Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
yok artik , lutfen saka yaptiginizi soyleyin

Çok rahatsız oldum anlatım tarzınızdan. Açıkça sorun Anne her seferinde çocuğu soyuyorsun neye bakıyorsun açıkça söyle diyin.

Bu ne yahu..ay kendi gormediginiz emin olmadiginiz seyleri yaymayin. Psikolojim bozulacak..daha neler okuyacagim

Allahim neler varmis ...insan kimseye guvenemiyecek

Pedagog arkadasima goturduk cocugu maalesef dogru. Yani cocugun anlattıkları annenin gordukleriyle ortusuo. Cocugun gobegini opucekti teyzesi kadinin kafasini pipisine dogru goturmek isteyince ben niye boyle bir sey yapti şimdi dedim annesi orda sorma diye aglayarak anlatmaya basladi. Bizzat gordum yani. Baba yumusamasaydi anneyle kararliydik avukat arkadaşa gittik ama maalesef yargiya tasinmadi aile icinde kaldi.

İyi bari çok sevindim toparlamış çocukcağız. Zaten ergenliğe girdi nerdeyse görümcemin oğlu 10 yaş küçük bi yaş değil. Ve çocuk bu sapıklıkla büyüyo 6 yıldır. 4 yaşından beri böyle.

Benim oğlum tuvalete kendi girer üstünü kendi giyer. 5 yaşında. Kaynanam gel ben giydireyim der. Oğlum hayır ayıp kimse görmez orayı ben giyenebiliyorum der. Çok şükür o bilinci kazandırdık yanına yaklaştırmaz kimseyi..

Mesajları okuduktan sonra beynim yandı
Benim kv de pek normal bir insan değil mümkün mertebe az görüşüyorum zaten ama artık çocuğumu kimseyle bir dk bile yanlız bırakmam galiba

Yaziklar olsun
Allah boylelerinden korusun..ben katil olurdum herhalde benim evladima yapilsa

ya sorma erkeklerin sapikliklarindan sonra kadinlarin ki daha bi igrenc geldi
lanet olsun hepsine
Lanet olsunki ne lanet olsun.. iki erkek evladim var dusunmek istemiyorum bole seyleri. Nasil vicdan nasil midedir bunlardaki.. canin oral istediyse kocana yap sapik kadin. Soka girdim

Aminn.. ben içindeyim bir de.. gerçi eskiye göre daha iyi ama ben ayda 1 falan görüyorum.. böyleleri kendi kendini yok etse de insanlık bi nefes alsa..
Ayda bir bile tahammul etmek böyle birine iyi dayaniyorsunuz migdem alt üst oldu

Bence her seferinde yakalayın pat diye dalın odaya ve ısrarla sorun napıyorsun diye.
Altı temiz pisigi yok anne amacın ne soyle diye sıkıştırin köşeye.
Eşinize söylemeyin doğrudan kendisiyle halledin konu hassas olduğu için gidip oğluna da anlatamaz.
Ama ısrarcı olduğu mutlaka onun yanında özellikle sık sık altını değiştirin altını da o bahaneyi kullanamasin.

Durumlari kotu kadinin eline bakiolar gel de ac dava mava. Eskisi gibi birakmiolar eline devamli peşinde cocugun. Ama bu ulkede neler neler oluo.

Ne demek durumları kötü o yüzden açamıyorlar!? Benim çocuğuma yapılsa o kadını yakardım, dünyayı yakardım be. Bence sizin hepinizin içinde var. Lanet olsun yazık o çocuğa.

Lanet olsunki ne lanet olsun.. iki erkek evladim var dusunmek istemiyorum bole seyleri. Basil vicdan nasil midedur bunlardaki.. canin oral istediyse kocana yap sapik kadin. Soka girdim
aynen , ve nasil bir sapiklik ki kendini tutamayip yapmaya devam ediyor herseye ragmen
ay midem bulandi ya
ben boyle bir seye sahit olsam katil olurdum herhalde o yaratigi elimden kimse alamazdi

Ayda bir bile tahammul etmek böyle birine iyi dayaniyorsunuz migdem alt üst oldu
Bi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..

aynen , ve nasil bir sapiklik ki kendini tutamayip yapmaya devam ediyor herseye ragmen
ay midem bulandi ya
ben boyle bir seye sahit olsam katil olurdum herhalde o yaratigi elimden kimse alamazdi
Ya Allahim buyukte konusmak istemiyorum. O kadini sacindan tutcan tirtikli bi duvara suratini surtturcen.. o yalayan agzini dilini yakacan bi daha cocugun pipisinin adini agzina alabiliomu.. igreniyorum.. bu insan hasta baska aciklamasi olamaz. Normal bi insan bunlari yapamaz

Bi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..
Kadın resmen geleceğin sapığın yetirsitiyor elleriyle anne babasida buna göz yumuyor pes size Allah sabır versin iyiki eşiniz adam gibi bir adam cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…