her sabah,her gece,bıktım

bir sevgilim vardı öküz desem iltifat kalır, bana karışını açıp 'belin bi karışı geçtiği an seni terkederim' derdi...
öyle eziyetler etti ki istesem de kilo alamadım zaten
belim bi karışı geçmeden bastım tekmeyi camışa...

sen ne kadar güzel bir kadınsın, evlenmeden önce böyle değil miydi ki farketmedin canım ya?

Tek açıklaması
Kendisinde olmayan özgüveni,
sizde de yok etmeye çalışıyor...

Son düzenleme:
bence eşin neye takacağını şaşımış önce kendine baksın ama farklı sorunlarda var gibi görünüyo hele arkadaşlarına karışması insanın kendi evine arkadaşlarını çağıramaması çok sinir bozucu

garden canım benım ya offfffffffffff cok uzuldum senın ıcın ben senın bunalıma gırdıgını dusunuyorumkocanın soyledıklerı adamı kahrından oldurecek sekıldeınsan pıskolojısı dayanmaz
bence ruh halın bıc saglılı degıl esınınkıde normel gelmedı bana

konunun tamamını okuyamadım 5 sayfa okudum ama bana şöyle gibi geliyor eşiniz kendi gözünde sizin güzel olmanızı ve sizi çok beğenmeyi istiyor o yüzden psikolojik baskı yapıp kilo verdirtmeye çalışıyor. tabi tarzı rahatsız edicidir anlıyorum moralinizin bozulmasını ama en azından ilk önce kendiniz için kilo vermeye çalışsanız. hem kendiniz hem de eşiniz için zayıfladığınızda belki her şey daha güzel olur

Kuzum bu nasıl adam, bu nasıl evlilik. Okurken bana fenalık geldi, valla ben ne diyeyim sana. Çok sevıyosan al kocanı git psikologa zorla da olsa, yok artık sevgı mevgı kalmadı bende dıyosan bu adamla vakıt kaybetme.

haklısın böyle düşünüp dile getirirse üstelik eşin bu düşüğncelerini insan zayıflamamk istese bile kilo alır

canım sakın öyle deme sonuçta o sana hasızlık etsede kendin için yap bunu oda görsün bu başarını utansın.gebertmek falan bunlar yanlış sözler sonuçta hayat arkadaşın eşin ,senide anlıyorum her saat hergün bunları duymak hoş olmasa gerek ama dedigim gibi kendin için bunu yap tabi kilo problemin varsa başkasını bırak bu eşinın kakkı bile degil 90 60 90 olmanı istemek ideal ol yeter bence

konu sahıbı ıcın ayrıca bı uzuldum lakın bu adamlar evlenınce mı boyle öküz oluyorlar onu anlamadım, bir tavsiye niteliğinde şöyle yapabilirsin

kahvaltı 1 domates 1 hıyar
oglen sadece kucuk bır kase corba
aksam haslama yagsız tuzsuz sebze tabagı

ogunlerınde onune bunları koy sende karsında bunları keyıfle yıyormus gıbı yap ne olacak bır muddet sonra bak

not: kiiii resimlerinizi gördüm kendisi gergedan havalarında sızınkısı etıne dolgun olmak kadar ancak kı bazı erkekler sızın gıbılerı sever bende obezım kılo vermeye calısıyorum ama nedenlerım baska esım kılo ver dıye bırsey demıyor keza verme baskalrı senı begenır sever dıyor kı benı kım ne yapsın :) o kadar kılom var canım uzulme dener dener olmazsa atarsın kağıt mendıl olsun madem canını sıkıyor

kızzzz ne demek oooo 1 karış belinle o salaga bu lafı soylemesı ıcın ızın verdım ben boyumun 157 kılomun 88 olmasına bakmadan s.git derdim p.z.v.k dicem canım sıkıldı lafa bak sen kımsın kı benım belım senı bu derece ılgılendırsın

kızlar boyle adamlara bulasmayın kezaaaa yıllar ılerledıkce ıclerınden ne cıkacagı hıc bellı olmaz ya bı psıkopat olur cıkarlar ya vıdıvıdıcı yada dayakcı yada belı az daha ınce bır s.llık bulur aldatırlar Allahım sen bızlerı bunlardan koru amin.

