- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Abinize benzemeniz erkek gibi olduğunuz ya da çirkin olduğunuz anlamına gelmez. Siz takılacak birşey aramışsınız ve bunu bulmuşsunuz.Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi
Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Ben de dusunmeye basladim zatenMaddi imkanım var demişsiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız gerçekten estetik tavsiye ederim. Ben de burnumla göbeğimi beğenmiyorum mesela, yakın zamanda estetik yaptıracağım. İnsan kendisinde beğenmediği yerlerini değiştirince daha mutlu olacaksa estetik yaptırmalı diye düşünüyorum.
Abin Burak Özçivit ise sorun yok bence.
Su ekside de bir sey olmasin zaten. Abisine/babasina benzeyen kizlar diye baslik bile var. Bos yere kafaya taktigimi sanmiyorum aslindaAiledeki erkek bireye benziyor diye insan çirkin olmaz.
Esmer diye insan çirkin olmaz. Esmer olmak için güneşin altında tavuk çevirme gibi dönüp duruyorum bütün yaz.
Ama kendinize bakın, bakımlı insan kendini güzel hisseder, iyi hisseder.
Su ekside de bir sey olmasin zaten. Abisine/babasina benzeyen kizlar diye baslik bile var. Bos yere kafaya taktigimi sanmiyorum aslinda
Abinize benzetilme sebebinin erkeğe benzemenjz değil aranızdaki kan bağı ve insanlar size abinize benzediginizi soylediginde sadece kan bağı kastedilerek söylenmiş bir söz olduğunu bilin.Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Hayir bir foto uzerinden bu yorum yapildi. Akn bagi ile ilgisi yok bence. Yani sorun da abime benzemem degil zaten. Kardesim illa ki benzeyecegim. Ama ablama sen annene benziyorsun kardesin abine deyince olumlu bir sey söylenmis gibi hissetmedim benAbinize benzetilme sebebinin erkeğe benzemenjz değil aranızdaki kan bağı ve insanlar size abinize benzediginizi soylediginde sadece kan bağı kastedilerek söylenmiş bir söz olduğunu bilin.
Beni desene benzetenler de oluyo desenize ben çipçirkinimHayir bir foto uzerinden bu yorum yapildi. Akn bagi ile ilgisi yok bence. Yani sorun da abime benzemem degil zaten. Kardesim illa ki benzeyecegim. Ama ablama sen annene benziyorsun kardesin abine deyince olumlu bir sey söylenmis gibi hissetmedim ben
Onlar zaten böyle düşündürtelim diye açılmış başlıklar.Yapmayın Allah aşkına.Özgüvenleri düşük diye başkasının üstüne basarak rahatlamaya çalışan tipleri dikkate almayın. Özgüven sorunu yaşamak değil mesele, bazısı bunu sizin gibi sadece bir üzüntü olarak yaşar bazısı da diğerlerine saldırır.Güzelliği kabul edilmek için tek yol olarak görmeyi bırakmadan ne yapılsa tam olarak işe yaramaz.Bu konuda daha çok okumanızı tavsiye ederim.Karşıdakinin sizin hakkınızda düşündüğünden çok kendi istekleriniz önceliğiniz olursa zamanla ''ne yapsam yakışmaz'' fikrinden de kurtulursunuz.Su ekside de bir sey olmasin zaten. Abisine/babasina benzeyen kizlar diye baslik bile var. Bos yere kafaya taktigimi sanmiyorum aslinda
Özgüven?Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?