- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Başka bi doktor bulun o zaman çunku tedavi gerekli kendiniz aşamazsiniz..Allah şifa versinBana obsesif kompulsif tanısı kondu.Gitmiştim psikologa ilaç da kullandım fayda etmedi ne yazık ki.
olayın anormal olduğunun teşhisi bile konmuş işte.Bana obsesif kompulsif tanısı kondu.Gitmiştim psikologa ilaç da kullandım fayda etmedi ne yazık ki.
Temizliği bende severim bir nevi terapi
Temizliği bende severim bir nevi terapi
Normal değil canım zamanla çevrenlede sorun yaşarsın ellerim yara olurdu nasır olurdu erkek eli gibi eşim benden de çok çok titiz bi adam o bile yeter artık dedi ya evde her yer deterjan kutusu dolu ne ararsan var ilk aklıma gelen deterjan ve temizlik bazen yemek yemeyi bile unutuyorum bende..özellikle moralim bozukken temizlik yapıyorum vardır bunun altında yatan bişey gezmeye bile gidemiyorum misafirim bile gelirken tedirgin oluyorlar kimse kıpırdamıyor yerinden huyumu bildikleri içinKızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.
38 yaşındayım cok takıntılı olmamakla beraber temizlik candırBu temizlik değil hastalık..
Yazık 35 yaşından sonra ellerde sinir sıkışması, omuzlarda yırtık başlar..
Ellerinden bardak kayar düşer, o derece olur.
Ablamdan biliyorum..
Sporda yapıyorum 40 dakika kardiyo yetiyorspor yap yahu temizlik yerine ondan güzel terapi mi var
Sporda yapıyorum 40 dakika kardiyo yetiyor
Hava güzel olursa hafta 3 gün 1 saatte yürüyorum
Ama bunlar temizliğin yerini almıyor
Alışkanlık belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?