Her Gün Temizlik Yapmak

Kapıcı amca her geldiğinde kızım yine mi temizlik var diyor.Bir de evi de bir altımızda her gün gidiyordur süpürge sesi
Ev sahibine söyleyin kiradan düşsün. Bu gidişle evden çıkarken, evi ilk halinden daha bi temiz bırakacagınız kesin

Ben gecen hafta rahim filmi cekildim agri sizi yaşamadım ama sonucta bir işlem operasyon tarzi bisey yani sana yemin ederim eve geldim tuvaleti lavaboyu temizledim falan. Cidden spor adet olunca da hafifletiyor surekli yatmak iyi degil. Evet ya insan toplar saclari ama napcan işte tartisma cikmasin bende esimin arkasindan az sinir olmuyorum ama temizliyorum sakalini keser lavabo kontrol etmekten gina geldi.

Valla canım en sinir olduğum durum bu kadar zor olmamalı almak.

Sizden daha iyisini mumla arasa bulamaz. Ev sahibi olsam sizi bırakmazdım. Düşünsene evini kiraya vermişsin ama her gün mis gibi dip köşe temizlik yapılıyor
Aynen öyle genelde ev sakinleri haftasonu yapıyor temizliğini.

Aynen öyle genelde ev sakinleri haftasonu yapıyor temizliğini.
Valla sizin kadar değil ama onda biriniz kadar kadar olmayı çok isterdim camlarım silincek 3. Katta oturuyorum hava da hep yağıyo tam siliyorum hoppp yağmur camlar olduğu gibi çamur, yerleri istediğim zaman süpüremiyorum 11 aylık oğlum var sesinden korkuyor Bir tek tozları bide mutfak temizliğini düzenli yapabiliyorum öyle ev içinde pislikte yok ama dağınıklık çok

Bebiş de olunca işiniz çok zor tabi.Biz öğrencilerin boş zamanı çok oluyor.Temizlik yaparken müzik açabilirsiniz.Ben gece süpürge açamadığım için halıları önce fırçayla sonra gırgırla temizliyorum yerleri de siliyorum süpürge çalıştıramadığım için rahat edemiyorum.Camların temizliğini erteleyince ne yazık ki daha zor oluyor temizlemesi.

Sistematik yapınca gününden sadece yarım saatini alır bu rutin temiz olmak candır. İş iş üstüne birikmeyince vakit almıyor. Huyun güzel canım ömür boyu rahat edersin lakiiin sen böylesin diye başkalarından da bunu bekliyemezsin temizlik iyidir ama titizlik rahatsız edicidir kendin bu şekilde rahat ediyosundur yaparsın ama başkasından beklemek eleştirmek senin gibi değiller diye rahatsız oluyo musun. bunları ölç tart eğer öyle ise bir doktora git derim ilerde evlilik hayatın çok zor olur böyle evine misafir tedirgin gelir aynı şekilde seni evlerine istemezler

Ama bu kadar didiklemek normal değil yapma yazık günah kız müzik açsan da olmuyo kuzum görmesi bile etkiliyo o kadar nefret edip korkuyo bir dönem alıştı unutmasın diye hergün açıyodum süpürgeyi sonra baktım gene başladı ağlamaya amannn dedim elbet temizlencek valla saldım çayıra mevlam kayıra ama camlar önemli onu millet görüyo

Sessiz çalışan süpürgeler var bebiş uyuyunca duymaz diye tahmin ediyorum biz de kedi besliyoruz memlekette yazık sesi duyunca nasıl da balkona kaçıyor.

Sessiz çalışan süpürgeler var bebiş uyuyunca duymaz diye tahmin ediyorum biz de kedi besliyoruz memlekette yazık sesi duyunca nasıl da balkona kaçıyor.
Benim kopegimde.kaciyor hatta tuşu varya kabloyu içeri sarma tuşu ona basinca bazen girmio icine bidaha basiyorum salak ona karşı hareketler yapıyor ve kaciyor geri korkuyor supurgeden daha supurgeyi odaya getirmemle diger odaya kaciyor

Tabii ki anormal bi de öğrenci eviymiş ders çalışması gereken olur sınavı olan olur herkes sizin takıntınıza göre kendini ayarlamak zorunda değil ki. Her gün toz almakla haftada iki kere almak arasında bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Ben astım hastasıyım sürekli evde temizlik malzemeleriyle orayı burayı silen biri olsa sinirden ağlardım hepsi kimyasal. Rahat edemiyorsanız kendiniz yapın ama ev arkadaşlarınızın huzurunu kaçırmayın

Yok, anormal degil.. Bazilari hizmetci ruhlu oluyor.. Aklima eltim geldi. her 15 gunde bir evi kaldirirdi, ona boyle derdim.. Her bayram oncesi ve bahar temizliginde senede 3 4 kere evin butun duvarlarini da sabunlu sularla silip durulardi. Ona "gene duvarlari mi yaliyorsun?" diye takilirdim..
Gerci ben de Turkiyedeyken hergun evi supurup silerdim. Cunki oranin tozu cok oluyor cimsizlikten.. Bir de hergun bir taraflari yikip bir taraflara bina dikiyorlar, butun toz havada.. Camlari o kadar sik silmezdim gerci, insana gore degisiyor. Ben biraz genis bir insanim.. Neyse, takiliyorum, icinden nasil geliyorsa oyle yap..

Onlar çok sık eve gelmiyor ki gelseler de ders çalışmıyorlar.Hepsi sıklıkla sevgililerinde kalıyor.

Biraz takıntı olmuş gibi. Ailevi alışkanlıklardan kaynaklı olabilir.

Anladığım kadarıyla üniversite öğrencisisin. Yapacak başka bir etkinlik yok mu ? Git gez dolaş eğlen. Normal insanlar her gün temizlik yapmazlar. Sen takıntı haline getirmişsin.Kendin yenemiyorsan bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Ömrünü temizlikle heba etme. Temizlik güzeldir ama onun da bir sınırı olmalı.

Yapacak daha faydalı şeyler bulun. Yani bir pencerenin önünde durup boş boş dışarı bakma eylemi bile, her gün temizlik yapmaktan daha faydalı ve anlamlıdır bana göre. Öğrenciyseniz, neden kendinizi temizlik işleriyle oyalıyorsunuz ayrıca? Ders çalışın. Çalışacak ders yoksa dil öğrenin, başka bir şeyler öğrenin. Kendini geliştirmenin en önemli olduğu yaşlardasınız. Aklınıza hadi şurayı tekrar temizleyeyim diye bir düşünce geldiğinde kendinizi dışarı atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…