- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Pabucumun Gezgini
-
+1yakında g.tü göbeği saldığında gel görüşelim. hem hamur hem yağlı, her sabah... of of.
İlla doktor bilgisine gerek yok bu durumda. Hamur işi, yağlı, şekerli bir besin hem size hem bebeğinize zararlı. Daha besleyici yiyeceklere yönelmelisinizBilgisi olup cvp yazanlara çok teşekkür ederim.. Hamile bölümüne yazarım genelde ama bu sefer hata yapmışım.hamile olanlar yorum yaparsa sevinirim.cunku suan daha hassastirlar ve daha iyi arastiriyordurlar Dr.larindan net bilgi almislardir...
Tamam da burda cogu kisi gecmisinde hamilelik yasamistir. Illaki suan mi hamile olmak gerekli?Bilgisi olup cvp yazanlara çok teşekkür ederim.. Hamile bölümüne yazarım genelde ama bu sefer hata yapmışım.hamile olanlar yorum yaparsa sevinirim.cunku suan daha hassastirlar ve daha iyi arastiriyordurlar Dr.larindan net bilgi almislardir...
Bayanlar bilir.ama erkekler de saygısızca yorum yapmış dalga geçmek amaçlı ondan dedim.hamilelik geçiren bayanlara saygım var tabiki bilirler..Tamam da burda cogu kisi gecmisinde hamilelik yasamistir. Illaki suan mi hamile olmak gerekli?
Amaan ye sen ye. Catala bile cikamazsin dogumda.
Burada erkek yok. Rahat olabilirsin bizbizeyiz. Kimsede dalga gecmemis. Dogrulari yazmis.Bayanlar bilir.ama erkekler de saygısızca yorum yapmış dalga geçmek amaçlı ondan dedim.hamilelik geçiren bayanlara saygım var tabiki bilirler..
Merhaba hamile bayanlar
Hamur işinin hamilelikte tavsiye edilmediğini hepimiz biliyoruzdur.ama ben her sabah kahvaltıda ıspanaklı, peynirli gözleme yiyorum.kendim yapıyorum.tok tutuyor beni ve seviyorum..Ne dersiniz bu konuda tavsiyesi, Dr.undan bilgisi olan varmi??
Erkekler derken?Bayanlar bilir.ama erkekler de saygısızca yorum yapmış dalga geçmek amaçlı ondan dedim.hamilelik geçiren bayanlara saygım var tabiki bilirler..
kime sorarsan sor her sabah gözleme yemene asla onay alamazssın üzgünüm ama:))Bilgisi olup cvp yazanlara çok teşekkür ederim.. Hamile bölümüne yazarım genelde ama bu sefer hata yapmışım.hamile olanlar yorum yaparsa sevinirim.cunku suan daha hassastirlar ve daha iyi arastiriyordurlar Dr.larindan net bilgi almislardir...
Erkekler derken?
benden mi bahsediyo acabadaha önce de erkeksin sen!! demişlerdi bana ve Colin'e D:
benden mi bahsediyo acabadaha önce de erkeksin sen!! demişlerdi bana ve Colin'e D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?