Her sabah gözleme yemekteyim..

Tek harften kaynaklanıyor heralde de senin gibi okuyordum önceden prince diye ama hiç erkek diye aklıma gelmemişti :)
Demek ki yazim ,konuşma tarzınızdan dolayı erkek diye düşünüyorlar sizi..Bilgi vermek gibi değilde alaycı tarzınız var açıkçası...Kadınlar arasinda dayanışmaya aykırı biraz..

Demek ki yazim ,konuşma tarzınızdan dolayı erkek diye düşünüyorlar sizi..Bilgi vermek gibi değilde alaycı tarzınız var açıkçası...Kadınlar arasinda dayanışmaya aykırı biraz..
2009 dan beri sitedeyim hiç erkek üye diyen olmadı ayrıca yukarıda ki cevabı kendim için yazmadım beni erkek üye zannediyorlar diye Samsonn için yazdım C captain price için bende nickini yanlış okuyordum diye prince diye .Bütün mesajlarım içinde de kimseyle alay etmedim yıllardır.

Son düzenleme:
Sıkıntı yok, hamileliğin kaçıncı ayında olduğunu söylememişsin ama ilk 4 ay hiç kilo alınmayacak veya en fazla 1-2, 5 ve 6. Aylarda 2 şer kilo, kalan 3 ayda da 3 er kilo almaya bak. Kilo kontrolü sağlarsan ve şeker hastalığı gibi bir problem yoksa gözleme yiyebilirsin. Zaten neden tavsiye edilmiyormuş anlamadım? Ben de hamileliğimde hergün su böreği yiyordum.

Fazla değil yahu her sabah küçük bir gözleme dedik. Kayseri yetisemeyiz biz..O kadar inin fazla olduğunu herkes tahmin eder..
İyi de miktar belirtmemişsin ki. Deli gibi gözleme açıp hepsini öldürüyorum gibi bir anlam çıkıyor buradan
Ama 2 yumurta haşlasan, üstüne baharatını, tuzunu serpsen, güzel güzel peynir dilimlesen yanına, küçük çeri domatesler, kekik ve yağla tatlandırılmış etli etli siyah zeytinler koysan, yanına 1 ince belli bardak miktarında kuru yemiş alsan... Ekmek tüketiyorsan da tam tahıllı falan yesen... Emin ol o karbonhidrat bombası gözlemelerden daha nitelikli bir kahvaltı etmiş olursun. Proteinini, kalsiyumunu tam alırsın, bebek de iyi beslenirdi hem. Ayrıca gözleme tok falan tutmaz, kan şekerini aniden yükseltir sonra bir güzel inişe geçer 3 saat demeden kazınır durursun.

Bende aynı sizin gibi yapıyorum.. Başkada hamur işi hiç tuketmiyom...Kiloda almadim aslında...

insanın canı her ne kadar karbonhidrat diye böğürsede yemekten sakınmalısın kendini
pizzanın içine lahmacun dürüp yemeyi çok istesemde yemiyorum hatta pizza da yemiyorum yiyebilenler benim içinde yesinler

yememeni tavsiye ederim.
pirinç , makarna , hamur işi kan şekerini yükseltir. hamileliklerde önerilmez.
protein ağırlıklı beslen . süt yoğurt peynir yumurta yı da bol bol tüket
bebeğinin güzel kilo almasını istiorsan karbonhidrattan uzak dur

. Anamm ince belli bardak dedin kahvaltiyi oyle guzel anlattin ki cay koy sana geliyorum diyesim geldi hatta dedim gitti

daha neler...@Pabucumun Gezgini, bak yüzüne diye demiyorum, Bulca forumum en kibarlarından, hanım hanımcık hatunlardan....Sesi bile yükselmez

C captain price da hiç erkek olarak düşünmedim, sadece maskulen bir nick gibi geldi..

. Anamm ince belli bardak dedin kahvaltiyi oyle guzel anlattin ki cay koy sana geliyorum diyesim geldi hatta dedim gitti
:) Buyur gel canım. Yalnız hamileler çay kahve içmez, süte talim ederdin
Ama cidden şu gözlemede ne var anlamadım. Bizim ailede sık yapılırdı ondan mı neyse bıktım herhalde, öyle çok da ölünüp bitilecek bir şey değil ya hu.

Benim memleketimde de sık sık yapılır saç böreği diye geçer biz de ama sıkmamız var birde tabi ama bizim evde sık sık yapılmaz o ayrı şimdi ben bile özledim.

Böyle net bilimsel bilgilere ihtiyaç var işte.ama burada herkes gelişi güzel yazıyor.bu kulübü daha bilimsel tahmin etmiştim.onun için soru soruyorsun bir sahada sormam sanırım artık.tesekkurler size...
Gözleme hakkında bilimsel bilgilere danışmadığımız için özür dileriz o zaman
Gözleme bu yahu, ne bilimi? Sağlıksız hamurişi bildiğin

Benim memleketimde de sık sık yapılır saç böreği diye geçer biz de ama sıkmamız var birde tabi ama bizim evde sık sık yapılmaz o ayrı şimdi ben bile özledim.
Bizim burada misafir yemeği, iyi yemek denince şunlar akla gelir hamur adına: yağ mantısı, yağlama, su böreği, tandır böreği, mantı, börek çorbası, katmer vb. Şimdi bunları yıllarca yemek zorunda kaldım :) Ergenliğimi bir tombalak olarak geçirdim. Canlı sonucu benim yani.
Neyse bu gözleme denen ürün de bizim bu yağlamanın ekmeğinin azıcık kalın açılmış hali sanırsam. Pek de farkı yok kısacası. Neyse ki artık o kadar sık yapılmıyor, arada hafta sonları annem babama yetecek kadar yapar. Ben bir lokma bile almam. Ne bileyim illa kalori bombası bir şey yiyeceksem, oturup yaş pasta öldürmeyi tercih ederim

30 kilo aldım.Bende tosta takmıştım.Öğle molasına kadar tok tutuyor diye her sabah yarım ekmek tost götürüyordum.Sonuç 30 kilo aldım.5 ay oldu doğum yapalı 8 kilosu kaldı.Hepsi de göbek ve bel kısmında yani yeme canım.Şimdi tırmalıyorum napcam diye diyet spor uğraş dur artık

Nasil başardın emzirirken diyet yapamamıştım

Valla gozleme yapalım geldi ..yanına da çay ,,,tey teyyy boşver bacim ye gitsin :)ama evde yada dışarda yürüyüş hareket falan yap ...yoksa 9. Ayda ayy dünya haritası gibi oldum çatır catır çatladım dersin birde yerken sadece gözleme yeme zeytin peynir yumurtadan yemwlisin ...birde az ye yani bir tane ye ekmek yerine misal :)3 tane sini götürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…