• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

güldürdün gerçekten :)))

insan kül olmuş gibi hissetmeden yeniden doğmuyor, sabır sabır sabır... :)
tesbih çekmiştim ben bir ara gerçekten iyi gelmişti. birkaç dua daha var kısa ve rahatlatıcı. :) ama yani aşk acısı için demiyorum, bende annem yüzünden çekmeye başlayacağım yakında sanırım yine :)))

Aile için insan pişmeye de razı oluyor, yanmaya da. Ama aşk için ne kadar sabredersen sabret sonunda yine yüzsüz oluyorsun terkediliyorsun :50:

Son düzenleme:
Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..

'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...

ne kötü bir acı.. Gerçekten dayanılması çok güç. Okurken ben ağladım yaşarken sen yıprandın. :14: umarım en yakın zamanda bunu da atlatırsın. Kendini salma derim. Çünkü olan yine sana olur. Umarım senin için hayırlısı olur. Ailen var ne güzel arkanda işte. Ayrılma nedenin nedir bilmiyorum ama demekki canın yanmış. Kaç yıldır birliktesiniz evlenecektiniz fakat ayrılmanız için bi vesile olmuş demek ki böyle olması daha hayırlı olmuş olabilir senin için. Üzme kendini. Mutlu olmaya bak. Seni senden başka kimse düşünmez. Harab edersen kendini olan sana olur. Deneyimli biri olarak söylüyorum. :106:
Değerini bilen insanlarla mutlu olsun inşallah. Hakkında hayırlısı.
:16:

Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..

'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...

merhaba sezgilim . yazını okuyup acını en derinden hissedenlerdenim bende. gerçekten yürektenn dua ettim rabbim yardımcın olsun inşallah diye. çok daha iyilerini hakediyorsundur eminim umarım çokk mutlu olursun...
şuanda nasılsın. iyi olmanı dilerim.

sezgilim adın ezgi mi bilmiyorum ama bazı arkadaşlar ezgi demiş herhalde ezgi..
nasılsın iyi misin?umarım daha iyisindir..zaman geçtikçe çok daha iyi olursun zaten bugünleri en az hasarla atlat da..
iyi ol mutlu ol tamam mı valla hergün konuna bakıyorum bu kız nasıl diye..dikkat et kendine iyi bak..

Teşekkür ediyorum herkese, evet ismim Ezgi.
Günler zor geçmiyor çok şükür, çalışmam çok büyük etken.
Bazı zamanlarda sızlıyorum o kadar.. Oda geçecek elbette. Az hasarla atlatıyorum bu çok önemli.
Rabbim kimseye yaşatmasın, ettiğiniz her dua size kat kat dönsün inşallah..

Bazı zamanlarda sızlıyorum o kadar.. Oda geçecek elbette. Az hasarla atlatıyorum bu çok önemli.

Allah yardımcın olsun canım. Ben de senin gibi atlatırım inşallah..:25:.

Konunu ilk defa şimdi okuyorum. N e desem bilemedim. ilk defaiçinde böyle bir sevgi barındırırken aynı zamanda bu kadar güçlüsünü gördüm. çok cesursun. daha sonra kat be kat üzülmektense cesur davranmışsın. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı.

duan için amin canım saol..

Allah yardımcın olsun canım. Ben de senin gibi atlatırım inşallah..:25:.

Konunu ilk defa şimdi okuyorum. N e desem bilemedim. ilk defaiçinde böyle bir sevgi barındırırken aynı zamanda bu kadar güçlüsünü gördüm. çok cesursun. daha sonra kat be kat üzülmektense cesur davranmışsın. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı.

Teşekkür ediyorum. Bende yeni yeni keşfediyorum kendimi.
Meğer ne kadar güçlüymüşüm..

Göz yaşları içinde okudum konunu, inan çok üzüldüm, ben nişan atmadım ama benzer bi durum yaşadım, bana bunları yaşattığı andan itibaren onu asla sevmiyorum ama ben bitti, sen beni hiç sevmemişsin dedikten sonra hiç bi şekilde geri dönüş yapmamasını düşündükçe hala içime sindiremiyorum olanları, bi gün önce ben seni senin beni sevdiğinden çok daha fazla seviyorum derken bi gün sonra herşeyden vazgeçebilmesini sindiremiyorum içime, anlam veremiyorum bi türlü :( Allah'ım karşımıza sevebileceğimiz ve bizi sevebilecek kişileri çıkarır inşallah.

Ben de onsuz yaşayamam,ölürüm diyordum.:31::31:

Ölünmüyormuş. Ne o öldü ne ben.:24::24::24:

Ölünmüyormuş evet..
Bende nefes alamayacağımı düşünürdüm, bir gün bile uyanıp hayatıma kaldığım yerden devam edemeyeceğimi, hiç gülemeyeceğimi..
Öyle değilmiş.
Daha sıkı sarılıyorsun, üzerine basa basa gülümsüyorsun. Kendine güveniyorsun.
Arkadaşlarım beni her gördüğünde nasılsın diye sorar, nasol görünüyorum derim ve çok güçlü derler.. Bunu duymak bile yetiyor bana. Düşmez kalkmaz bir Allah, insanlar ne acılara dayanıyorlar..

Göz yaşları içinde okudum konunu, inan çok üzüldüm, ben nişan atmadım ama benzer bi durum yaşadım, bana bunları yaşattığı andan itibaren onu asla sevmiyorum ama ben bitti, sen beni hiç sevmemişsin dedikten sonra hiç bi şekilde geri dönüş yapmamasını düşündükçe hala içime sindiremiyorum olanları, bi gün önce ben seni senin beni sevdiğinden çok daha fazla seviyorum derken bi gün sonra herşeyden vazgeçebilmesini sindiremiyorum içime, anlam veremiyorum bi türlü :( Allah'ım karşımıza sevebileceğimiz ve bizi sevebilecek kişileri çıkarır inşallah.

