Her sabah gözleme yemekteyim..

En azından yiyip yiyip inkar etmiyorsun. Tüm dünyaya ilan ediyorsun gözlemeleri lop lop yediğini. Bu da bir dürüstlük sonuçta. Ispanak çok iyi hamilelikte omega 3 alırsın. Hamuru da sütlü, tereyağli hazırla ohh mis. Ben de gebeyim hem de ikiz canim da gözleme çekiyor da yapmaya useniyorum.

Nasil başardın emzirirken diyet yapamamıştım
Nasil başardın emzirirken diyet yapamamıştım
oğlum küvezde kaldı 20 gün emmedi hiç.Ama emzirseydim daha çabuk giderdi.Tabii süt olsun diye yememek şartıyla.Bol bol su içip sağmıştım baya sütüm vardı.Hatta akıyodu ama emmedi biberonla verdiğimde de kusuyordu.Yani bende diyet yapmadım ama doğumdan sonra iştahım kapandı canım hiçbirşey yemek istemedi.Birde Temmuz ayıydı bol su içtim.85 le doğuma girdim şimdi 63 kiloyum 55 le hamile kaldım.Hiç çatlağım sarkmam olmadı ama incecik belim vardı artık yok ve göbeğim duruyor o 8 kilo orda daha dikkatli beslenseydim böyle olmazdı çok pişmanım:)))

]
Bide
benim sütüm başta gelmedi 1 ay falan cok zorlandım hep yedim sütüm olsun diye ama cok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…