Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

He cnm he hala saçmala :))

He cnm he hala saçmala :))

Senden ala sacmalayamam.
Cok ciddi,mesafeli bir adam plajda abisinin karisini dizinde yatirmaz.
Boş boş konusuyorsunuz anca.
He he senin kocan cok mesafeli hep zorla yaptiriyorlar zaten
Al bitane daha benim kocisim yapmazcı.

Hee güzel bi konuya değinmişsin
Bakın eşimde belki bilmediğim bir şey yayıyor belki zaten onu anlama niyetindeyim dee
Şınu deömişsiniz ya sendendemi çekinmiyorlar diye
Ben çok soğuk biriyim samimi olamam öyle hemn
Ama bana rağmn yapıyolar

Sen dedin ya hani eşim de ben de küçük gösteririz bence sevimli tiplersiniz
Eşin biraz da sıcakkanlı diye kadınlar ragat yaklaşıtor gibi ama bana kötü niyetli gelmedi çoğu hele yaşlı teyzeler hehe çovul gibi görüyorlar eşini bence:)
Eltin hariç ona sinir oldum..eşin hem sempatik çocuksu ama bi yandan da hoş bü tip olmalı ki bu kadar ilgilenen var ..olduğu gibi kabul etceksin bana yapacak bişey yokegibi geldi..

Boyle birini taniyorum. Adam flortoz biriydi. Gorunuste etrafindaki kadinlara yilismayan karisini seven gibi gorunen ama kadinlarin da etrafinda pervane oldugu biri.... nedense evli olan bu kadinlarin kocalari da kadinlar bu hareketleri yaparken olanlari normal karsiliyorlardi... onlar normal karsilayinca, adam da bu yilisikliga ses cikarmayinca adamin karisi da haliyle ben mi abartiyorum diye ses cikaramiyordu. Ve sonunda bardak tasti... bosandilar...bosanma sebebi olarak adam karisinin asiri kiskanc oldugunu ve artik dayananadigini soyledi. Karisi da adamin etrafindaki kadinlarin ilgisinden rahatsiz oldugunu ama adamin bu duruma tepki gostermedigi icin kadinlarin bu kadar rahat davrandigini soyledi. Bosandilar...

Fikrimi sorarsan esin de bu ilgiden rahatsiz degil. O yuzden tepki gostermiyor. Surekli cekim alaninda olmasi esinin ilgisini cekiyor. Oysa kadinlar bu hareketleri yaparken esin yuz ya da mimikleriyle bile olsa rahatsiz oldugunu belli etse ya da bu kisilerle arasina mesafe koysa bu kadinlar bunlari yapmaya bir daha cesaret edemezler. Evet kadinlar tuhaf. O kesin. Ama esinin de bu durumdan hoslandigi kesin. yani aslinda esin buna musade ediyor....

Senden ala sacmalayamam.
Cok ciddi,mesafeli bir adam plajda abisinin karisini dizinde yatirmaz.
Boş boş konusuyorsunuz anca.
He he senin kocan cok mesafeli hep zorla yaptiriyorlar zaten
Al bitane daha benim kocisim yapmazcı.
E nedicek canım kocası bile bozulmuyo
Kadın çekinmiyo
Kocam mı kız gibi kendisini çekcek
Nasıl olcak bide bunu yaz

Niye kıskançlık yapayım ki bu karşındakine değerdir
Valla canim bunu karsidakine degil kocana deger verdigin icin yapicaksin yapmassanda daha bole cok kafana takip sikinti yaparsin ya birakicaksin kocan zaten ses etmedigi icin memnun yada lafini sokup senin yerine karsi taraf sinir olucak hata yaptinin farkina varacak sizle bidaha gormicek

Ha şöyle açıklayın biriniz işte
Olabilir ben bişey demiyorum
Peki bunu nasıl anlicam bi yöntemi varmı

Pardon abla senin koca bred pitmi
Şaka bi yana eşin mi çok samimi davranıyo acaba
ne bu rahatlık kadınlarda anlamadım valla

