yok artik , lutfen saka yaptiginizi soyleyinBebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Bu ne yahu..ay kendi gormediginiz emin olmadiginiz seyleri yaymayin. Psikolojim bozulacak..daha neler okuyacagim
Allahim neler varmis ...insan kimseye guvenemiyecek
İyi bari çok sevindim toparlamış çocukcağız. Zaten ergenliğe girdi nerdeyse görümcemin oğlu 10 yaş küçük bi yaş değil. Ve çocuk bu sapıklıkla büyüyo 6 yıldır. 4 yaşından beri böyle.Onu dicem eşine yapmio muymus? Biz de arkadasimla cocuga terapi aldırdık. Kendi özel bölgelerini öğrendi. Simdi kadin yeltense de orasi benim özelim diyo kızıyor dokundurtmuyor 5 yaşında su an. Cok şükür bitti o vakalar. Bakalim sizinki 2-3 yil sonra cocuk ergenlige girdiginde napacak?
O ne öyle ya !!!
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..
Pedagog arkadasima goturduk cocugu maalesef dogru. Yani cocugun anlattıkları annenin gordukleriyle ortusuo. Cocugun gobegini opucekti teyzesi kadinin kafasini pipisine dogru goturmek isteyince ben niye boyle bir sey yapti şimdi dedim annesi orda sorma diye aglayarak anlatmaya basladi. Bizzat gordum yani. Baba yumusamasaydi anneyle kararliydik avukat arkadaşa gittik ama maalesef yargiya tasinmadi aile icinde kaldi.
ya sorma erkeklerin sapikliklarindan sonra kadinlarin ki daha bi igrenc geldiKizlar yaa kafa beyin kslmadi bende suan girneseydim bu konuya keske.. moralim bozuldu agliycam nerdeyse.
Aminn.. ben içindeyim bir de.. gerçi eskiye göre daha iyi ama ben ayda 1 falan görüyorum.. böyleleri kendi kendini yok etse de insanlık bi nefes alsa..
Lanet olsunki ne lanet olsun.. iki erkek evladim var dusunmek istemiyorum bole seyleri. Nasil vicdan nasil midedir bunlardaki.. canin oral istediyse kocana yap sapik kadin. Soka girdimya sorma erkeklerin sapikliklarindan sonra kadinlarin ki daha bi igrenc geldi
lanet olsun hepsine
Ayda bir bile tahammul etmek böyle birine iyi dayaniyorsunuz migdem alt üst olduAminn.. ben içindeyim bir de.. gerçi eskiye göre daha iyi ama ben ayda 1 falan görüyorum.. böyleleri kendi kendini yok etse de insanlık bi nefes alsa..
Durumlari kotu kadinin eline bakiolar gel de ac dava mava. Eskisi gibi birakmiolar eline devamli peşinde cocugun. Ama bu ulkede neler neler oluo.
aynen , ve nasil bir sapiklik ki kendini tutamayip yapmaya devam ediyor herseye ragmenLanet olsunki ne lanet olsun.. iki erkek evladim var dusunmek istemiyorum bole seyleri. Basil vicdan nasil midedur bunlardaki.. canin oral istediyse kocana yap sapik kadin. Soka girdim
Bi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..Ayda bir bile tahammul etmek böyle birine iyi dayaniyorsunuz migdem alt üst oldu
Ya Allahim buyukte konusmak istemiyorum. O kadini sacindan tutcan tirtikli bi duvara suratini surtturcen.. o yalayan agzini dilini yakacan bi daha cocugun pipisinin adini agzina alabiliomu.. igreniyorum.. bu insan hasta baska aciklamasi olamaz. Normal bi insan bunlari yapamazaynen , ve nasil bir sapiklik ki kendini tutamayip yapmaya devam ediyor herseye ragmen
ay midem bulandi ya
ben boyle bir seye sahit olsam katil olurdum herhalde o yaratigi elimden kimse alamazdi
Kadın resmen geleceğin sapığın yetirsitiyor elleriyle anne babasida buna göz yumuyor pes size Allah sabır versin iyiki eşiniz adam gibi bir adam cikmisBi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?