Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Ara ara ilerideki çocuğuma asıl iyiliği onu doğurmayarak yaparmışım gibi geliyor...
Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada
Suç üstü yap. Eşinde görsün amaHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim belliki genel kanı açıkca konuşmam yönünde merakım hurafeler konusundaydı gerçekten butür konularda çok cahilim bugüne kadar vaktimi okulumla ilimle bilimle geçirdim hep sanırım algıları daha bir açmak gerekiyor özellikle karşınızda içine dahil olduğunuz yeni bir aile varsa ve onlar sizden çok farklıysa ilk etapta kamerayla netleştirmem gereken bazı noktalar var enazından eşim belki busayede toz kondurmadığı annesiyle ilgili fikir edinsin diye yorumlarınız için tekrar teşekkürler...
Hadi hep birlikte gidelim suc duyurusunda bulunalım. Varmı cesaretiniz. Burda konusursunuz iş ciddiye binince yan cizersiniz.herkez bişeyler yapın demiş bunları görüp şahit olanlara. Yapalım edelim diyen yok.Noluyor konu kapanınca? Sorun çözülmüş mü oluyor, yoksa siz duymadığınız için yok mu sayılıyor...
Benim de aklima sapkinca seyler geldi....Bir tek benim mi aklima sapikca seyler geldi??
Ne munasebet ya kuytu koselerde bebegin altini acmak bakmak??
Kiz mi erkek mi bebeginiz?
Gerci her iki durumda da sapiklik yapilabilir.
Ben olsam guvenmem.
Altini degistirecekse neden gizli yapiyor bunu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?