- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Ev sahibine söyleyin kiradan düşsün. Bu gidişle evden çıkarken, evi ilk halinden daha bi temiz bırakacagınız kesinKapıcı amca her geldiğinde kızım yine mi temizlik var diyor.Bir de evi de bir altımızda her gün gidiyordur süpürge sesi
Keşke düşseEv sahibine söyleyin kiradan düşsün. Bu gidişle evden çıkarken, evi ilk halinden daha bi temiz bırakacagınız kesin
Ben gecen hafta rahim filmi cekildim agri sizi yaşamadım ama sonucta bir işlem operasyon tarzi bisey yani sana yemin ederim eve geldim tuvaleti lavaboyu temizledim falan. Cidden spor adet olunca da hafifletiyor surekli yatmak iyi degil. Evet ya insan toplar saclari ama napcan işte tartisma cikmasin bende esimin arkasindan az sinir olmuyorum ama temizliyorum sakalini keser lavabo kontrol etmekten gina geldi.Muğla canım şimdi de adet oldum sancılarımı da hafifletiyor temizlik yapmak sonuçta bir nevi spor.Keşke ev arkadaşlarım da benim gibi olsa.Tartışmak da istemiyorum ama o banyodan sonraki saç kılları en rahatsız olduğum şey bir şey demeden ben temizliyorum artık.
Sizden daha iyisini mumla arasa bulamaz. Ev sahibi olsam sizi bırakmazdım. Düşünsene evini kiraya vermişsin ama her gün mis gibi dip köşe temizlik yapılıyorKeşke düşse
Valla canım en sinir olduğum durum bu kadar zor olmamalı almak.Ben gecen hafta rahim filmi cekildim agri sizi yaşamadım ama sonucta bir işlem operasyon tarzi bisey yani sana yemin ederim eve geldim tuvaleti lavaboyu temizledim falan. Cidden spor adet olunca da hafifletiyor surekli yatmak iyi degil. Evet ya insan toplar saclari ama napcan işte tartisma cikmasin bende esimin arkasindan az sinir olmuyorum ama temizliyorum sakalini keser lavabo kontrol etmekten gina geldi.
Aynen öyle genelde ev sakinleri haftasonu yapıyor temizliğini.Sizden daha iyisini mumla arasa bulamaz. Ev sahibi olsam sizi bırakmazdım. Düşünsene evini kiraya vermişsin ama her gün mis gibi dip köşe temizlik yapılıyor
Valla sizin kadar değil ama onda biriniz kadar kadar olmayı çok isterdimAynen öyle genelde ev sakinleri haftasonu yapıyor temizliğini.
Bebiş de olunca işiniz çok zor tabi.Biz öğrencilerin boş zamanı çok oluyor.Temizlik yaparken müzik açabilirsiniz.Ben gece süpürge açamadığım için halıları önce fırçayla sonra gırgırla temizliyorum yerleri de siliyorum süpürge çalıştıramadığım için rahat edemiyorum.Camların temizliğini erteleyince ne yazık ki daha zor oluyor temizlemesi.Valla sizin kadar değil ama onda biriniz kadar kadar olmayı çok isterdimcamlarım silincek 3. Katta oturuyorum hava da hep yağıyo tam siliyorum hoppp yağmur camlar olduğu gibi çamur, yerleri istediğim zaman süpüremiyorum 11 aylık oğlum var sesinden korkuyor Bir tek tozları bide mutfak temizliğini düzenli yapabiliyorum öyle ev içinde pislikte yok ama dağınıklık çok
Ama bu kadar didiklemek normal değil yapma yazık günah kızBebiş de olunca işiniz çok zor tabi.Biz öğrencilerin boş zamanı çok oluyor.Temizlik yaparken müzik açabilirsiniz.Ben gece süpürge açamadığım için halıları önce fırçayla sonra gırgırla temizliyorum yerleri de siliyorum süpürge çalıştıramadığım için rahat edemiyorum.Camların temizliğini erteleyince ne yazık ki daha zor oluyor temizlemesi.
Sessiz çalışan süpürgeler var bebiş uyuyunca duymaz diye tahmin ediyorum biz de kedi besliyoruz memlekette yazık sesi duyunca nasıl da balkona kaçıyor.Ama bu kadar didiklemek normal değil yapma yazık günah kızmüzik açsan da olmuyo kuzum görmesi bile etkiliyo o kadar nefret edip korkuyo bir dönem alıştı unutmasın diye hergün açıyodum süpürgeyi sonra baktım gene başladı ağlamaya amannn dedim elbet temizlencek valla saldım çayıra mevlam kayıra ama camlar önemli onu millet görüyo
Benim kopegimde.kaciyor hatta tuşu varya kabloyu içeri sarma tuşu ona basinca bazen girmio icine bidaha basiyorum salak ona karşı hareketler yapıyor ve kaciyor geri korkuyor supurgeden daha supurgeyi odaya getirmemle diger odaya kaciyorSessiz çalışan süpürgeler var bebiş uyuyunca duymaz diye tahmin ediyorum biz de kedi besliyoruz memlekette yazık sesi duyunca nasıl da balkona kaçıyor.
Onlar çok sık eve gelmiyor ki gelseler de ders çalışmıyorlar.Hepsi sıklıkla sevgililerinde kalıyor.Tabii ki anormal bi de öğrenci eviymiş ders çalışması gereken olur sınavı olan olur herkes sizin takıntınıza göre kendini ayarlamak zorunda değil ki. Her gün toz almakla haftada iki kere almak arasında bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Ben astım hastasıyım sürekli evde temizlik malzemeleriyle orayı burayı silen biri olsa sinirden ağlardım hepsi kimyasal. Rahat edemiyorsanız kendiniz yapın ama ev arkadaşlarınızın huzurunu kaçırmayın
Biraz takıntı olmuş gibi. Ailevi alışkanlıklardan kaynaklı olabilir.Kızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?