- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi Latinachica
-
+1 al benden de o kadar ya. Bak mesela şu an diyetteyim son iki yılda deli kilo aldım. Birkaç ayda o kiloları verdiğimde biliyorum ki göz altlarım çökecek. Doktorun adlı bile belli şimdiden, aynaya bakıp bakıp kendime kahretmeyeceğim gidip dolgu yaptıracağım. Ama iyi param olsaydı çene, elmacık kemiği dolgusu yaptırır her ay düzenli cilt bakımı yaptırır kendime özel pilates hocası tutardım. Parası olan bir kadın çirkinse ya mağarada yaşıyordur ya kendinden geçmiştir.Yas kac? Durumun varsa niye dert ediyorsun bunu? Her esmer guzel degildir tamam ama her sarisin beyaz tenlide guzel degil yani.. kisaca ten rengiyle ilgisi yok. Ne derler..
Cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir
Kara kız, kara biber, karamuk, kara böcek lakaplarımdırSaçlarımı arkadan toplayınca yakışıklı bir erkeğe benzediğimi düşünürüm
Esmer olmak çirkin olmak değil ki ne var kara kız lafında. Bence özgüvenli, duruşunu bilen her kadın hoş ve çekicidir.
Bana da babana benziyorsun derler ve babamın tek kaşını almışımKara kız, kara biber, karamuk, kara böcek lakaplarımdırufak tefekliğim yüzünden de minnak, bücür, yer elması derler :))) benim kendimi köprüden atmam lazım o zaman, babamın da kopyasıyım üstelik, tek almadığım özelliği kelliği
Babana benziyorsun dediklerinde gurur duyuyorum çünkü esmerdi, keldi, kara kara çatık kaşları vardı ama aynı zamanda elinden her iş gelen zeki bir adamdı, insan kendini olduğu gibi sevebilmeli, esmerlik çirkinlik demek değildir ki, aynada kendinizi nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz, dediğiniz gibi önemli olan özgüven.
Kaşlar önemli:))) Ben full baba ve baba sülalesine benziyorum, tek benzeyen çocuk da benim, diğer kardeşim pamuk gibidir anneme benzemiş, pamuk gibi de bir adamla evlendim kızım da babasının klonu oldu, annem dahi kızımı kara koyunun ak kuzusu diye seviyorBana da babana benziyorsun derler ve babamın tek kaşını almışım
Bazı densizler yüzünden bende kendimi hiç beğenmezdim ama zamanla hem kendimle barışıp hem kendime yakışanı öğrenince çok güzel bulmaya başladım. O kadar erkeğe benziyorum tek kaştım desem de mütevazi olamayacağım ama güzel ve çekici biriyimKaşlar önemli:))) Ben full baba ve baba sülalesine benziyorum, tek benzeyen çocuk da benim, diğer kardeşim pamuk gibidir anneme benzemiş, pamuk gibi de bir adamla evlendim kızım da babasının klonu oldu, annem dahi kızımı kara koyunun ak kuzusu diye seviyorböyle yazınca benim kesin atlamam şart oldu köprüden :)
Esmerlik güzeldir ya, yazın bronzlaşmak için çok efor sarf etmeye gerek kalmıyor, yüzünüz biraz yanınca alın size doğal fondöten :))
Belki ilk bakışta görünüşünüz önemlidir lakin kadın-erkek ilişkilerinde de, dostluklarda da karakter ve zeka güzellikten ağır basmaya başlıyor, dış görünüş bir yere kadar, ki herkese uzun ömür dilerim, 40'ı devirince Ahu güzel olsanızda yer çekimine yenik düşüyorsunuz sarkıyor her yer :)
Ne yaparsan yap ama hizli kilo verme sindirerek ver.. benim elimde olmayan sebeplerden son gebeligimde fazla kilo kaybettim.. inan hayatimda ilk kirisikligimi o zaman gordum.. eninde sonunda cikacak kirisiklik ama boyke birden pat diye cikmaz. 1 dirhem et neden 1000 ayip orter anlamis oldum+1 al benden de o kadar ya. Bak mesela şu an diyetteyim son iki yılda deli kilo aldım. Birkaç ayda o kiloları verdiğimde biliyorum ki göz altlarım çökecek. Doktorun adlı bile belli şimdiden, aynaya bakıp bakıp kendime kahretmeyeceğim gidip dolgu yaptıracağım. Ama iyi param olsaydı çene, elmacık kemiği dolgusu yaptırır her ay düzenli cilt bakımı yaptırır kendime özel pilates hocası tutardım. Parası olan bir kadın çirkinse ya mağarada yaşıyordur ya kendinden geçmiştir.
Başlığa binaen ise, her Kadın güzeldir bir yalan bence. Gayet de çirkin kadın çok. Ama doğru estetik müdahaleleri ile herkes süper model olabilir. O abine benziyorsun diyen kadınları bilirim. Güzel görseler çok güzelsin falan derler hiç çekinmezler. Ten rengin saçına yakışmıyorsa saç rengini ten rengine uydur. Kaş rengin bile önemli. Ben kumralın bir tık koyusuyum siyaha yakın kaşlarım vardı. Kaşlarımın rengini iki ton açtım ben bile şok oldum. Yüzüm aydınlandı resmen. Anlayandan yardım al.
Konu sahibesi de dış seslere aldırış ettiği için kendini güzel bulmuyor, çocukluğumdan itibaren sevimli küçük bir bıcırık gibi sevildim, yani bana ayyy çok güzel bir kız diye yaklaşmadı teyzeler, aayyyy ne şirin, erkek mi diye sorulan bir çocuktum, o kadar erkeğe benziyordum ki bizim zamanımızda ilkokula başlarken verem savaş dispanserinde verem aşısı yapılma zorunluluğu vardı, kızlara omuz bitimine, erkeklere dirseğe yakın yapılırdı aşı, benim aşım dirseğe yakınBazı densizler yüzünden bende kendimi hiç beğenmezdim ama zamanla hem kendimle barışıp hem kendime yakışanı öğrenince çok güzel bulmaya başladım. O kadar erkeğe benziyorum tek kaştım desem de mütevazi olamayacağım ama güzel ve çekici biriyimHatta kendimle fazla barıştım galiba ki erkek arkadaşıma bebeklik fotoğrafımı gösterdim (doğduğumda olay olmuşum saçlı, kıllı, esmerim diye) benimle üremeye çalışırsan sonuç böyle bir şey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?