sıze kesınlıklıkle katılıyorum hakaret etmesı bukadar uzerıne gıtmesı normal degıl. haklı hıc degıl. hastalıgı var bunun. hamılelıgı var. ozaman her erkek, karısını hor gorsun mantık bu mudur yanı. eeeee zayıflayın dıyenler olmus. arkadas ınanılmaz guzel. 70 kıloda sandım ben. yuzu guzel fızıgı guzel. ben 100 kılo halımle bıle esımden hakaret ya da rejım yapmam ıcın baskı gormedım. hele kı kırıcı sozler cok ayıp valla. cok uzuldum.

sız ınanılmaz guzelsınız. normalde de guzelsınız. esınıze gore cok cok daha guzelsınız. hayatta ınanılmaz o kıloda oldugunuza. esınız kesınlıkle kıskandıgı ıcın uzerınıze gelıyor.

benım kılom fazla 96 kıloyum
boyum 1,80.
16 kılo vermem lazım ılk etapta

Ben doğumlarda kilo aldım hep,
2nci doğumdan sonra 56 kiloya inmiştim oan kadın olduğumun farkına vardım ,çünkü kiloluyken ne özgüvenim vardı ,nede kendime bakıyordum,zayıflayınca okadar alışveriş yaptımki elbise giymeyen ben elbise giyiyordum artık bu nasıl güzel bir duygu anlatamam
eşinin gözlerinin üstünde olması sanki sana zarar gelecekte korumaya çalışması

şuan yine kiloluyum doğum yaptım 3ncü çocuğumu doğurdum,92 kiloyken nasıl gözüktüğümü görmek istemediğim için resim çekilmiyordumm eşim süreklii ver ver seni böyle istemiyorummm banada demeye başladı,seniin dediğin gibii o dedikçe yemeklere saldırdım,eski özgüvenimi kaybetmiştim,kendimei beğenmiyordum ben kendimi beğenmezken eşim nasıl beğensinn,vallaha bu konuda onlara kızmamm çünküü bende istememm karşımda koca göbeklii bir erkekkk

ve birgün kızkardeşim dedikii abla düğünümde şişko olup kenarda kıyıda köşede oturmak mı istersin yoksa zayıf olup eniştemle düğünümde dans mı etmek istersinn bu söz kafama dank dedi ve o gün kesin kararr vererek başladımmm canımm

9 ağustosta 86.8 kilo olan ben bugün 80.1 geliyorumm isteyince oluyor canımm ,az ve sık sık düzenli besleniyorumm ,benim için sanki mucizeydi 80 kilo olmak ama bak oldu inann sen de isteyince başarırsınnn

günaydın kızlarr hepınıze ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim..
dün aksam arkadasımın kına gecesi vardı annem ve kayınvalıdemde geldi.
ben kuaföre gittim giyindim süslendım yaptım makyajımı kendı annemlere geçtim
sonra eşim annesini alıp geldi benı görünce baktım gözlerı parladı,içeri girerken işte benım karım,parlıyosun askım dedi.mimik bile yapmadım
sonra biz kınaya geçerken kapıda bana benım karım oldugunu unutma,yakışır şekılde davran falan diye sacmaladı.ç
biz eglendık geldik biraz annemlerde oturduk,bana bi övgüler bi güzel bakışlar,bi sevgi sözcükleri anlatamam..
evimize gittik bende yine tık yok mimik yok tamamen nötr,geldi biraz peşımde dolandı yüz vermedım gittim yattım
sabahta işe gelene kadar yok elimi öp yok ben senın atanım.sen benım kıymetımı bigün anlayacaksın vs. vs.
işyerine girerken elimde makyaj cantamı gördü,onu ne yapcan diyo,makyaj yapcam dedim,sinirli sinirli kafa sallayıp gitti
sonra msj atmış bana en ufacık bi yanlış yaparsan hakkım haram olsun diye,bende bugün genel mudur gelıyo namusla haysiyetle alakası yok dedim..
sonra aradı kocana iyi davran senın bıtane kocan var,hem bana surat yapıp hem böyle süslenınce bana haksızlık ve terbıyeszlık yapmıs oluyosun,
kocana ıyı davran yine yap makyajını dedi..
tepkısız kaldım ok görüşürüz dedım kapattım..

