- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
O ne öyle ya !!!
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..
İçim çok sızladı ama bi yere kadar ses çıkarabiliyorsunuz haliyle..bi defa eniştem de çıkıştı ama ana kız çöktüler adamın tepesine.. benim eşim de destek olaydı annesine benden de çekinmezdi oKadın resmen geleceğin sapığın yetirsitiyor elleriyle anne babasida buna göz yumuyor pes size Allah sabır versin iyiki eşiniz adam gibi bir adam cikmis
Kamera fikri mantıklıKonu sahibinin çocuğu kızmış ama kaç aylık olduğu defalarca sorulmasına rağmen cevap vermedi. Ben olsam kamera koyar odaya girmez beklerdim videoyu da çekerdim.
Çünkü siz böyle birşeyle itham edilirseniz, kv niz ve ailesi sizinle görüşmez ve eşiniz bebeği siz olmadan annesine götürür getirir. O yüzden akıllı davranın ve bebeği onlara teslim etmeden eşinize kanıtlayın ve sizinde içiniz rahat etsin. E Emayk
KızmışÇocuğunuz erkekmi
HımmmmmKızmış
Ya çok görüyoruz geline kötü davranıp küsen kv ye çocuğu yalnız götüren erkekleri.Kamera fikri mantıklı
Cevap verdi 5 aylıkmışKonu sahibinin çocuğu kızmış ama kaç aylık olduğu defalarca sorulmasına rağmen cevap vermedi. Ben olsam kamera koyar odaya girmez beklerdim videoyu da çekerdim.
Çünkü siz böyle birşeyle itham edilirseniz, kv niz ve ailesi sizinle görüşmez ve eşiniz bebeği siz olmadan annesine götürür getirir. O yüzden akıllı davranın ve bebeği onlara teslim etmeden eşinize kanıtlayın ve sizinde içiniz rahat etsin. E Emayk
Ne demek durumları kötü o yüzden açamıyorlar!? Benim çocuğuma yapılsa o kadını yakardım, dünyayı yakardım be. Bence sizin hepinizin içinde var. Lanet olsun yazık o çocuğa.
Yuh! Tövbe yarabbi! Daha neler duyacağız? Allah böylelerine fırsat vermesin. O hasta zihinler, toplum zararlıları, sapıklar, tacizciler böyle zihniyetlerin eserleri işte!O ne öyle ya !!!
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..
Evet çok doğru. İnsan neler duyuyor. Birine güvenmek zor. Hele ki işin içinde insanın bebeği varsa daha da zor...Ya çok görüyoruz geline kötü davranıp küsen kv ye çocuğu yalnız götüren erkekleri.
O yüzden içinin rahat olması ve kadının sapık olduğunu kanıtlaması için bu şart.
Çok üzüldüm yaa ben bebek altı değişirken bile kafamı çeviriyorum bu nasıl bir zihniyet
Aynen ya gizli kapaklı bebeği başka odaya kaçırıp yapılınca insan altında iyi niyet aramakta zorlanıyorGizli kapaklı olan her şeyde illegal şeyler vardır, mutlaka. Madem kontrol amaçlı ‘gel kızım bebek bunalmıştır altını açalım rahatlasın’ gibi bir öneri ile gelebilirdi. En azından ben büyüklerimden böyle gördüm!
Konu sahibinin çocuğu kızmış ama kaç aylık olduğu defalarca sorulmasına rağmen cevap vermedi. Ben olsam kamera koyar odaya girmez beklerdim videoyu da çekerdim.
Edepsiz hafif kalır bunun yanında.. ruhunun bi yerlerinde sapıklık sapkınlık yatıyo kadının.. kızının oğluna rahatça yapardı hatta afedersiniz memesini bile yalattırırdı.. sonra da çocuğun pipisini tutup kahkaha atardı nolmuş buna böyle derdi.
Damadı da delirirdi ama sinik pısırık olduğu için sesini çıkaramaz çocuğa kızardı.. iyi ki tepkimi koymuşum. Zaten kocam benle aynı fikirde olmasa onu tınlamazdım bile bu konuda.
Aynisi iste ya beni duydugumda delirten asagilik kadin. Agzina goturup sonra şişti bak babannecim diyomus. Kadini kocasi defalarca dövmüş bu yuzden gene yalniz buldukca yapiomus. Arkadaşım kafayi yedi kadin yuzunden bes kurus parasi yoktu elinde yoksa niye ceksin. Hasta ruhlu.
Onu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Pedagog arkadasima goturduk cocugu maalesef dogru. Yani cocugun anlattıkları annenin gordukleriyle ortusuo. Cocugun gobegini opucekti teyzesi kadinin kafasini pipisine dogru goturmek isteyince ben niye boyle bir sey yapti şimdi dedim annesi orda sorma diye aglayarak anlatmaya basladi. Bizzat gordum yani. Baba yumusamasaydi anneyle kararliydik avukat arkadaşa gittik ama maalesef yargiya tasinmadi aile icinde kaldi.
fitvesaglikli konu acti ama aninda kilitlenmis , belki yeri degil konu acmak ancak bende sessiz kalinmamasi tarafyariyimMune bu konuya bakman lazım sanki
ya özellikle o 10 yaş çocuk ne demek "her tarafını yalatıyor" bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????
Dikkatimden kaçmışAslında cevap verdim beş aylık demiştim mesajın bir tanesinde dikkatinizden kaçmış olmalı kendisini ifade edebilene kadar kvile yalnız bırakmayacağımıda belirtmiştim bende bu yönde davranıcam ilk etapta kamera ve sonrasında sınırı çizme evladım herşeyden kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?