- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Üzüldüm
kızı sevmiyor ama kız her fırsatta taciz ediyor aramalar ağlamalar bana kadar mesaj atıp küfür etmelerO kızla tam olarak ne gibi bi ilgisi var bitirmesinin tam anlamadım asıl kendisinden tam emin değil yada kızı seviyor
İş ciddiye binmeden bitmesi iyi olmuş. O kız bırakmazdı peşinizi. Evlenseydiniz çok daha ağır yararlanırdınız. Hangi dert geçmiyor ki? Sabır sadece.
Gerçekten zor bir süreç. Hepimizin gönül yarası olmuştur. O an geçmez sanırız, zor olur kolay olur ama sonunda geçer. Hayat böyle iştebiliyorum geçecek ama birlikte yürüdüğümüz denize girdiğimiz şarap içtiğimiz yerde ben nasıl vakit geçireceğim artık
kızı sevmiyor ama kız her fırsatta taciz ediyor aramalar ağlamalar bana kadar mesaj atıp küfür etmeler
Gerçekten zor bir süreç. Hepimizin gönül yarası olmuştur. O an geçmez sanırız, zor olur kolay olur ama sonunda geçer. Hayat böyle işte
Yanı vazgeçmek istemezse bunlar bi sebep değil kızı alır karşına konuşur gerekirse şikayet eder..sizi de üzmek istemiyorum ya yeterince sevmedi yada kıza dönecek
Seven adam ne olursa olsun vazgeçmezdi. Sizi yeterince sevmemis ve aklı hala eski sevgilisinde...
Kızı unutamamış belli ki.
Neden insanlar başkalarının duygularını hiçe sayarak sırf kendi acılarını dindirebilmek için başkalarını kullanırlar ki?
Hiç anlamamış mıydınız bu zamana kadar o kıza karşı hala duygularının olduğunu?
Ne kadardır birlikteydiniz?
Amin. ama bağlanmıştım her an özlüyorduk özlediğini söylüyordu. yada belki de sadece ben özlüyordum.Bence kızı bahane etmiş. Boşverin. Daha çok bağlanmadan bitmesi iyi olmuş. Sizi çok daha mutlu edecek biri ile tanıştırsın rabbim.
kızı sevmiyor ama kız her fırsatta taciz ediyor aramalar ağlamalar bana kadar mesaj atıp küfür etmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?