olursa olsun onu engelle.Karsisina dikil.Ne yapiyorsun ! ben altini almistim de.izin verme buna.Sevgisini böyle ifade ettigini sanan cahiller de var. Her türlüsü var.

Cocugun vezle rahat edemefigini dusunebilir bence bezini ondan cikariyo cocuk rahatlasin die boyle yapan basklarinida gordugum var

Pisik varmi diye veya alti uzun sure bezli kaldigini dusunup kontrol ediyordur. Benim kv de oyle cocuk onu yadirgadigi icin agliyor ama anlamiyor .Ya ac yada uykusu var zannediyor.Bezi degistim desemde benden gizli degisiyor yani boyle enteresan insanlar var. Laftan anlamadiklari icin he diyip geciyorum

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
ciddi misiniz?

Ay bebek bezle niye rahat edemesin? Temiz olduktan sonra.. bu devirde ishal olmadiktsn sonra bebek pisik olmaz.. bunun sudocremi var bepanteni var.,Benim bebekte alti acilinca seviniyo ama hic milletin icinde aciyim havalansin demedim. Hem bu kadin kendi havalandirir. Kv ler boyle bi hakki kendilerinde nasil buluyo?

Bebegini o kadinla yanliz birakma ve altini sen al gerekirse sert davran.o bebegin annesi sensin koru yavrunu.kv nin yaptigu hic normal degil.lutfen bebegine yapisik yasa...

Eğer kameran yoksa eşinin tlfnunu al. WhatsApp yada benzeri kamera özelliği olan bir uygulamadan kendini ara. Mikrofonu kapat ses alışverişi olmasın ve tlfnu kvnin girmesi muhtemel odada pusuya yatır. Ben misafirliğe gidince kamerayı götürmeyi unutursam çocuğum uyuyunca bu yöntemi kullanıp onu izliyorum. Bence kamera Ucuz, kolay, hızlı çözüm ayrıca kimsenin haberi olmadan kimsenin günahını da almadan sonuca ulaşırsın

Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada

Yarısını okuyamadım da aklıma kötü şeyler geldi vallahi. Aman misafire falan dalma, çocuğunu da eline verme bence. Ben iyi bir yeti varmış gibi düşünemedim kusura bakma.

Suç üstü yap. Eşinde görsün ama

aklıma ilk gelen pişik olmus mu diye komtrol ediyor olması ... baska bir sey olduğunu sanmiyorum
benim gorumcem de her fırsatta bebeğimin altını acar hey allahım dayanamadım abla neden surekli aciyosun dedim
yazık kız az nefes alsın poposu bayram etsin demisti

Noluyor konu kapanınca? Sorun çözülmüş mü oluyor, yoksa siz duymadığınız için yok mu sayılıyor...
Hadi hep birlikte gidelim suc duyurusunda bulunalım. Varmı cesaretiniz. Burda konusursunuz iş ciddiye binince yan cizersiniz.herkez bişeyler yapın demiş bunları görüp şahit olanlara. Yapalım edelim diyen yok.
Demezmi polis savcısı hakimi adama hani kanıtın. Neye dayanarak böyle konusuyosun. Burası Türkiye. Ne kadına saygı var ne çocuga. Hertürlü tacize açıgız. Kadınıda erkegide hem sözlü hem aleni tacizde bulunuyor. Bakmak bile taciz sayılıyor. Ama lafa gelince bakmış canım sadece ne varki bunda deniliyor.o yüzden konunun kapanmasını talep ettim buda bnm en dogal hakkım.

Son düzenleme:
Izin vermeyin ya ne münasebet.
Ben değiştirdim altını deyin hatta tersleyin.
Neden gizli saklı her fırsatta yapıyor ki bunu?
Söylesin kızım altını değiştireyim diye.
İzın verirseniz değistirsin.
Rahatsız olduğunuzu bile bile yapıyormuş madem,iyice belli edin rahatsızlığınızı.
Ben olsam 1 dakika bile yanlız bırakmam.

Benim de aklima sapkinca seyler geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…