Her sabah gözleme yemekteyim..

Bilgisi olup cvp yazanlara çok teşekkür ederim.. Hamile bölümüne yazarım genelde ama bu sefer hata yapmışım.hamile olanlar yorum yaparsa sevinirim.cunku suan daha hassastirlar ve daha iyi arastiriyordurlar Dr.larindan net bilgi almislardir...

İlla doktor bilgisine gerek yok bu durumda. Hamur işi, yağlı, şekerli bir besin hem size hem bebeğinize zararlı. Daha besleyici yiyeceklere yönelmelisiniz

Tamam da burda cogu kisi gecmisinde hamilelik yasamistir. Illaki suan mi hamile olmak gerekli?

Amaan ye sen ye. Catala bile cikamazsin dogumda.

Ye. Bende yedim aldım 20 küsür kilo.. peynir ceviz de ye bide avokado :) muzunu,etini eksik etme. Ben hamurişi ve tatlıya çok dayandım anlatsam inanmazsın.. şanslıyım doğumdan 2 ay sonra eski halimden bikaç kilo fazlaydım.. ama ya veremeseydim :)
Şimdi diyorum bidaha hamile kalırsam çok yemek yok diye..şans herzamn benden yana olmayabilir..
bide şekerin çıkabilir,bende o sorunda yoktu.. ölçülü ye işte :)

benim hamileyken bulantılarım yüzünden kahvaltıda yediğim şeyler ağırlıklı olarak hamurişiydi, dışrda yemekten tiksindiğim için eşim yapıyordu, poğça, gözleme, börek vs. sonuç olarak 9 ayda 40 kilo aldım, buna bağlı da sağlık sorunları yaşadım.
şimdiki aklım olsa aç kalır yine yemezdim.
kısaca sen bilirsin.

bunun yerine ıspanaklı peynirli omlet yap. hem besleyici hem çok lezzetli.

Valla canım çekti, o yüzden bişey diyemiyorum ...ama siz evde yufka bulundurmayın, sorun bir nebze çözülür sanki.

Bir de ıspanak gibi iyi yıkanması zor sebzeleri de hamileler çok tüketmiyor, değil mi?

ben de karbonhidrata fazla yüklendim. her sabah kendime sandwich yapıyordum. çeyrek ekmekle başlayan serüvenim, yarım ekmeği geçti şu an. Bence yedikçe yiyesi geliyor insanın. Önce üç günde bir yemeye çalış, sonra haftada bire düşür. Başka kahvaltılıkları dene, belki onları da seversin.

kime sorarsan sor her sabah gözleme yemene asla onay alamazssın üzgünüm ama:))
hamile olup olmamayla da alakası yok ki bunun.
arada yenebilir tabiki.
sonuçta bir tür hamurişi.
bolca yağ olarak depolanacağı ortada.
kilo sorunun yok mu?
gözlemelerle çok hızla k,lo alabilirsin dikkatli ol.

Şimdi ben 7 ay önce doğum yaptığım için yorumum konu sahibi için geçersiz olcak ama olsun yazıyım yine de

Her sabah gözleme yemenin yanlış olduğunu sormaya bile gerek yok. Ben sabahları yumurta peynir kaşar biraz yeşillik 5 zeytin bal+ tam buğday ekmeği yiyordum. Çoğu Zaman böyleydi. Çünkü işyerinde aldığım fix kahvaltı tabağı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…