Her gün gelen misafir

Bi konu nasıl dagıtılır onu gördüm şuan:))
Ama güzel oldu
Valla öyle oldu ya ayip oldu ama ben yorum yapmayacaktim öyle okuyup gidecektim bir Almanca atasözü görünce „aman benim memleketten haber var“ misali yaziverdim

Gerçekten mi valla ben sizi 20 li en fazla 30 un başları diye dusunuyodum burda birjac üye beni şaşırtıyor Allah bağışlasın
Ay beni görmeden bile bunu demeniz ne biliyim bir şey yaptı beni şimdi sevindim galiba
Amin teşekkür ederim

Muhtemelen aranizda diyalog olmadigi icin o da bunaliyor ve habire birilerini eve cagiriyor lak lak etmeye. Sizi yildirma politikasi da güdüyor olabilir bu sekilde, ben gitmem o gitsin bir an once bu evden diye.. Bu tip soguk savaslarin kazanani olmaz. O simdi sizin ona saldirma olasiliginizi bekliyordur bu konu yuzunden. Ters kose yapin, ablacim gel bir konusalim bak bizim bizden baska kimsemiz yok ikimiz de issiziz sikintidayiz halledelim sorunlari konusalim diyin. Elbet birimiz gidecekse evden en azindan surecte birbirimize huzur verelim helallesiriz yolumuza bakariz diyin. Saldirirsaniz ya da misilleme yaparsaniz hepten arap sacina doner.

Bende sizin yorumlarınızı okuyorum hep))
Valla yaş oldu 43 ama ruh kafasına göre takılıyor.Birgun 18 birgün 80 iste ortası yok ama nedense 43 olmadi o hiç
Maşallah bende öyleyim 32 yaşındayım ama bazen oglumdan daha çocukça davranıyorum benim kendime hayrım yok ta işte belki başkalarına az faydam olur mu diye yazıyorum

Maşallah bende öyleyim 32 yaşındayım ama bazen oglumdan daha çocukça davranıyorum benim kendime hayrım yok ta işte belki başkalarına az faydam olur mu diye yazıyorum ☺
Allah hem beden hemde ruh sağlığı versin..gerisi önemli değil.cocuk ruhlu olmak güzeldir ama keşke herkes öyle olsa dünyada hiç kötülükler olmazdı belkide

cok genc yası benımde o yasta hergun evıme arkadaslarım gelırdı okadar gec saate kadar otururduk kı yatılı kalırlardı 1 hafta yatılı kalan arkadasımı bılıyorum sohbete doymazdık

annem dısarda gec saate kadar kalacagına evde rahat rahat durun derdı yerdık ıcerdık salkım sacak rahat rahat otururduk oyuzden ben bır sakınca gormedım yuksek sesle muzık dınleyıp sıze karsı saygısızlık yapmıyorlarsa kendı hallerınde duruyorlarsa karısmayın bence gozunuzun onunde en azından

erkek de degıl kız cagırıyormus neden rahatsız oldunuz kı sız oturun balkonda ıcerde uzanacaksanız uzanın orası sızın evınız oraya gelen bunu bılıp gelıyor

Allah hem beden hemde ruh sağlığı versin..gerisi önemli değil.cocuk ruhlu olmak güzeldir ama keşke herkes öyle olsa dünyada hiç kötülükler olmazdı belkide
Amin aynen öyle en azından lafimiz ağzımızda içten pazarlıklı olmuyoruz .Eşimle cozemedigim konularda buraya gelip dedikodusunu yapmasam daha iyi olacak ama

Amin ☺aynen öyle en azından lafimiz ağzımızda içten pazarlıklı olmuyoruz .Eşimle cozemedigim konularda buraya gelip dedikodusunu yapmasam daha iyi olacak ama
Ohooo onu hepimiz yapıyoruz boşver yabancı değiller ayıp olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…