Umarım hayırlısı olan budur senin için.
Rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza.. Artık sadece bunu temenni ediyorum..

üzüldüm ama allahın takdiri böyleymiş belkide birbiriinizsiz yapamayacagınızı anlayabileceginiz bir fırsattır bu belki bi barıscksınız bi daaha ayrılmıcaksınız.gönül işleri belli olmaz.herşeyin hayırlısı.inşallah ikinizinde mutlu olcagı şeyler olur.

Ezgim canım benim biliyorsun düğün hazırlıgından kosturmadan gelip ugrayamıyorum sayfamıza buraya ..
Ama aklımdasınız diyorum nasıl acaba iyimi kendi için iyimi gibisinden .. Geçen İzmirdeydik Mehmetle gelinlik için,, sokaklarda bakınıyorum olurda Ezgiyi görürüm diye :)
Canım benim hakkında hayırlısı diyorum her zaman çok fazla okuyamadım haberim yok .. Gelişme varmı bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur .

Kendine çok iyi bak .. Önce sen değerlisin bu hayatta ^Kendin ..

Görüşmek üzere :16:

Ezgim canım benim biliyorsun düğün hazırlıgından kosturmadan gelip ugrayamıyorum sayfamıza buraya ..
Ama aklımdasınız diyorum nasıl acaba iyimi kendi için iyimi gibisinden .. Geçen İzmirdeydik Mehmetle gelinlik için,, sokaklarda bakınıyorum olurda Ezgiyi görürüm diye :)
Canım benim hakkında hayırlısı diyorum her zaman çok fazla okuyamadım haberim yok .. Gelişme varmı bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur .

Yazdıklarınızı okudum okudum acaba niye yazdınız diye anlayamadım ...
Neden bu kadar bencilsiniz ,, arkadaşın derdi kendine yetiyorken yok düğün hazırlığı,, yok gelinlik almaya gelmiştim
Yazık gerçekten ,, kocasından dert yanan arkadaşlara kendi kocasını anlatırlar ,, arkadaş düğün arefesinde ayrılmış toparlanmaya çalışıyor ,, kendi düğün hazırlığını anlatır ...
Düşmez kalkmaz bir ALLAH ,, umarım bencilliğiniz size ve etrafınızdakilere zarar vermeden sonlanır.

belkı bı an duanda hayırlı olanı dıledıgın ıcındır bu ayrılık.. boylede düşünmek lazım.. :34:

ilerde çoluk çocuk olunca daha çok canın acırdı hayırlısı buymuş Allah bahtını açık etsin

ayy ne iyi dedin, nişanlısından ayrılmış arkadaşının konusuna mehmetcikle yaptığın gelinlik alışverişini anlattın ne iyi oldu, hatta gelinlik ararken de bu arkadaşını görmeyi umdun...bencilsiniz hanımefendi. sizi; arkadaşınızın konusuna saygı duymaya ve görgülü davranmaya davet ediyorum.

konu sahibi arkadaşım, elbette hiç birimiz yaşadığınız süreci anlayamayız. naçizane tavsiyem; hatıraların içinde kalsın gözünün önünde değil, ona ait olan şeyleri kaldır odanın şeklini rengini yapısını değiştir, bilmiyorum nereden mezunsunuz ama okula geri dönebilirsiniz lisans okumuşsanız yüksek lisans yapabilirsiniz, ya da bir kursa kaydolabilirsiniz ama mutlaka hayata bakışınızı değiştirmeniz lazım. hiç acaba diye düşünmeyin "acaba nasıl olurdu" diye, şimdi geri dönse ne olur ben hemen bir senaryo yazayım:
her dediğine evet dersiniz tekrar kaybetmemek için
bu evetler zamanla onda "nasıl olsa herşeyimi kabulleniyor" duygusu oluşturur
bu duygu zamanla onun gözündeki değerinizi kaybetmenize sebep olur
eşiniz sizi elinin altındaki kişi olarak görürse aldatmaya kadar gidebilecek ciddi evlilik problemleri başlar
sizin istekleriniz ve hayalleriniz ve ihtiyaçlarınızın hiç bir önemi kalmaz, sonuçta siz "onu herşeyiyle kabullenmiş" kişi olursunuz.
istekleriniz ve fikirleriniz konusundaki en ufak tepkiniz "hani sen herşeyimle kabullenmiştin beni en başta böyle konuşmuştuk" gibi karşılık bulur.

bu liste devam eder gider. unutmayın, o kişi artık sizi seven sizi el üstünde tutan o biricik kişi değil, öyle biri artık yaşamıyor, o zannettiğiniz kişi size o mutlu anları yaşatan kişi değil başka biri ve inanın o başka biriyle yaşam savaşı vermeniz çok zor olacaktır.
şu an belki bir kaç sene sürebilir bu duygu durumunuz ama yukarıda anlattığım şekilde bir hayat inanın daha zordur ve her defasında şu soruları sorardınız: acaba başka biriyle olsaydım? acaba bana cidden aşık ve değer veren ve beni el üstünde tutan ihtiyaçlarıma ve isteklerime cevap veren beni mutlu eden biriyle beraber olsaydım? düşünsenize hayatınız boyunca soracaktınız ve mutsuz bir şekilde...

bu tekrar aynı kişiyle denerseniz yaşama ihtimaliniz olan bir durum, ama sizi cidden seven ve değer veren biriyle bu ihtimal dahilinde bile olmaz...

Back
X