- 15 Aralık 2016
- 25
- 6
- 1
- 42
- Konu Sahibi Pabucumun Gezgini
-
Demek ki yazim ,konuşma tarzınızdan dolayı erkek diye düşünüyorlar sizi..Bilgi vermek gibi değilde alaycı tarzınız var açıkçası...Kadınlar arasinda dayanışmaya aykırı biraz..Tek harften kaynaklanıyor heraldede senin gibi okuyordum önceden prince diye ama hiç erkek diye aklıma gelmemişti :)
2009 dan beri sitedeyim hiç erkek üye diyen olmadı ayrıca yukarıda ki cevabı kendim için yazmadım beni erkek üye zannediyorlar diyeDemek ki yazim ,konuşma tarzınızdan dolayı erkek diye düşünüyorlar sizi..Bilgi vermek gibi değilde alaycı tarzınız var açıkçası...Kadınlar arasinda dayanışmaya aykırı biraz..
Sıkıntı yok, hamileliğin kaçıncı ayında olduğunu söylememişsin ama ilk 4 ay hiç kilo alınmayacak veya en fazla 1-2, 5 ve 6. Aylarda 2 şer kilo, kalan 3 ayda da 3 er kilo almaya bak. Kilo kontrolü sağlarsan ve şeker hastalığı gibi bir problem yoksa gözleme yiyebilirsin. Zaten neden tavsiye edilmiyormuş anlamadım? Ben de hamileliğimde hergün su böreği yiyordum.Merhaba hamile bayanlar
Hamur işinin hamilelikte tavsiye edilmediğini hepimiz biliyoruzdur.ama ben her sabah kahvaltıda ıspanaklı, peynirli gözleme yiyorum.kendim yapıyorum.tok tutuyor beni ve seviyorum..Ne dersiniz bu konuda tavsiyesi, Dr.undan bilgisi olan varmi??
İyi de miktar belirtmemişsin ki. Deli gibi gözleme açıp hepsini öldürüyorum gibi bir anlam çıkıyor buradanFazla değil yahu her sabah küçük bir gözleme dedik. Kayseri yetisemeyiz biz..O kadar inin fazla olduğunu herkes tahmin eder..
Bende aynı sizin gibi yapıyorum.. Başkada hamur işi hiç tuketmiyom...Kiloda almadim aslında...Canım bende hamileyim ama mayalı vs yasak oldugu için safra kesemden dolayı kendime yufkadan gözleme yapıyorum yağsız ve hiç kilo almadım sende yağsız deneyebilirsin ama diğer yönlerdende kısmak şartıyla seviyorsan ye ama başka hamurişi cok tüketme
yememeni tavsiye ederim.Merhaba hamile bayanlar
Hamur işinin hamilelikte tavsiye edilmediğini hepimiz biliyoruzdur.ama ben her sabah kahvaltıda ıspanaklı, peynirli gözleme yiyorum.kendim yapıyorum.tok tutuyor beni ve seviyorum..Ne dersiniz bu konuda tavsiyesi, Dr.undan bilgisi olan varmi??
. Anamm ince belli bardak dedin kahvaltiyi oyle guzel anlattin ki cay koy sana geliyorum diyesim geldi hatta dedim gittiİyi de miktar belirtmemişsin ki. Deli gibi gözleme açıp hepsini öldürüyorum gibi bir anlam çıkıyor buradan
Ama 2 yumurta haşlasan, üstüne baharatını, tuzunu serpsen, güzel güzel peynir dilimlesen yanına, küçük çeri domatesler, kekik ve yağla tatlandırılmış etli etli siyah zeytinler koysan, yanına 1 ince belli bardak miktarında kuru yemiş alsan... Ekmek tüketiyorsan da tam tahıllı falan yesen... Emin ol o karbonhidrat bombası gözlemelerden daha nitelikli bir kahvaltı etmiş olursun. Proteinini, kalsiyumunu tam alırsın, bebek de iyi beslenirdi hem. Ayrıca gözleme tok falan tutmaz, kan şekerini aniden yükseltir sonra bir güzel inişe geçer 3 saat demeden kazınır durursun.
2009 dan beri sitedeyim hiç erkek üye diyen olmadı ayrıca yukarıda ki cevabı kendim için yazmadım beni erkek üye zannediyorlar diyeSamsonn için yazdım C captain price için bende nickini yanlış okuyordum diye prince diye .Bütün mesajlarım içinde de kimseyle alay etmedim yıllardır.
:) Buyur gel canım. Yalnız hamileler çay kahve içmez, süte talim ederdin. Anamm ince belli bardak dedin kahvaltiyi oyle guzel anlattin ki cay koy sana geliyorum diyesim geldi hatta dedim gitti
Benim memleketimde de sık sık yapılır saç böreği diye geçer biz de ama sıkmamız var birde tabi ama bizim evde sık sık yapılmaz o ayrı şimdi ben bile özledim.:) Buyur gel canım. Yalnız hamileler çay kahve içmez, süte talim ederdin
Ama cidden şu gözlemede ne var anlamadım. Bizim ailede sık yapılırdı ondan mı neyse bıktım herhalde, öyle çok da ölünüp bitilecek bir şey değil ya hu.
Gözleme hakkında bilimsel bilgilere danışmadığımız için özür dileriz o zamanBöyle net bilimsel bilgilere ihtiyaç var işte.ama burada herkes gelişi güzel yazıyor.bu kulübü daha bilimsel tahmin etmiştim.onun için soru soruyorsun bir sahada sormam sanırım artık.tesekkurler size...
Bizim burada misafir yemeği, iyi yemek denince şunlar akla gelir hamur adına: yağ mantısı, yağlama, su böreği, tandır böreği, mantı, börek çorbası, katmer vb. Şimdi bunları yıllarca yemek zorunda kaldım :) Ergenliğimi bir tombalak olarak geçirdim. Canlı sonucu benim yani.Benim memleketimde de sık sık yapılır saç böreği diye geçer biz de ama sıkmamız var birde tabi ama bizim evde sık sık yapılmaz o ayrı şimdi ben bile özledim.
Aynen bende çocuk zayif kalacak diye yedim de yedim ne oldu 90 kiloyla doguma gittim 4 yildir mucadele veriyorum kilo gitsin diye ilk 2 yil diyette yapamadımPeynir yumurta ceviz yemen gerekli. Hamur yiyip gereksiz kilo alma. Ilerde uzulursun.
Nasil başardın emzirirken diyet yapamamıştım30 kilo aldım.Bende tosta takmıştım.Öğle molasına kadar tok tutuyor diye her sabah yarım ekmek tost götürüyordum.Sonuç 30 kilo aldım.5 ay oldu doğum yapalı 8 kilosu kaldı.Hepsi de göbek ve bel kısmında yani yeme canım.Şimdi tırmalıyorum napcam diye diyet spor uğraş dur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?