Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Alllah'ım çocuklarımızı da bizleri de koru yarabbim

fitvesaglikli konu acti ama aninda kilitlenmis , belki yeri degil konu acmak ancak bende sessiz kalinmamasi tarafyariyim
bebek penisini emen yaratigin demir parmaklar arkasinda olmasi gerekiyor

ya yemin ederim şok içindeyim
bence 0 10 yaşındaki çocuğu 6 yıldır taciz eden kadının da aynen cezalandırılması veya hastaneye yatırılması gerekiyor

Sizin anneliginizi bile sorguluyor olsa mantıklı mi sizce. Madem yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz ki bence kv nin yaptığı hiç ama hiç normal değil öyleyse hiç degilse beni kontrol etmek için yapıyor diye kıyametı koparmalisiniz. Gerekirse gizli kamera koyar ortaya çıkarırım neyse ne. Neden bu kadar ezik davranıyor bu kadınlar anlamiyorum. Ağır konuşmak istemiyorum ama o sizin çocuğunuz. Sesinizi çıkarmaktan korkmayin

aynen oyle
inanamiyorum aileler nasil izin veriyor bu duruma aklim almiyor

Mune bu konuya bakman lazım sanki

ya özellikle o 10 yaş çocuk için ne demek "her tarafını yalatıyor" ??? bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????
Vallahi ben şaşırmiyorum artık
oyle pislikler yayilmasin diye hasiralti ediliyor ki
Sosyal hizmet memurlari bir anlatıyorlar ki karşılaştıkları şeyleri

Burada bir çocuk tacizi söz konusu. Sessiz mi kalınacak?
Mune Kazen

Dünyada neler oluyorsa sizin gibi para icin arkadas icin kötülüklere sessiz kalanlar yüzünden oluyor. Siz de suçlusunuz. Yöneticiler aciklama yapmalı. Neden o şikayet etmek isteyen üye banlandi?

Açikça benden baskasinin altini acmamasi lazim mahremiyet egitimi icin diyin kiiiii

Dogrusu zaten bu!

Tacizlerin cogaldigi bu devirde mahremiyete dikkat etmek zorundayiz

Valla yolarim ister aglasin ister zirlasin. Konu bebekler olunca yolarim

Mune bu konuya bakman lazım sanki

ya özellikle o 10 yaş çocuk ne demek "her tarafını yalatıyor" bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????

Sitenin her sayfasının altında yer alan şu uyarıya dikkatinizi çekerim:

Kişiler paylaşımlarından kendileri sorumludur. Yapılan paylaşım da bir sapkınlık, pedofili vb varsa devletin yetkili mercilerine şikayet hakkınız bulunmaktadır.

Alıntıladığınız paylaşımları site kurallarına uygun olmadığını düşünüyorsanız kötü içerik yaptınız mı?
Hatta buneyahuuu isimli üyeyle alakalı tek bir kötü içerik bile yapmamışsınız, binlerce konu ve milyonlarca Mesaj arasından kiblenmemiş mesajları nasıl bulmamızı istiyorsunuz ?

Kaldı ki üyeler kendileri yaptıkları birşeyden bahsetmiyor, yapılmış olanları kınayarak anlatıyor, dikkatli olmanız için örnek vermek amacıyla paylaşılmış mesajlar onlar, örnekler de küçük çocukların yer almasından dolayı olan hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama topikte yazılanları kiblememiş burada böyle bir durum var, en azından topikte uyarmak maksadıyla bile olsa böyle örnekler verilmemesini rica edin dememiş olmanızdan dolayı yaptığınız bir dolu soru işaretli ithamı anlayamadığımı da belirtmek isterim.

Dünyada neler oluyorsa sizin gibi para icin arkadas icin kötülüklere sessiz kalanlar yüzünden oluyor. Siz de suçlusunuz. Yöneticiler aciklama yapmalı. Neden o şikayet etmek isteyen üye banlandi?
Paylaşımı kurallara aykırı olduğundan, şikayet edeceği için değil.

