her gün ne giysem derdi

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.036
9.554
Kızlar merhaba, çalışan bayanlar eminim her gün ne giysem derdini yaşıyordur, üstüne birde soguk hava, ekstra ekstra üşüyen ben, serin olan çalışma ortamı ve klasik giyinmek zorunda olmak iyice bunaltıyor beni. gömlekle vs üşüyorum. kat kat çoraplar giyiyorum ama yok yok. sonuçta klasik giyimden de şaşmamalıyım. gömlek üstüne hırkalar kazaklar giyiyorum ama sanki spor görünüyormuşum gibi geliyor. ama ne yapayım çok üşüyorum, tüm gün ayaklarım ısınmıyor. siz kışın nasıl hallediyorsunuz bu giyim işini?

Kızlar merhaba, çalışan bayanlar eminim her gün ne giysem derdini yaşıyordur, üstüne birde soguk hava, ekstra ekstra üşüyen ben, serin olan çalışma ortamı ve klasik giyinmek zorunda olmak iyice bunaltıyor beni. gömlekle vs üşüyorum. kat kat çoraplar giyiyorum ama yok yok. sonuçta klasik giyimden de şaşmamalıyım. gömlek üstüne hırkalar kazaklar giyiyorum ama sanki spor görünüyormuşum gibi geliyor. ama ne yapayım çok üşüyorum, tüm gün ayaklarım ısınmıyor. siz kışın nasıl hallediyorsunuz bu giyim işini?

bu hafta hava çok soğuktu ben termal tayt ve termal fanila giyiyorum sıcak tutuyo ve terletmiyor tavsiye ederim..gömlek üstüne kazak neden spor olsun gayet iş ortamına uygun bence

Allah ne verdiyese:)
Koyu renkler tercih ediyorum genelde.pantolon standart dar paca..ustune cok kalin olmayan bisey giyiyorum.ince kazak.yada bluz.
Ustune kase mont.gidecegim yerin isisini tahmin ederek yani.

iç donu ben de giyemem . Çok şık kaliteli bir iki hırka bulundurun yanınızda

Ayaklarınız için topuklu botlar tercih edin. Düz tabanlı ayakkabılarda ayaklar daha çok üşüyor.

Ofisiniz neden soğuk? Bence sorun orda. Yönetime söyleseniz çare bulmuyorlar mı?

ben de spor hatta biraz aşırı sade ve soluk duruyorum. gayet de menunum. paramı başkaları beni beğensin diye harcayamam ki. çalışırken rahat hissetmeliyim

Ben bu hafta çok soğuk olduğu için içime kalın yünlü kilotlu çoraplardan giydim hep. Ayaklarıma da şu kaba ağır botlardan :))) En sıcak onlar tutuyor çünkü. Üstüme de kat kat giyiniyorum. Ne yapayım şık görüneceğim diye hasta olmak istemiyorum. Havalar düzelince şık giyinmeye devam :KK70:

Geçen gün sementa da kalın yün ceket modelinde hırkalar vardı, böyle kemerli deri desenli falan, hatta uzunları da vardı uzunlu kısalı yelekleri de vardı. Tam tarif ettiğiniz gibi klasik tarzdalardı. Böyle bir iki ceket hırka tarzı şeyler alabilirsiniz. Onun haricinde termal tayt termal badi giyebilirsiniz kıyafetleriniz altına. Ayaklar için de yün çoraplar :)

valla o kdr çok üst üste giyiniyorumki bzen yürürken yoruluyorum yükten yaz gelsede hafiflesek

Giyim için değil ama ısınma için bir şey önerebilirim, ben de çok üşüyorum. Fanlı ısıtıcı aldım ayağımın tam yanında duruyor, üşüdükçe çalıştırıyorum. Bayağı faydası dokunuyor bana.

Dışarı soğukta içerisi nsl soguk onu anlamadım kombi klima ısıtıcı vs yok mu ilginç!!!
bankada çok sıcak oldugu için bende ten çorap elbise ve stiletto giydim ona ragmen piştim yani

ben spor giyiniyorum ofistede o yüzden kazak filan
ama ablam klasik giyiniyor o da mont içine kalın bi hırka giyiyor genelde etek değil böyle soğuklarda pantolonu tercih ediyor
ve o pazar günü 5 günlük kıyafetini seçip ayırıyor sabah ugrasmıyorHoppa

termal atlet aldım ama pek işe yaramadı bende :KK43:

iş yeriniz çok mu soğuk bizim ofis çok sıcak dışarıya göre giysem içerde terliyorum ince giysem dışarda üşüyorum burda küçük bir dolabımız var gömlek ince hırka türü şeyler koydum babet koydum çünkü ayaklarımda yanıyor evden kalın kazak vs giyip geliyorum burda değiştiriyorum sizde eğer iş yeriniz soğuksa illa gömlek giyeceğim diye kendinizi sıkmayın ne kadar şık kalın kazaklar var altına bir pantolon bitti..termal tayt bende çok işe yaradı bu soğuk havada etekle üşümedim mesela yün içlik alsanız oda terletirmi acaba

X