- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
fitvesaglikli konu acti ama aninda kilitlenmis , belki yeri degil konu acmak ancak bende sessiz kalinmamasi tarafyariyim
bebek penisini emen yaratigin demir parmaklar arkasinda olmasi gerekiyor
aynen oyleAlllah'ım çocuklarımızı da bizleri de koru yarabbim
ya yemin ederim şok içindeyim
bence 0 10 yaşındaki çocuğu 6 yıldır taciz eden kadının da aynen cezalandırılması veya hastaneye yatırılması gerekiyor
Vallahi ben şaşırmiyorum artıkMune bu konuya bakman lazım sanki
ya özellikle o 10 yaş çocuk için ne demek "her tarafını yalatıyor" ??? bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????
Ben bunu yargıya taşıyacağım. Öyle yazıp gidemezsiniz. Sonra da çocuk düşmüş, basit bir olaymış gibi davranamazsınız.
Mune bakar mısın buna? Gideceğim savcılığa, kamu davası ne açabiliyorsam açacağım. Yardım istiyorum. O çocuk bu sapıkların elinde kalamaz.
Dünyada neler oluyorsa sizin gibi para icin arkadas icin kötülüklere sessiz kalanlar yüzünden oluyor. Siz de suçlusunuz. Yöneticiler aciklama yapmalı. Neden o şikayet etmek isteyen üye banlandi?Hic de bi bok yapamazdin. Hic de bi bok değilsin kız çocuğu. Bu dünyada neler oluyor kendi pembe kafesinizden kuş kadar beyninizle ötüyorsunuz anca. Her sey olabilir temkinli olsun diye yaziyoruz burda sana noluyor da bana hakaret ediosun.
Mune bu konuya bakman lazım sanki
ya özellikle o 10 yaş çocuk ne demek "her tarafını yalatıyor" bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz?????????????????
Paylaşımı kurallara aykırı olduğundan, şikayet edeceği için değil.Dünyada neler oluyorsa sizin gibi para icin arkadas icin kötülüklere sessiz kalanlar yüzünden oluyor. Siz de suçlusunuz. Yöneticiler aciklama yapmalı. Neden o şikayet etmek isteyen üye banlandi?
Ben de merak ediyorum sesiz mi kalınacak. Asıl şikayetin site moderatirleri ve sahipleri tarafından yapılması gerekiyor. Konunun ekran görüntülerini aldim. Eşim avukat ve ben de elimden geleni yapacagim
Yazılan yorumları bireysel şikayet etme hakkınız var, üyeleri devletin ilgili yerlerine şikayet etmek istiyorsanız yapabilirsiniz, bunun için sizi engellemiyoruz ki.
Sitenin her sayfasının altında yer alan şu uyarıya dikkatinizi çekerim:
Eki Görüntüle 2098750
Kişiler paylaşımlarından kendileri sorumludur. Yapılan paylaşım da bir sapkınlık, pedofili vb varsa devletin yetkili mercilerine şikayet hakkınız bulunmaktadır.
Alıntıladığınız paylaşımları site kurallarına uygun olmadığını düşünüyorsanız kötü içerik yaptınız mı?
Hatta buneyahuuu isimli üyeyle alakalı tek bir kötü içerik bile yapmamışsınız, binlerce konu ve milyonlarca Mesaj arasından kiblenmemiş mesajları nasıl bulmamızı istiyorsunuz ?
Kaldı ki üyeler kendileri yaptıkları birşeyden bahsetmiyor, yapılmış olanları kınayarak anlatıyor, dikkatli olmanız için örnek vermek amacıyla paylaşılmış mesajlar onlar, örnekler de küçük çocukların yer almasından dolayı olan hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama topikte yazılanları kiblememiş burada böyle bir durum var, en azından topikte uyarmak maksadıyla bile olsa böyle örnekler verilmemesini rica edin dememiş olmanızdan dolayı yaptığınız bir dolu soru işaretli ithamı anlayamadığımı da belirtmek isterim.
kesinlikle sapık cocuk tacizcisiEdepsiz hafif kalır bunun yanında.. ruhunun bi yerlerinde sapıklık sapkınlık yatıyo kadının.. kızının oğluna rahatça yapardı hatta afedersiniz memesini bile yalattırırdı.. sonra da çocuğun pipisini tutup kahkaha atardı nolmuş buna böyle derdi.
Damadı da delirirdi ama sinik pısırık olduğu için sesini çıkaramaz çocuğa kızardı.. iyi ki tepkimi koymuşum. Zaten kocam benle aynı fikirde olmasa onu tınlamazdım bile bu konuda.
Sizin anneliginizi bile sorguluyor olsa mantıklı mi sizce. Madem yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz ki bence kv nin yaptığı hiç ama hiç normal değil öyleyse hiç degilse beni kontrol etmek için yapıyor diye kıyametı koparmalisiniz. Gerekirse gizli kamera koyar ortaya çıkarırım neyse ne. Neden bu kadar ezik davranıyor bu kadınlar anlamiyorum. Ağır konuşmak istemiyorum ama o sizin çocuğunuz. Sesinizi çıkarmaktan korkmayin
Kusura bakmayın sızın anneliginizi eleştirmek bana düşmez ama eşime söyleyemem diyorsunuz o zaman kamera koyup emin olacaksınız bakın dünyada neler oluyor.Asla korkmuyorum vede asla ezik bir insan değilim verdiğim cevapları dikkatlice okursanız evladımı korumayı herşeyden önde tuttuğumu ve sağduyulu yaklaşmaya çalıştığımı anlarsınız herneyse size kendimi ıspatlamak mecburiyetinde değilim daha iyi anlamanız için şöyle bir örneklem yapayım kv ilk evlendiğimde bana lif modeli alıcam senden diyip tüm sandığımı döktürmüştü tektek neyazıkki bu tarz insanlarla buzamana kadar hiç karşılaşmadığım için çok bir anlam yüklemedim vede üstelemedim konu birşekilde sandığın içindekilerin havalandırılmasından açıldı bir ortamda ve ben hımm biz lif modeli bulmak için döktük hepsini dediğimde çoğunluk bunun benim çeyizimi kontrol etmek için yapılan çok zekice bir hareket olduğu fikrindeydi ha bende düşününce aslında kvnin elinde lif örmek için ne ip ne şiş olduğunu annem belki 20-30 çeşit lif koyduğu halde hiçbirinin modelini almadığını farkettim özetlemem gerekirse karşımda çok zeki ama bir okadarda sinsi insanlar güruhu var ve bende onlar gibi tatlı tatlı yapmak istiyorum ve özellikle şu inançlar hurafeler konusunda internette birsürü araştırma yapmış olmama rağmen hiçbir sonuçda elde edemedim son çarede buraya yazdım bilemiyorum anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?