Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

Şaşkın
Öyle şeyler görüyorum, şahit oluyorum, duyuyorum..
Ama iyiyim toparladım kendimi, üzüntüler geçti.. Sızlaması kaldı.

Ne gibi ezgim yoksa onun hayatında birimi var?
Çok şükür tatlım senin kendini toparlamana iyi olmana çok sevindim..
Zaten eğer şaşırdığın yanlış şeyleri görüyorsan üzülmene hiç gerek yok kurtuldum çok şükür diyebilirsin..
Az kaldıı tatlımm tamamenn iyileşiceksin en yakın zamandaa

Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Geçiyor kırıntılar var sadece.
İlk başta üzülüyorum sonra hiçbirşey hissetmediğimi fark ediyorum..

Yoo, yok.. Ama istiyor.. Bana da söyledi, kısmet dedim.
İyi hissediyorum gerçekten
Böyle bir aşkı unutmak mümkün değil elbette, sadece acımı en aza indiriyor, hayatıma bakıyorum.
Geçecek herşey birgün, tatlı bir gülümseme bırakacak yüzümde..
bu şaşkınlığın sana böyle kahkaha attırıyor olmasına çok sevindim ezgi'm iyi olmana da daha bi sevindim :128:

Teşekkürler nilüm, elden gelen budur :)
Icim uandi cidden de. Severken ayrilmak.. Allahim gercekten sabir versin sana

Amin kardeşim, cümlesine..

Yani konuşuyorsunuz arkadaşmı kaldınızz tatlım?
Tabiki nolursa olsun güzel anılar yaşadınız hayırlısı buymuş demekkii...
İnşallah seninde karşına seni çok mutlu edicek biri çıkarr ezgimm

Dikiş izi gibiymiş bu.. Kanamıyor artık, ama hep orada. Sorulduğunda, görüldüğünde, sızladığında hatırlatıyor kendini.

ağlattın ya beni kız kıyamam sana ben uzun süreli bi ilişkim olduğu için acını anlıyorum kavga edince bile yutkunamam nefesim kesilir hele ayrılık dayanılmaz bi acıdır bunun yanında ama sana acı veren hatıralardan kurtul bitanem onlar sana onu hatırlatır hep

Yorulmak, dinlenmekten geçmiyor
An be an çöküyor, insanın içindeki güç Işığı sönüyor
Beyaza dönüyor rengi git gide
Hissizleşiyor

Ne yormak istedim
Seni,
Nede yormak kendimi
Çok çalıştım
Gitmeye de kalmaya da
İkisi de aynı acı, ikiside rezil
Daha öncede gitmiştim
Ama böyle kalarak değil
Böyle kalarak değil

Okurken yazdıklarını tüylerim diken diken oldu.. Allah sabır versin canım..
Bugün Kadir Gecesi bol bol dua et, ölümden başka herşeyin bir çaresi var.
Rabbim inşallah senin derdine de bir derman gönderir..
''Nerede bir dert varsa, deva oraya..'' demiş mesnevi...

Bu yazısı üç yıl önce okusaydım şu an ki bakış açımdan çok daha farklı olurdu.
Ozamanlar bende uzun bir iliskiden sonra evlilik planları yapmaktaydım. Aşıktım, seviyordum bütün hatalara, kırgınlıklara rağmen.
Sonra evlendik. Şimdi keşke o zaman bir karar alıp ayrılsaymışız diyorum.

İnan hiç üzülmedim sana. Bazen bilmediğin güzellikler yatıyor şer bildiğin şeylerde. Bazen sana güzel görünen hayatını cehenneme çeviriyor. Evlendikten sonra ayrılmak daha zor. O yüzden hiç üzülme. Tam da bol bol dua etmek için bir fırsat aslında. Eğer hakkımda hayırlıysa, mutlu olacak ve ilerde pişman olmayacaksam tekrar gelsin barışalım evlenelim de. Ama hakkımda hayırsız olacaksa ve ben bu ayrılıktan ilerde mutlu olacaksam ozaman hiç başlamasın de. Inanki Allah tan istediğin hayırlı işten başka hiç kimse ve hiçbirşey hakkında hayırlı olamaz.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ..ama bizler duygusala bağlamayı da cok severiz.ayrılma sebebinde elbette karşı tarafın eksileri artılarından daha fazladı bu yüzden bu kararı aldın..ama biz kendi halimize kalınca,bir sevgili çift görünce,azcık duygusal bir şarkı duyunca hemen kendimizi iyce dramatikleştiriyoruz..yalnızlığa itiyoruz iyice halimizi..ah ben nidem '' nerelere gidem '' e bağlıyoruz..giden bizden uzaklaşmaya başladığı anda değeri artar,anılar güzelleşiverir birden,kötü günler unutulur birden..acılara bağlarız..bu tür duygulara yenik düşme..gidenin yeri doldurulur,kıymetini bilmeyene yol ver ki kıymet bilene yol acılsın,kötü günlerini düşün,onun sana yaptıklarını düşün .kararında duygusala bağlama..doğru olanı yaptığına inanıyorsan anıları düşünüp kederlenme..

Okurken içimin acıdığı nadir konulardan biri.
Umarım konu sahibi toparlanmaya başlamıştır. :/

Okurken canım yandı,gözlerim doldu.. Kendi yerime koydum sizi.. Allah sabrını vermiştir eminim ama merak ettim sizi yazmamışsınız uzun zamandır.. Bu kadar severken keşke bir kez daha düşünseydiniz.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah acınız biraz olsun dinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…