Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Ben bunu yargıya taşıyacağım. Öyle yazıp gidemezsiniz. Sonra da çocuk düşmüş, basit bir olaymış gibi davranamazsınız.
Mune bakar mısın buna? Gideceğim savcılığa, kamu davası ne açabiliyorsam açacağım. Yardım istiyorum. O çocuk bu sapıkların elinde kalamaz.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Konu sahibinin çocuğu kızmış ama kaç aylık olduğu defalarca sorulmasına rağmen cevap vermedi. Ben olsam kamera koyar odaya girmez beklerdim videoyu da çekerdim.
Çünkü siz böyle birşeyle itham edilirseniz, kv niz ve ailesi sizinle görüşmez ve eşiniz bebeği siz olmadan annesine götürür getirir. O yüzden akıllı davranın ve bebeği onlara teslim etmeden eşinize kanıtlayın ve sizinde içiniz rahat etsin. E Emayk

Bir daha öyle bir anda denk geldiğinde "anne neden sürekli bebeğin altını açıyorsun" diye sor net bir şekilde. Altını değiştiriyorum falan derse altı zaten temiz veya altı pişer söyle ben değiştiririm de. Sonuçta zaruri durumlar haricinde anne veya baba dışında bebeğin altını başkası değiştirmemeli bana göre.
Umarım yorumlardaki gibidir sapık falan değildir ama bana daha çok bebeği sahiplenmiş de evcilik oynama modunda takılıyo gibi geldi. Ama sadece bu bile sinir bozucu

Kadın resmen geleceğin sapığın yetirsitiyor elleriyle anne babasida buna göz yumuyor pes size Allah sabır versin iyiki eşiniz adam gibi bir adam cikmis
İçim çok sızladı ama bi yere kadar ses çıkarabiliyorsunuz haliyle..bi defa eniştem de çıkıştı ama ana kız çöktüler adamın tepesine.. benim eşim de destek olaydı annesine benden de çekinmezdi o

Kamera fikri mantıklı

Kamera fikri mantıklı
Ya çok görüyoruz geline kötü davranıp küsen kv ye çocuğu yalnız götüren erkekleri.
O yüzden içinin rahat olması ve kadının sapık olduğunu kanıtlaması için bu şart.
Çok üzüldüm yaa ben bebek altı değişirken bile kafamı çeviriyorum bu nasıl bir zihniyet

Cevap verdi 5 aylıkmış

Ne demek durumları kötü o yüzden açamıyorlar!? Benim çocuğuma yapılsa o kadını yakardım, dünyayı yakardım be. Bence sizin hepinizin içinde var. Lanet olsun yazık o çocuğa.

Hic de bi bok yapamazdin. Hic de bi bok değilsin kız çocuğu. Bu dünyada neler oluyor kendi pembe kafesinizden kuş kadar beyninizle ötüyorsunuz anca. Her sey olabilir temkinli olsun diye yaziyoruz burda sana noluyor da bana hakaret ediosun.

Yuh! Tövbe yarabbi! Daha neler duyacağız? Allah böylelerine fırsat vermesin. O hasta zihinler, toplum zararlıları, sapıklar, tacizciler böyle zihniyetlerin eserleri işte!

Evet çok doğru. İnsan neler duyuyor. Birine güvenmek zor. Hele ki işin içinde insanın bebeği varsa daha da zor...

Aynen ya gizli kapaklı bebeği başka odaya kaçırıp yapılınca insan altında iyi niyet aramakta zorlanıyor

Aslında cevap verdim beş aylık demiştim mesajın bir tanesinde dikkatinizden kaçmış olmalı kendisini ifade edebilene kadar kvile yalnız bırakmayacağımıda belirtmiştim bende bu yönde davranıcam ilk etapta kamera ve sonrasında sınırı çizme evladım herşeyden kıymetli

Mune bu konuya bakman lazım sanki

ya özellikle o 10 yaş çocuk için ne demek "her tarafını yalatıyor" ??? bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????

Son düzenleme:
Mune bu konuya bakman lazım sanki

ya özellikle o 10 yaş çocuk ne demek "her tarafını yalatıyor" bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????
fitvesaglikli konu acti ama aninda kilitlenmis , belki yeri degil konu acmak ancak bende sessiz kalinmamasi tarafyariyim
bebek penisini emen yaratigin demir parmaklar arkasinda olmasi gerekiyor

Belki zamanında eşinizde dproblem vardı bunu açıklamak istemiyor size ve erkekse cinsel organına bakıyor bazısında yumurtalar yukarı kaçıyor falan , kv annem bana sorardı mesela dikkat ediyormusun inmiş mi yumurtalar vs falan. Bu sebepten bakıyordur. Yada pişik olmuş u iyi bakıyormu vs de olabilir.

Dikkatimden kaçmış
Kendini ifade Etsede sapıksa yapacak birşey yok.
Ülkemizde lise çağında ki çocuklar bile sessiz kalabiliyor o yüzden kv nizin nasıl bir insan olduğunu kanıtlamanız gerekli.

Yanlış düşündüysek bile en azından sizin içiniz rahatlar

Rabbim tüm çocukları ,kadınları , hayvanları , erkekleri vs sapıklardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…