- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
evet bu konunun bir gelenek bir alışkanlık olduğuna bende inanıyorum.Bence cocuk yapmak adetten yapilan bisey
toplum baskisindan, onun var benimde olsun diye yapiliyor
İyi bir gelvek iyi bir ortam verebilirmiyim diye dusunse herkes cok az insan cocuk yapar..
anneliğin kutsallığına lafım yok. beni düşündüren de bu zaten. böylesi kutsal bir görevin altından kalkabilecek miyim?Annelik kutsal birşey
evet aynen öyle yetememek bu görevin altından kalkamamaktan korkuyorumBence istemez.
Sıraladığınız her maddeyi hep bugüne kadar kendime bahaneler olarak söyler, hatta 4.yü şöyle eklerdim 'ailesi olmayan binlerce yavrucuk yuvadayken, illa doğurmanın mantığı nedir' diye.
Büyük konuştum, Allah nasip etti ve doğunca göreceğiz neymiş ne değilmiş.
Ama farkındaysanız hep o bebeğe yetememekle alakalı endişeleriniz var, bu maddeler bile aslında ne kadar iyi bir anne olacağınızın göstergesi.
geçmiş olsun. eşinizinde sizinle aynı fikirde olması büyük şans. benim eşim malesef değil, çocuk diye diretmiyor şimdilik ama bu durumdan mutlu da değil34 yaşındayım hala çocuk istemiyorum. Hatta rahmimin alınma durumu var rahatsızlığımdan dolayı doktor üzülüyor ben de tık yok çünkü yapmayacağım biliyorum . Eşim de böyle söyledi nasılsa çocuk istemiyoruz bu konuda uzulmeye gerek yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?