- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
halen duygusunun oldğunu düşünmüyorum çnkü adını duyunca şeytan duymuş gibi oluyordu. kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlayan bir kıza kadar sevgi beslemiyordu.
Ayrılmak için bunlar ne alaka ben anlamadım? Ederse etsin, şikayet eder bir sey yapar. Bence o kızı unutamamış.
Eski sevgilisinin taciz mesajlari ve aramalariyla alakasi yok ki ayrilmasinin.
Sizi sevmiyor.eski sevgilisini unutmamis.
Tatil aski yaz aski gibi görmüs.
Uzüldüm.hakkinizda hayirlisi olmus.daha fazla baglansaydiniz daha aci olurdu
Bir arkadaşımın hikayesine benzettim ama o daha ağır bitti. Çocuğa böyle saplantılı şekilde giden kız var hikayede de, bir de arkadaşım. Çocuk bu saplantılı kızın telefonlarını açmıyor, telefonunu tamamen kapatıyor haftalarca açmıyor ve arkadaşıma sürekli bir türlü kızın peşini bırakmadığını sitem ediyor (bu sürede yazlıktalar arkadaşımla komşular). Arkadaşıma yeşil ışığı yakıyor bu şahıs, seviyorum kıskanıyorum demeler... 1,5 sene devam ettiler böyle ama kopuk kopuk. Saplantılı kızla görüştüğü de oluyordu o esnalarda ama arkadaşıma hep ikna için gittiğini söylüyordu. Tam bir ilişkiye başlamadılar ama muhabbeti de kesmediler ta ki birden sustu 3 ay ne o yazdı ne arkadaşım. Sonra geçen yaz o hasta tabir ettiği kızla evlendiğini kızın üstüne üstlük hamile olduğunu öğrendik.
yazarhanim35 daha çok canın yanabilirdi.. Pisliklerinde boğulsunlar boşver.
inşallah canım bekleyeceğim zaten seviyorumKaralar bağlama hemen... Biraz zaman ver ikinize, o sana yeniden ulaşacak. Tahminen kızdan temelli kurtularak gelecek sana. Bu yüzden kendini üzme. Ben bu konularda iyimser olmam ama sana yazdıkları bende bu intibayı uyandırdı.
O halde kızı bahane etmiş olabilir.
Keşke dürüstçe ayrılmak istediğini söyleseymiş de en azından anıları, hatıraları bu şekilde davranarak kirletmeseymiş.
Başka bir ihtimal de var aslında; bir başkası olabilir mi?
aylardır kız ağlıyormuş bilmiyorum ne olacakKafası karışmış. Muhtemelen karşı taraf bi hayli ağladı zırladı ve yalvardı.
Sonuç, sizi kaybetti. Sakın dönmeyin.
Pardon da sizi gerçekten seviyor olsa neden ayrılsin? Bir süre sonra o kızla ilişkilerini duyarsin. Bence gerçekleri kabullenin. Sizin masaliniz onun için masal falan değilmiş.
şikayet etmiş defalarca babası baş komiser adama havale etmiş en sonunda ama kız işi deliliğe vuruyor
Ya tamam da ne alaka? Kız ömür boyu taciz edecek olsa, ömür boyu yalnız mı kalacakmış? Size iki küfretti diye ayrılmayı istemesini nasıl normal buluyorsunuz? 3 ay eder 5 ay eder. Ayrılmanızın o kızın tacizleriyle hiçbir alakası yok bence.
+1Ya tamam da ne alaka? Kız ömür boyu taciz edecek olsa, ömür boyu yalnız mı kalacakmış? Size iki küfretti diye ayrılmayı istemesini nasıl normal buluyorsunuz? 3 ay eder 5 ay eder. Ayrılmanızın o kızın tacizleriyle hiçbir alakası yok bence.
Yol yakınken bırakmış,şükretmelisin..Kızın demek ki bildigi birşey gördüğü bir sevgi var ki çıldırmış olmayacak şeyler yapmış.O Ada'mda unutamamış ki ona geri dönmüş büyük ihtimal.Kimi insan kaostan beslenirmiş onların ilişkisi de öyle olmuş sanırım.Kızı methederek sizinle yakınlaşmasını bekleyemez kimse zaten.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Ben kıza döneceğini düşünmüyorum.
Bence yeni bir ilişkiye hazır degil ve Yorgun.
Tatilde öyle bir kapılıp gitmiş ama eve dönüşü parlak olmamış.
Eskiler aklına geldikçe basmıştır adamı.
Eskileri aşıp unutacak kadar da sevmemiş sizi.
Belki zamanla severdi ama adamın bir yandan da travması var.
Bence uzak durun ve unutun zaten.
Belalı eski sevgili, kararsız ve sizin onu sevdiğinizden az seven bir adam ile gelecek olmaz.
inşallah canımKesin geri doner..
sanmam o kişiyle barışmak çnkü bana hep muhatap olma sen muhatap olursan gelip seni bana kötüleyecek biliyorum sabredelim geçecek diyorduBu kişinin sizi sevmediğini düşünüyorum seven insan eski sevgilisinin manyaklıkları yüzünden bırakır mı ? Asıl sizi cesaretlendirir sabret bu günler geçecek demesi gerekir. Belli bir süre sonra birlikte olduklarını öğrenirseniz şaşırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?