barışmaya çalışma yollarıda böyle,sevgiside böyle,hep bi laf sokma.
onun pişman oldugunu biliyorum,benım üzüldügümün farkında bun utoparlamak istiyor ama nasıl yapacagını bilmiyor şuan
iyice batıyor.
böyle işte kızlar,özet geçtim:)

Canım son yazdıklarından sonra artık diyecek birşey bulamadım ve sana çok hak verdimm
bütün konularına baktımm acaba ağresif olan senmisin diye ama yok canımm yaa
eşin laflarıyla gerçekten çok kırıyor seniii
ne demek ben senin kocanım iyi davrann bana

kesınlıkle aynı fıkırdeyım. en paspal halınde bıle esın senı aslında cok begenıyor. tamam her erkek gıbı o da daha zayıf ıstıyordur ama bu senı begenmedıgınden degıl. zayıf olma fıkrın onda bır takıntı oldu belkı. ya da ataerkıl bır dusunce tarzı ve karakterı oldugu ıcın, sen zayıflarsan kocası ıcın bunu yapmıs bır kadın olacaksın onun gozunden. kocasını ıcın kendını parcaladı. kocası ıstedı dıye yaptı kocasının sozunu dınledı vs vs. sırf kendı egosu tatmın olacak aslında kılo meselesıne acayıp takmasının psıkolojık sebebı bence bu. esın senı ınanılmaz kıskanıyor ve begenıyor. oyuzden sen cok daha bakımlı oldugun ıcın gece sana hem ıltıfat etmıs hem de benı begenmez ne bılıtım sımarır dusuncesınden ustune gelmıs moralını bozmus. efelık taslamıs derler. tam ondan yapmıs. senın guzel olmanı yedırememıs ve senı bastırmak ıcın okadar ustune gelmıs dun. normalde de bu yuzden yapıyor bunu. kendıne yakısır sekılde davran, benım karımsın, sırf sen daha guzel olacagın ıcın herkesın bugun sana daha cok bakacagını bıldıgı ıcın ufak yanlısın olursa falan fılan demıs. esın ınanılmaz ozguven eksıklıgı yasayan bırı. ayrıca senın cok guzel oldugunun bal gıbı farkında. oyuzden aslında kaybetme korkusu cok fazla var onda. ama erkeklıge yedıremeyıp bunu bellı etmıyor hatta bastırmak ıcın senın ustune gelıyor.

barısma konusunda ıse kesınlıkle ıstıyordur ama dedıgın gıbı senın guzel oldugunu bıle kendınden saklayan bundan korkan bır adam, haksız oldugunu kabullenmesı ve senden ozur dılemesı gonlunu almak. bunları nasıl yapacagını zaten bılemez boyle bır adam.

egoya bak be bütün dünya benim etrafımda dönsün istiyor beyimiz

inan sana yardım edebilmek için her satırı okuyorum ama yok ben böyle biriyle hiç karşılaşmadım allah karşılaştırmasın amiiinnn....

