Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

EZGİMM
pek sohbet etmedik seninle ama hep görüyordum seni konuşmalarına şahit oluyordum.
biliyordum da nişanlı olduğunu ama şimdi bu yazdıkların o kadar acı ki tarifi yok tarifsiz resmen.
ilk baştan beri okuyorum ve gözlerim yaşla dolu nefes alamaz şekilde ben böyleyken sen kim bilir nasılsın be kızım
içimi parçaladın deştin geçtin beni. çok zordur eminim yaşanmaz bi şekilde geçiyordur zaman ama
çok güçlü olduğun yazdıklarına rağmen geri dönüş olmaması güçlüsün kendi ayakların üstünde durabiliyorsun
güçlüsün sevdiğin ama ayrıldığın adamdan hala başkasını sevmemek için direniyorsun
güçlüsün sevdiğin adama dönmemek için uğraşıyorsun. hayranda kaldım bu davranışına.
her yiğidin harcı değildir aslında bu kadar güçlü olmak.
canım benim bazen her şerde hayır vardır derler senin içinde hayırlısı budur belkide.
evlilikten sonra ayrılılıklar daha kötü tek başına karar alınamz hiç bişryde aileler vardır hep ortada
ama böyleyken ayrılık ne kadar zorda olsa o kadarda iyidir aslında
şu da bi gerçek demek ki nişanlın içinde herşey bitmiş ki bu kadar kolay olmuş herşey onun için canı yanıyordur evet ama şuan senin kadar değildir eminim
erkekler acıları sonraları yaşar kadınlar ise bittiği günden itibaren yaşarlar bilirler çünkü sonrası daha çok acıtır canlarını
ama ben eminim bu masal mutlu sonla bitmese bile sen dimdik mutlu olacaksın bütün herşeyi atlatmış yıkık dökük olan
içini sapa sağlam yapmış olarak döneceksin sadece zaman tatlım zaman bi çok şeyin ilacıdır ya seninde ilacın zaman olacak eminim.
mutluluk senin olsun bu üzülen suratın gülmeyide öğrensin üzüntüler bi daha yanındn bile geçmesin
şimdi bile başın dik helal olsun sana atlatacaksın herşeyi sabret sadece...

tabiki her şerde hayır var tabiki hayır ve şer ALLAH'tan ama o hayaller o hazırlıklar onca geçen zaman ya onlar ne olacak .. onlarda elbet geçecek elbet güneş yine doğacak ya güneş doğana kadar ne olacak ...

Hiç pişman değilim. Elimden geleni değil fazlasını yaptım bu yüzdendir vicdanen rahatlığım, başımı yastığa koyduğumda keşke demedim hiç.. Vicdanının sesiyle uyuyamayanlar düşünmeli bence..

Teşekkür ederim, ne kadar az anlam yüklersek acısı o kadar az oluyor :)

Teşekkür ediyorum canım, kısmetten öte yol yok işte. Olmayınca olmuyor.
Güzel günler göreceğiz nasipse..

3 ay öncesine dönünce evet zor günler geçirdim. Nişan attım, nişan attım bahanesiyle işten atıldım... Vs.
Şimdi çok daha iyiyim.. Kademe kademe her gün biraz daha iyi..
Sadece bazı zamanlar, saatler kapalı bir odaya sokuyor beni, çıkmak zor, ama biliyorum çıkacağımı..
Yeni hayatıma başlayalı epey zaman oldu. Lakin eskiyi unutmak kendime ihanetmiş gibi geliyor.. Eskiyle yeni arasında gidip geliyorum işte..

Şuan beni en iyi sen anlıyorsun sanırım.. Acı başkasının olunca üzülüyoruz sadece, bize olmaz hiç sanıyoruz. Sonra yaşayınca anlıyoruz işin özünü. Allah hiç bir genç kıza tattırmasın.
Görüldüğü gibi dünyanın sonu gelmiyor işte. Zamanla kabuk bağlıyorsun, yeniliyorsun kendini. İzi kalıyor bazen sızlıyor o yara ama nihayetinde ne kadar kanarsa kanasın kabuk bağlayacak bunu bilerek yaşıyorsun.
Çok klişe ama zaman gerçekten ilaç.. Başka kimse, hiçbirşey değil..
Ben ne olursa olsun senden umutluyum, umut vermek istemem ama siz barışacaksınız..

Canım teşekkür ederim yorumun için.
Tekrarlamak istemiyorum fazla görüldüğü gibi ayaktayım işte. Ben kendi gücümün farkında değilmişim meğer. Eski nişanlım derdi hep kendine güvenin yok, en ufak birşeyde yıkılıyorsun, güçsüzsün diye.. Çok şaşırmıştır bir kez bile aramayışıma.. Her gün daha iyiye gidişim, toparlanışım, eskisinden de iyi oluşum şaşırtmıştır eminim..
Beni artık ailemden başka kimse korkutamaz. Kimi kaybedersen kaybet, alışıyorsun yokluğuna.
Sensiz yaşayamamlar fln hikayeymiş meğer..
Ne diyim işte, herşey çok daha iyi olacak..

tabiki her şerde hayır var tabiki hayır ve şer ALLAH'tan ama o hayaller o hazırlıklar onca geçen zaman ya onlar ne olacak .. onlarda elbet geçecek elbet güneş yine doğacak ya güneş doğana kadar ne olacak ...

Sen beni bunalıma sokmaz mısın

Senin konunu ilk okuduğumda çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım çok üzülmüştüm.
Ama şuan için nasıl yanıyor biliyorum. Allah kimseyi böyle yakmasın, üzmesin.
Zaman evet zaman her şeyin ilacı ah bir de daha hızlı aksa keşke.
Çevremde bunu diyen bir kaç kişi daha var bir yanım barışmayı çok istiyor bir yanım asla diyor Ezgi.
Arada kalmak daha çok yıpratıyor insanı.

