Her gün et ya da tavuk yemek??

Eşiniz aslan mı kaplan mı çıta mı neden bu kadar etobur

Valla hiç biri değil. Kahvaltı yemez. Poğaça kurabiye sevmez. Tatlı çok sevmez. Deli gibi et yer

Kolestrolden gider bir gün bu kadarı sağlıklı değil. Tamam makarna poğaça ben de yemem ama onlar yerine sebze yemeği yerim mesela. Veya taze fasulye mesela ama içinde et var o şekil. Ama her gün kaşık kaşık kırmızı et yenmez, her şeyin fazlası zarar. Sebze yemeklerine parça et koymayı deneyin o şekilde tüketsin sade et olarak değil de

ete ayırdığınız bütçe yerine ne almak istiyorsunuz?
Her ay bu kadar eksiye girmek istemiyorum. Tabiki et de yenir. Canı da isteyebilir. Bunlar normal. Ama her gün yemek.Hesapsız kilo kilo et almak uygun gelmiyor. Ki şuan borcun içindeyiz bir tane de bebe var.

Arada öyle de yapıyoruz ama bu 2 aydır aşırı yiyor. Borca girdk ev aldık. Ev aldık borçtur biter artık rahatız kafasında. Bir de ben diyorm en azından biraz az yapalım pilavın çorbanın yanına. Hiç olmasa 2 3 gün yeriz. Bu az bunla doymam diyor.

Arada öyle de yaparız ama bu 2 aydır aşırı yiyor. Borca girdk ev aldık. Ev aldık borçtur biter artık rahatız kafasında

Allah Allah bir takıntı mı geliştirdi acaba. YouTube'da gördüğü bir beslenme videosundan vs etkilenmiş olabilir

Allah iyiliğini versin ne güldürdün yaa her gün de et yenmese iyi ama fazlası da zarar

Kızlar o konularda öyle. Ama ev işi yapar. Bebişi yıkar yedirir. Gece vardiyasındam çıksa bile sabah uykum var desem bebişe bakar sen uyu der. Çayımı kahvemi yapar.Bulaşık yıkar. Hamileyken duş aldırırdı, tırnağımı keserdi,yemeğimi yatağıma getirir yedirirdi.Bugün bile bugün iyi hissetmiyorum yap desem yapar her şeyi. Mesela niyetli değildim gene de sabah gitti çayımı yaptı kahvaltılık getirdi ye diye. Yani o konularda doğu erkeği.Ama o kadar da kötü değil kocamın hakkını yemeyim. Her ay eksiye girdik diye canım sıkıldı o da bu ara çok açıldı sağlam konuşma çekecem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…