Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öğretmendim. ama işimi sevmediğimi farkettim çalışmaya başlayınca. en sonunda başka bir iş bulup meb'i terkettim. şimdi arada ders anlatmayı özlüyorum ama işe istemeye istemeye gitme durumum yok artık. hatta zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. bir tek iş arkadaşlarım daha beni kabullenemediler.
Evet, ortamdan. Patronumdan nefret ediyorum, aslında böyle bir insan (yani nefret duymaya eğilimli) değilimdir ama...
Aslında mesleğimden nefret etmiyorum ama çok fazla bıkkınlık ve zorluk var.
Köyde birleştirilmiş sınıfta öğretmen olunca çocukların durumu, birleştirilmiş sınıf, köy yolları, il dışı atamaların imkansız oluşu vs beni bıktırdı. Öğretmenlikten değil ama şartların olumsuzluğundan bıktım. Yine de sabah milli eğitime bin bir bedduayla uyanıp okula gidince, çocukların şebeklikleri moralimi düzeltiyor. 1. ve 2. sınıflar çok sevimli bir sınıfım var ayrıca. Geçen gün bir tanesi bana diyor ki "öğretmenim yan sınıfın öğretmeni gelmediği gün siz onların dersine girdiğinizde ben sizi çok özledim, çantanızı öptüm". Böyle de sevecenler :)
İşim stresli değil ama kış şartlarında soba yakmak, köy yollarında kalmak ayrı sıkıntı, sittin sene sevdiğim adamın yanına atanamayacağımı bilmek ayrı sıkıntı.
Benim gibi her gün işe mutsuz, endişeli, stresli giden var mı?
İşten çıksam bir dert, çıkmasam bir dert diyen?
Ve her gün "Bugün istifa edeceğim" diyen ama edemeyen/etmeyen?
inanın ki sizin durumunuzda olan on binlerce insan vardır. yani 100 kişiye sorsanız içlerinden yüzde yirmisi falan der işimi seviyorum diye. bence bu çoğunluğu düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz. gelen gideni aratırmış daha kötü bir işiniz de olabilir.