Almanların lafina bayıldım.Annenize babaniza söyleyin uyarsınlar o zaman. Normalde evde öyle bir alışkanlık yoksa şimdi de böyle yapmamali. Almanlarin bir lafı vardır "kedi evden çıkınca, fareler masanin üstünde dans eder".. Biraz öyle bir durum gibi
Ailem buradayken getiremez. Babam sevmez evde her gün yabancı birinin olmasını. Onlar gitti diye getiriyor, beni takmayıp.Sizin inadiniza mi yapiyor yoksa normal de de böyle mi hep ?
Yani bende açıkçası evde hergun biriisni görmek istemem ama konuşarak halledevioeceginiz bir durumsa konuşmayı deneyin
Getirdiği misafir de kendi de kız. İnsan her gün evde yabancı birini görmek istemyior.Anne-babanıza söyleyin. Kardeşiniz ve arkadaşlarının cinsiyeti nedir?
Çok haklısınız. Ailenizle görüşün.Getirdiği misafir de kendi de kız. İnsan her gün evde yabancı birini görmek istemyior.
Gerçekten miNe yapsın kız,onunda evi degilmi?Disarda görüşse her gün 12 ye kadar ee onada kızarsınız..
Yaşı kaç bu arada?
Valla benim de kızım var 19 yaşında ne zaman istese davet eder arkadaşlarını.hakki tabiki neden etmesin?
Ne yapsın kız,onunda evi degilmi?Disarda görüşse her gün 12 ye kadar ee onada kızarsınız..
Yaşı kaç bu arada?
Valla benim de kızım var 19 yaşında ne zaman istese davet eder arkadaşlarını.hakki tabiki neden etmesin?
Ist die katze aus dem Haus, tanzen die Mäuse auf dem Tisch mi yoksaAnnenize babaniza söyleyin uyarsınlar o zaman. Normalde evde öyle bir alışkanlık yoksa şimdi de böyle yapmamali. Almanlarin bir lafı vardır "kedi evden çıkınca, fareler masanin üstünde dans eder".. Biraz öyle bir durum gibi
Kişisel evi olsa o istediği gibi sabahlayabilirdi. Fakat burası onun evi değil yalnız.Oda sizden hoşlanmadığı için arkadaşlarını getiriyordur :) siz muhatap olmuyorum diyorsunuz oda sizinle ilgilenmiyor belliki. Ahh kız arkadaşla oturup sabahlamak ne güzeldi okul zamanı
Ist die katze aus dem Haus, tanzen die Mäuse auf dem Tisch mi yoksa
Sanki memeleketimden birini gördüm gibi oldu iyi geldi bu alman atasözü
Sanki memeleketimden birini gördüm gibi oldu iyi geldi bu alman atasözü
Genauu meine Heimat Deutschland
Sen almanci misin yoksaYavrum Deutschland
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?