Her Masalın Sonu Varmış.

Karalar bağlama hemen... Biraz zaman ver ikinize, o sana yeniden ulaşacak. Tahminen kızdan temelli kurtularak gelecek sana. Bu yüzden kendini üzme. Ben bu konularda iyimser olmam ama sana yazdıkları bende bu intibayı uyandırdı.

O halde kızı bahane etmiş olabilir.
Keşke dürüstçe ayrılmak istediğini söyleseymiş de en azından anıları, hatıraları bu şekilde davranarak kirletmeseymiş.
Başka bir ihtimal de var aslında; bir başkası olabilir mi?

Ayrılmak için bunlar ne alaka ben anlamadım? Ederse etsin, şikayet eder bir sey yapar. Bence o kızı unutamamış.

şikayet etmiş defalarca babası baş komiser adama havale etmiş en sonunda ama kız işi deliliğe vuruyor

Eski sevgilisinin taciz mesajlari ve aramalariyla alakasi yok ki ayrilmasinin.
Sizi sevmiyor.eski sevgilisini unutmamis.
Tatil aski yaz aski gibi görmüs.
Uzüldüm.hakkinizda hayirlisi olmus.daha fazla baglansaydiniz daha aci olurdu

bağlandım zaten sevdiğini düşünmüyorum kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlayan bir kıza kadar sevgi beslemiyordu.şeytan görmüş gibiydi adeta.

Amin canım yüz yüze görüşmeleri yoktıu bildiğim kadarıyla ancak kız her fırsatta başka numaralardan mailden vs taciz ediyordu

inşallah canım bekleyeceğim zaten seviyorum

yok canım sanmam kızın bana zarar vermesinden korkuyordu çnkü bunun zamanında kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlatan bir kız benim de zarar görmemden korkuyordu üstelik velilerinin tebrik için geldiğini anlatıyordu hayırlı olsun hocam diye daha 2 gün önce

şikayet etmiş defalarca babası baş komiser adama havale etmiş en sonunda ama kız işi deliliğe vuruyor

Ya tamam da ne alaka? Kız ömür boyu taciz edecek olsa, ömür boyu yalnız mı kalacakmış? Size iki küfretti diye ayrılmayı istemesini nasıl normal buluyorsunuz? 3 ay eder 5 ay eder. Ayrılmanızın o kızın tacizleriyle hiçbir alakası yok bence.

bilmiyorum canım elle tutulur bir sebep bulamıyorum artık.

Yol yakınken bırakmış,şükretmelisin..Kızın demek ki bildigi birşey gördüğü bir sevgi var ki çıldırmış olmayacak şeyler yapmış.O Ada'mda unutamamış ki ona geri dönmüş büyük ihtimal.Kimi insan kaostan beslenirmiş onların ilişkisi de öyle olmuş sanırım.Kızı methederek sizinle yakınlaşmasını bekleyemez kimse zaten.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Ben kıza döneceğini düşünmüyorum.
Bence yeni bir ilişkiye hazır degil ve Yorgun.
Tatilde öyle bir kapılıp gitmiş ama eve dönüşü parlak olmamış.
Eskiler aklına geldikçe basmıştır adamı.
Eskileri aşıp unutacak kadar da sevmemiş sizi.
Belki zamanla severdi ama adamın bir yandan da travması var.
Bence uzak durun ve unutun zaten.
Belalı eski sevgili, kararsız ve sizin onu sevdiğinizden az seven bir adam ile gelecek olmaz.

kıza değer vermiş ki karşısındakine cidden değer veren bir erkek.

buraya gelince de çok sık görüştük canım. evine gittim oturmaya, yine başka zaman elleri ile kahvaltı hazırladı ben çıkıyorum sen otur istediğin zaman gidersin demeler. bende sanmıyorum kızla barışacağını ama bana da öyle bir kızdan sonra rüya gibi geldin hayatımda görüp görebileceğim en uysal insansın anlayışlısın diyordu daha dün akşam konuştuk ayrılırsam ben o kız gibi yapmam ama bu şekilde seni sevmekten vazgeçeceğimi düşünme dedim oda olurda biterse bende seni sevmeye devam edeceğim dedi. dün gece bu saatlerdi daha

Bu kişinin sizi sevmediğini düşünüyorum seven insan eski sevgilisinin manyaklıkları yüzünden bırakır mı ? Asıl sizi cesaretlendirir sabret bu günler geçecek demesi gerekir. Belli bir süre sonra birlikte olduklarını öğrenirseniz şaşırmayın.

sanmam o kişiyle barışmak çnkü bana hep muhatap olma sen muhatap olursan gelip seni bana kötüleyecek biliyorum sabredelim geçecek diyordu

Cesaretsiz biri bence.. Birazda romantik . Ama kendinizi yıpratmaya değmez gerçek bi aşk değilmiş onunkisi..
Üzmeyin lütfen kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…