Valla hoş bi tip değil dışarıdaki çoğu kadına göre
Evlenirken bile çok tepki gördüm mesela ama bana göre en güzeli o

Teşekkürler cvbınıza inş dediiniz gibidr

Yalnız şu an ben de şokk bence eşinizde de şuç var kendisi iyi davranmasa hemen kestirip atsa kimse böyle yapamaz. Demekki mizacı çok yumuşak gören geliyo misali

E nedicek canım kocası bile bozulmuyo
Kadın çekinmiyo
Kocam mı kız gibi kendisini çekcek
Nasıl olcak bide bunu yaz
Musade isteyecek yada dizini cekecek cok zor birsey mi ?
Bende evliyim benimde eltim var.Hic bu tarz olaylar yaşamadık.
Eşim dibine kadın otursa kenarı kayar yada hiç oturmaz yada başka yere gecer yer varsa tutup dizinede yatırmaz kimseyi.Kendi kiz kardesinin bile esime oyle hareket yaptigini gormedim kusura bakma birilerinin bisey demesi gerekmiyor illa rahatsiz olan adam bunu belli eder simdi bisey diyecegimde agir kacar demiyorum :)))) Birilerinin laf soylemedigi sey dogrumu oluyor :)))Kendi agzi yok sanki tobe ya.

Eşiniz fiziksel olarak minyon tipli,çocuksu durduğundan öyle davranıyor olabilirler mi?
Ya valla benimde aklıma ilk o geliyo
Çünkü arkadaşlarıda ona öyle davranıyo amaa
Şöylede bişi var işte hiç çekinen yok yahu hiç yani ben hiç ona abi dendiğini duymadım mesela
Ben aptalda değilim gayet cin fikirliyim ve kadınlarında yakınlaşması artniyetli olsa anlarım herkadın anlar
Kocasının yanında bile rahatlar çünkü
Ama yinede ben olsam ne kdr minyon olursa olsun yapamam

Ha şöyle açıklayın biriniz işte
Olabilir ben bişey demiyorum
Peki bunu nasıl anlicam bi yöntemi varmı
Mesela sen mutfaga gittiginde esin de o kadinla yalniz kalinca rahatsiz olup mutfaga gelmeliydi.
Seni de o adamla mutfakta basbasa birakmanaliydi, hatta bu durumdan rahatsiz olmaliydi.
Eltin esinin dizlerine yattiginda esin dizlerini cekebilirdi. Senin bazi seylerden rahatsiz oldugunun farkinda degil. Aslinda kadinlarin ilgisi esinin hosuna gidiyor. Bu ilgi onu rahatsiz etmedigi gibi egosunu oksuyor. Esinle konusabilirsin. Sakince. Sinirlenmeden. Baskalari ilgi gosterdiginde esinin buna tepki gostermenesinin seni rahatsiz ettigini soyleyebilirsin.
tam tersi durum olsaydi yani adamlar senin yaninda sana ilgi gosterselerdi sen bunu normal karsilar misin? Hayir karsilamazsin. O zaman lutfen sen de bu olaylara mahal verme de esine. Bu olaylar boyle giderse bizim iliskimizi de zedeleyecek de.
Bir de sanirim esin seni kaybetmekten korkmuyor. Cunku bu kadar kadinlarin yilisik hareketlerine musade etmesi bunu gosterir biraz da. Yani esine bunlara musade etmeyecegini bir sekilde dile getir.

bende eşinizden kaynaklandığını düşündüm sesini çıkarmıyorsa insanlar rahat davranır elinden poşetlerimi almaya geldi kadının biri gerek yok ben hallederim deyip mutfağa sana getirebilir eltin ayrı bir cins insan kendi kardeşinin dizine yatamıyor bide kocasının kardeşi çekinir insan beraber büyüdük ne demek valla insan kendi hemcinsinden bu kadarmı tiksinir bazı kadınlardan tiksiniyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…