Canım yazını okuyunca kendimi gördüm. İnsan yasamayinca anlayamazmis. Olsun Rabbimin beni sevdiğini istediğim herşeyi vermemesinden anlıyorum hayırlısı :) bizim için neyin hayırlı olduğunu Rabbim daha iyi bilir sabır ve dua ile herşey düzelir. İnşallah herşey gönlüne göre olur rabbim gönlüne göre versin inşallah :))

O nasıl uyuyor peki? Ben/sen onca çabaladık, onlar kıpırdamadı. Nasıl ellerinden geleni yapmadıkları halde bu kadar rahat olabiliyorlar? Ben anlamıyorum. Seninle aynı şekilde hissediyorum ama içim bir parça da olsa acıyor. Doğru olanı yaptığımın farkında olduğum halde... Nasıl aşıyorsan bana da öğret ya birkaç cümle ile olsa da...

yine bir ayrilik yine bir husran yine bir hayal kirikligi... ezgi sanirim isminiz.ezgicim gercekten cok uzuldum arkadaslarinda soyledigi gibi her serde bir hayir.her hayirda bir ser vardir.uzulme diyemiyorum bu mumkun degil.ama senin sevgini haketmicek bi adammis.inan bu durumda bitmesi daha ii olmus evliyken bitmesi cok daha kotu.benimde 7 yillik bir iliskim var.simdi askerde.bizimde hep bitti basladi.hala bi resmiyet yok aramizda.yinede hep derim hayirlisiyla olsun hersey.hayirli degilsede Allahim bitsin ve bana sogukluk ver ona karsi.Allahin gucu herseye yeter sende istemiyorsan artik sogukluk iste o zmn daha kolay oluyor hersey.seni anliyorum uzun sureli birlikteliginin bitmesi icin agir bir travma.Rabbim kimseye yasatmasin ayriligi..Benimkide simdi askerde bende burda ceyizimi aliyorum yavas yavas ama boyle seyleri duyunca uzuluyorum ve korkuyorum.hicbi seyin garantisi yok bu hayatta..benimkide askerden döndügü gibi hemen ilk adim atilip nişan olsun istiyor.bakalim gelince gorcez asker psk.ile mi istiyor yoksa gercekten mi die.ztn bu kdr yildir cikiyoruz olmasi lazm artk bsylern.askerden gelince o 26 ben 24 olcam..insallah diyorum tabikide ama yinede en basta hayirlisiyla diyorum..

Dünyada olan ahirete kalmıyorsa, yaptığın kötülüğün ve iyiliğin karşılığını er ya da geç alıyorsan.. Düşün bakalım kim kalacak hayatta ?
Ben rahat olduklarını asla düşünmüyorum. İnsan kendine kalınca sorguya çeker içini, içten içe bitirir kendini. Dışarıda hep o burnu havada halleri varken git sor bide içine. Hele başkası çıkınca karşına o zaman karşılaştırma süreci başlar, karşısındaki en ufak kötü birşeyinde hemen seni iyi anar. Böyle insanlar (kendi nişanlım ve onun gibiler) yalnızdırlar hep. Tek başına yemek yer, tek başına güler ve tek ağlarlar.. Oysa benim etrafım fazla kalabalık
Düşünsene keşke onun için bunu da yapsaydım demeyeceğiz biz, bu bile nasıl huzura erdiriyor..

Hakkında hayırlısı canım, teşekkür ediyorum.
Elbette ortada yıllar var anılar var, insan üzülüyor bir anda yok olup gitmesine. Ama görüldüğü gibi elden ötesi de gelmiyor. Hep en kötüsünü düşünüyorum, böylece az hasarlı kurtuluşuma seviniyorum.

Ezgi...
Dilerim ki zamanı geldiğinde kalbindeki yaraları öpücükleriyle iyileştirip sana hayat verecek olan birisi çıkar karşına ve bugünleri hiç yaşanmamış sayarsın.

Ezgi...
Dilerim ki zamanı geldiğinde kalbindeki yaraları öpücükleriyle iyileştirip sana hayat verecek olan birisi çıkar karşına ve bugünleri hiç yaşanmamış sayarsın.

Düşüncesi bile korkutuyor ama olacak muhakakk..

kendimden bahsetmiştim senin kadar güçlü olabilirmiyim bilmem ...

Olmak zorundaysan..

Rüyalar ağır geliyor..

Cok ağırdır rüyalar...gecenin bir yarisi uyanir bilinçaltına kufreder sonra tekrar uyur tekrar görürsün :) ama iyilesince bu bilinçaltina da yansiyacak ve elveda dedigin ruyalar goreceksin. Sonra da hic gormezsin zaten. Mesela en son rüyamda ona mektup yazıyordum bittigine dair cok ilginç gelmisti bana. Freudsal meseleler takmicaksin :)

Şaşkın
Öyle şeyler görüyorum, şahit oluyorum, duyuyorum..
Ama iyiyim toparladım kendimi, üzüntüler geçti.. Sızlaması kaldı.

çok sevindim ezgi konunu sürekli devam ediyorum yorum yazmasan da senin adına mutlu oldum geçer elbet o sızıda zamanla . bir süre daha geçer bakarsın ki sadece hatırladığın anılar kalmış sadece anı deyipte bakar olmuşsun . Allah hakkında hep hayırlısını versin. ayrıca görüp duyduklarına çok üzülmemeni dilerim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…