Bende varım =((
12 yılımı doldurdum burada, dışarıdan bakıldığında her şey çok güzel ama içeride egolar var, art niyetler var, tüm çalışanlarının düzenbaz olduğunu düşünen patronlar var, o patronların yalakaları var, ahtapot misali her işe yeten bir kolum olması için çırpınırken yaptığım işlere .... departmanı ne iş yapıyor ki diyen ukala dümbeleği,şerefsiz bir çalışanımız var. Var da var ...
Yoruldum sanırım, ayaklarım geri gidiyor bazen, bırakabilir miyim; şimdilik hayır
Bıraksam ne olacak, gittiğim yer farklı mı olacak, özel sektör her yerde aynı, öldürmeden bırakmıyorlar. Belki bir gün, işler,borçlar bittiğinde ayaklarımı uzatıp oturacak fırsatım olur diyorum ama bu memlekette emeklilik mezarda görünüyor = (((
en kötüsü de insanların kabaran egoları o kadar iyi anlıyorum ki, her şey müthiş ne güzel bir ortam der insanlar ama içerden bakınca bambaşka, lanet okuyup kaçıp gitmeyi başaranlar oluyor bazıları çok daha iyi işler buluyor ama insan düşünüyor yine de işte ya işsiz kalırsam ya daha kötü olursa diye hele de işsiz kaynayan bir ülkede kendi mesleğinden de geçip çok çok alakasız işlerle insanlarla uğraşara ömür tüketmek kendimize haksızlık oluyor...