- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..
Canım öyle düşünme,nasip kısmet bu..Benim de 7 yıllık beraberlıgım bıttı gecen yıl..İlk askımdı oysaki..Ne zor oldu ayrılmak,severken ayrılmak cok zor..Seni cok ıyı anlıyorum,bizde kavusamadık onunla..Ama her şerde vardır bir hayır..Eger allah, seni ona yazmıssa ondan kacısın yok..Lakin kader seni,ondan almıssa aglamaya da lüzum yok..Ben cok agladım,cok uzuldum cok dualar ettım ayrılıktan sonra 9 ay bekledım gelır dıye,sonunda baskasıyla evlendi..Yani hepımızın bır ımtıhanı var,ölüme yok care..Güçlü ol canım..Bol bol dua et,allaha sıgın..Insallah toparlanacaksın..
Doğru dedin her şerde bi hayır var.. Benimde ilk aşkım, ilk göz ağrım, babam, abim, herşeyim..
Hala fotoğraflarına bakarken gülümsüyorum, güzel sözler söylüyorum.. Kaldıramadım odamdan fotoğraflarını..
Başkasıyla olduğunu hayal edemiyorum bile, ona kimse bakamaz ki benim gibi..
Rabbim sabrımı veriyor çok şükür,
Belki de sabret diyor bana, gelse hayır diyemeyeceğim.. Gelmezse de gel..
Dua tek çare..
Oncelikle cok uzuldugumu soylemek isterim.. Allah yardimciniz olsun..
Ayrilik ortak karariniz miydi?
bence son karar için acele etmeyin, özellikle çevrenizdekilere -en yakınlarınız hariç- hemen içinizi dökmeyin. zamana bırakın biraz. sakince düşünün bir süre.
bana yeniden birleşecekmişsiniz gibi geldi, öyle hissettim...
yine de hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Ben karar verdim, oda onayladı. Öyle söyleyeyim..
Duydu bile herkes, evet biraz acele oldu ama herkes diyor artık hayrı olmaz bu işin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?