Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

Konu açılalı baya olmuş ama belli ki acın dinmemiş..
ki her yazdığın cümlede kendimi buldum
öyle zorki bu durum
bazılarının evlenmeden bitti daha iyi oldu demesi kadar basit değil..
evlenip bşanmak şu durumdaan daha basit bana göre
yıllarca emek verip çeyiz alıyosun gidip beraber kuracagın yuva için heycanla aşkla
o hayallerin yıkılması ..vs..kolay mı asla..
Allah sabırlar versin

Yazıp yazıp sildim.. Söyleyecek sözüm kalmamış demek.
Ne desek boş zaten.. Herkes kendi payına düşeni aldı hayattan..
Seviyorum çektiğim acılarımı, iyi ki düştüm en dibine kadar. Yeniden doğmuşum küllerimden..
İyiyim, çok iyiyim hemde..
Dualarında yer veren herkese minnettarım kat kat sizlere dönsün inşallah.

bak gör kardeşim inş karşına iyi biri çıkar ve yeniden seversin eskiyi unutturur sana ve iyiki olmamış o diyede dua edersin

Koca bir yıl geçmiş aradan.. Neler yaşamış, ne acılar görmüşüz. Ama herşey geçmiş..
Gelecek demiştim. Zoruma giden tek şey yüzüme veda edemeyişi idi..
Geldi. 1 yıl sonra, acılar dindikten, yaralar kapandıktan sonra geldi. Barışmak değildi elbet niyet, sadece merak..
Hep dua etmiştim, karşıma gelsin ama benim yüreğim kıpırdamasın yerinden, eskiden kirpiklerime kadar titrerdim heyecandan..
Allah ne büyük ki oluyormuş. Karşımda durdu saatlerce hissetmedim, sarıldı hissetmedim, gözlerime baktı ama ben hiçbirşey hissetmedim.
Basit bir son veda, basit bi ayrılık..
Hani insan hep merak eder ya.. Bir süre sonra karşıma çıkarsa ne yapacağım diye, ben sadece kendimle gurur duydum.
O kadar kararlı, güçlü ve inançlı durmuşum ki, ben bile şaşırdım.
Kimseyi hayatın merkezi yapmaya gerek yokmuş.. Çünkü öyle bir dağıtıp gidiyor ki nereden tutupta başlayacağını bilemiyor insan. Özünü, yüreğini değişltirip gidiyor. Ama gidiyor.
Geçmiş sadece bir tebessüm şimdi.. Geçmiş sadece bir tecrübe..
İnsanın tek terapisti kendisi
Son sözlerimiz olsun bu sayfaya.. Hayatın yeni süprizlerine kucak açıp, beklemede kalalım mı?

İyi olmanıza çok sevindim. Allah çok büyük. Bir gün, yeniden, yine aynı aşık olacaksınız İnşAllah. Bundan sonra hep çok mutlu olursunuz İnşAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaman ve yaşananlar insanı öyle güçlü kılıyor ki o an gelene kadar insan farkında bile olamıyor. Hepimizin farklı dertleri var illaki yazınızı okurken okadar çok şey canlandı ki gözümde yüreğim çok uzun zamandır kapattığı yaraları, aklım sildiği hayalleri geri getirdi sanki. Nelerin hayalini kurarken neyi yaşıyormuşuz.. Yüreğimi yakan en büyük şeyde o yaşanmışlıkların yılların ardından ben hayal kurmayı unutmuşum. Hayat devam etmiş, ben hep güçlü dimdik ayakta durmuşum ama hayallerim yok olmuş, hayal kurmamışım bunca zaman.

Son düzenleme:

avatarınızda bitmemiş bir şey var, gururlu ve dimdik durup kaybetmek mi? bir şarkı geldi aklıma zaferlere ödül yalnızlıktır yalnızlık... bu kadar seviyorken keşke aşka tutunsaymışsınız, gelecekte kanayan bir yaranız olmayacak mı? sadece bir tebessüm mü acı bir tebessüm mü?

okurken içime bişey oturdu.. zaman insandan ne çok şey götürüyor değil mi.. senin adına sevindim, bu karşılaşma için. onun artık senin için duygu değerini yitirmiş olduğunu gördün, bunu bizzat yaşadın. şimdi derin bir nefes alabilir ve hayatın süprizlerine hazır olabilirsin.. dilerim her şey gönlünce olsun..

nasip kismet degilmis senin icin dogru insan degilmis.Allah seni bir omur mursuzluktan kurtarmis unutur yeniden sever ve sevilirsin. bende unutamam olurum biterim diyodum ama esimle simdi okadar mutluyum ki iyi kide olmamis ve esim le tanismisim allahim onu cikarmis karsima. cok sukur diyorum unutuluyor zaman la silinip gidiyor acinda icinin burukluguda gececek inan ki sen daja iyilerine layik oldugun icin nasip olmamistir. allah kalpleri bilendir sabir ve dua ile yikilmamissin yikilmada kimse icin DEGMEZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…