He cnm he hala saçmala :))Ayy kiz niye kızıyorsun hep baskalari cıvık hep baska kadinlar geniş senin kocacığınsa masum bir melekmiş adeta bunu tahmin edemedim tabi ben.Okuduğumu anlamıyorum hiç.
O kafaya çıkamadım.
Zavvallı kocana kadınlar böyle yapıyorken kimbilir ne kadar üzülüyordur ve kafasına takıyordur simdi adamcağız degil mi ?
Ne kötü kadınlar var şekerim.
Niye kıskançlık yapayım ki bu karşındakine değerdirCanim esin bozmuyosa madem o kadar kibar ve ii bi adam sen boz neyi bekliyosun kocani bastan cikarmalarini mi
He cnm he hala saçmala :))
Hee güzel bi konuya değinmişsinetrafınızdaki kişilerden biri değil, ikisi değil...Demek ki kocanızdan yüz buluyorlar, eşiniz yılışık davranmıyordur ama insanlara hayır da dememiş, yengesi dizine uzanmış bunu kibarca reddedebilir.Misafir kapıyı canım diye açıyor, ne yüzle yani, ne rahatlıktır bu.İnsanların en azından sizden çekinmesi, eşinizin de sizin rahatsız olabileceğini düşünmesi lazımdı.
E nedicek canım kocası bile bozulmuyoSenden ala sacmalayamam.
Cok ciddi,mesafeli bir adam plajda abisinin karisini dizinde yatirmaz.
Boş boş konusuyorsunuz anca.
He he senin kocan cok mesafeli hep zorla yaptiriyorlar zaten
Al bitane daha benim kocisim yapmazcı.
Valla canim bunu karsidakine degil kocana deger verdigin icin yapicaksin yapmassanda daha bole cok kafana takip sikinti yaparsin ya birakicaksin kocan zaten ses etmedigi icin memnun yada lafini sokup senin yerine karsi taraf sinir olucak hata yaptinin farkina varacak sizle bidaha gormicekNiye kıskançlık yapayım ki bu karşındakine değerdir
Ha şöyle açıklayın biriniz işteBoyle birini taniyorum. Adam flortoz biriydi. Gorunuste etrafindaki kadinlara yilismayan karisini seven gibi gorunen ama kadinlarin da etrafinda pervane oldugu biri.... nedense evli olan bu kadinlarin kocalari da kadinlar bu hareketleri yaparken olanlari normal karsiliyorlardi... onlar normal karsilayinca, adam da bu yilisikliga ses cikarmayinca adamin karisi da haliyle ben mi abartiyorum diye ses cikaramiyordu. Ve sonunda bardak tasti... bosandilar...bosanma sebebi olarak adam karisinin asiri kiskanc oldugunu ve artik dayananadigini soyledi. Karisi da adamin etrafindaki kadinlarin ilgisinden rahatsiz oldugunu ama adamin bu duruma tepki gostermedigi icin kadinlarin bu kadar rahat davrandigini soyledi. Bosandilar...
Fikrimi sorarsan esin de bu ilgiden rahatsiz degil. O yuzden tepki gostermiyor. Surekli cekim alaninda olmasi esinin ilgisini cekiyor. Oysa kadinlar bu hareketleri yaparken esin yuz ya da mimikleriyle bile olsa rahatsiz oldugunu belli etse ta da bu kisilerle arasina mesafe koysa bu kadinlar bunlari yapmaya bir daha cesaret edemezler. Evet kadinlar tuhaf. Okesin. Ama esinin de bu durumdan hoslandigi kesin. yani aslinda esin buna mesade ediyor....
Valla hoş bi tip değil dışarıdaki çoğu kadına göreSen dedin ya hani eşim de ben de küçük gösteririz bence sevimli tiplersiniz
Eşin biraz da sıcakkanlı diye kadınlar ragat yaklaşıtor gibi ama bana kötü niyetli gelmedi çoğu hele yaşlı teyzeler hehe çovul gibi görüyorlar eşini bence:)
Eltin hariç ona sinir oldum..eşin hem sempatik çocuksu ama bi yandan da hoş bü tip olmalı ki bu kadar ilgilenen var ..olduğu gibi kabul etceksin bana yapacak bişey yokegibi geldi..
Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
Musade isteyecek yada dizini cekecek cok zor birsey mi ?E nedicek canım kocası bile bozulmuyo
Kadın çekinmiyo
Kocam mı kız gibi kendisini çekcek
Nasıl olcak bide bunu yaz
Ya valla benimde aklıma ilk o geliyoEşiniz fiziksel olarak minyon tipli,çocuksu durduğundan öyle davranıyor olabilirler mi?
Mesela sen mutfaga gittiginde esin de o kadinla yalniz kalinca rahatsiz olup mutfaga gelmeliydi.Ha şöyle açıklayın biriniz işte
Olabilir ben bişey demiyorum
Peki bunu nasıl anlicam bi yöntemi varmı
Abla yazdımya alakası yok ama ilgi çekiyor 7den 70 e herkes çok çabuk kaynasıyoPardon abla senin koca bred pitmi
Şaka bi yana eşin mi çok samimi davranıyo acaba
ne bu rahatlık kadınlarda anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?