Burada bir çocuk tacizi söz konusu. Sessiz mi kalınacak?
Mune Kazen
Ben de merak ediyorum sesiz mi kalınacak. Asıl şikayetin site moderatirleri ve sahipleri tarafından yapılması gerekiyor. Konunun ekran görüntülerini aldim. Eşim avukat ve ben de elimden geleni yapacagim

Mune yanlış ifade etmişim, nasıl sessiz kalıyorsunuz diye site yöneticilerine değil
@buneyahuuu nickli üyeye yazmak istemiştim

kesinlikle sapık cocuk tacizcisi

Asla korkmuyorum vede asla ezik bir insan değilim verdiğim cevapları dikkatlice okursanız evladımı korumayı herşeyden önde tuttuğumu ve sağduyulu yaklaşmaya çalıştığımı anlarsınız herneyse size kendimi ıspatlamak mecburiyetinde değilim daha iyi anlamanız için şöyle bir örneklem yapayım kv ilk evlendiğimde bana lif modeli alıcam senden diyip tüm sandığımı döktürmüştü tektek neyazıkki bu tarz insanlarla buzamana kadar hiç karşılaşmadığım için çok bir anlam yüklemedim vede üstelemedim konu birşekilde sandığın içindekilerin havalandırılmasından açıldı bir ortamda ve ben hımm biz lif modeli bulmak için döktük hepsini dediğimde çoğunluk bunun benim çeyizimi kontrol etmek için yapılan çok zekice bir hareket olduğu fikrindeydi ha bende düşününce aslında kvnin elinde lif örmek için ne ip ne şiş olduğunu annem belki 20-30 çeşit lif koyduğu halde hiçbirinin modelini almadığını farkettim özetlemem gerekirse karşımda çok zeki ama bir okadarda sinsi insanlar güruhu var ve bende onlar gibi tatlı tatlı yapmak istiyorum ve özellikle şu inançlar hurafeler konusunda internette birsürü araştırma yapmış olmama rağmen hiçbir sonuçda elde edemedim son çarede buraya yazdım bilemiyorum anlatabildimmi

@buneyahuuu
bahsettiğiniz çocuk görümcenizin oğlu!
6 yıldır tacize uğradığını yazıyorsunuz resmen
nasıl sessiz kalıyorsunuz?
neden polise bildirmiyorsunuz?
küçücük bir çocuğa 6 yıldır meme, baldır. bacak elletip; vücudun her yanını yalatmak nedir?
nasıl içiniz alıyor?
"oh iyi ki tepki vermişim, benim oğluma yapmıyorlar" diyorsunuz, İNANAMIYORUM
nasıl buna seyirci kalıyorsunuz???????

Kusura bakmayın sızın anneliginizi eleştirmek bana düşmez ama eşime söyleyemem diyorsunuz o zaman kamera koyup emin olacaksınız bakın dünyada neler oluyor.

Valla düşünüyorum da bi sonuca varamadim belki arkadaslrinda dediği gibi pisik falan varmı ona bakiyordur bende olsam sinir olurdum ama ben sorarim açıkça niye gzlice yapıyormuş ayıp değil ya sizde sorun boyle kendinizi yiyip bitirmeyin.

Mideme ağrı girdi resmen. Sapıklığın cinsiyeti olmuyor. Bu tür sapıkların yakınları tarafından şikayet edilmeleri gerek. Böyle bir pisliğe maruz kaldıkları için, bu çocuklar da geleceğin potansiyel sapıkları. Onları kim suclayabilir bu durumda.

Dehşete düşerek okudum ve "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" durumunu da bu şekilde görmek içler acısı. Gerçekten içler acısı. Çocuk istismarının en zirve noktasını "Ben bir şey yapamam arkadaşım o tmm mııaa" diye savunup, çok normal bir şekilde tüm detaylarıyla buraya yazabilen insanların da sağlıklı bir kafa yapısında olduğunu düşünmüyorum. Sen yapmayacaksan, o yapmayacaksa kim yapacak? Ne diye yazdın amaç ne, insanların sinirlerini bozmak mı ne yani? Ne amaçladın? Bir şey yapamayacaksan amaç ne?

Ben cidden anlamıyorum ya. Sapık, istismarcı zihniyetlerden sizin ne farkınız var ben anlamıyorum. Kimse kusura bakmasın. Ben bunu ihbar niteliğinde kabul edip Bimer, Cimer nereyi bulursam şikayet edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…