Bu adam huyundan vazgecmez, seni överken bile kendini sıkıstırıyor araya olacak sey degil!
Elinizde makyaj cantası var diye en ufak bir yanlıs yaparsan hakkımı helal etmem de ne demek?
Ben en basından beri dedigimi savunuyorum esiniz hasta, özgüven problemi var ve sanırım sizde kendinizle barısık, özgüven sahibi birisiniz esiniz de bunun farkında, kendi eksikligini sizi asagılayarak besliyor baska hic bir sey degil..

Aynı zaman da biraz da paranoyak..

Eşinde aşağılık kompleksi var o zaman qarden, seni kıskanıyor.. Ama dilinin ayarı yok saçma sapan konuşuyor..

Elimi öp ben senin atanım kısmına çok güldüm yalnız, çok ağa filmleri izlemiş herhalde..

Ödün verme burnu sürtülsün biraz, hayır yani bende baktım göz var nizam var kendisi çok mu fit Sen daha güzelsin ve hiç te 96 kilo durmuyorsun cidden..

Canim senin esin cok kompleksli birisi gorundugu kadariyla, ve nedense her an onun elinden ucup gidicekmissin gibi hep diken ustunde duruyor...
Baksana makyaj cantani gordugu anda bile senden kuskulaniyor, yok ufacik bir yanis yaparsan hakkimi helal etmem bilmem ne!!
Ne bicim sozler bunlar size karsi sanki guven sorunu mu var acaba?
Bence cokta tepkili davranmayin hani yinede normal konus ama konu seni yerden yere vurmaya gelince hic aldiris bile etme =) duymamazliktan gel..
Bu adam sizin guzelliginizi acaip kiskaniyor =)

aynen hanımlar,tespitiniz çok dogru aynanın karşısına geçip kendını sever,vay be ne yakışıklıyım der kendını sever ego düşkünüdür ama ben farkındayım altındakı ezikliğin..
bide daha önce açtıgım konularda bahsetmıstım burdada belırteyım,
daha sevgiliyken bunun bu kısıtlama olaylarından dolayı büyük bi kavga etmıstık ben dedım yok ben bunla yapamam geldım eve kapadım telefonları.evi arıyo bana ulaşmaya calısıyo sonra actım tlfnu çok güzel bi dille dedim ki,bak özünde iyi birisin ama biz yapamayız ıkımızde üzülrüz farklıyız,anlaşamayız
benım sakin konuşarak ona olmayacagını anlattıgımdan dolayı gercekten benı kaybettıgını hissedip
ağlayarak sana bişey anlatıcam neolur dınle sonuna kadar dedi,
ünideyken 3,5yıllık kız arkadası bunun cok yakın bi erkek arkadasıyla bunu aldatmış.
benım dogumgünümü yapma bahanesıyle bıraraya geldıklerınde onları merkezde gördüm sarmaş dolaş öpüşürken dedi..
tramvası bu..
kadınlara ve arkadaslara güven kaybının sebebi bu,aldatılmak..
ben geçmişte bi kzıın dagıttıgı psikolojıyı toparlamak için okadar cok cabaladım ve güven vermeye calıstımkı anca bukadar yapabıldım..
oyüzden onla aram kötüyken kendıme özen göstermem
onsuz biyerlere gitmem
arkadaslarımla görüşmem onun ödünü koparıyor.
10 yıllık arkadaslıklarımı istemedıgınde neden diye sordugumda cok sey paylaşmışsınız herşeyinizi biliyoresunuz
eskı erkek arkadasları kastediyor..
böyle sacma nedenlerı var kafasında..

benı sevdıgını bılıyorum,ama onda dahada tutku yaratan şeyi biliyorum
taviz vermış olsamda boyun eğmemem.hala çabalamam
senın her dedıgın olsun ben bılmem sen bılırsın demedım.hep savndum hem kendımı hem haklarımı
oyuzden benı sındıremedıgı için cazip geliyorda olabılırım.

onun her dedigini yapıp asla karşı çıkmayıp harika güzel bi kadın olup sadece onunla ılgılenıp
her daim kırılmadan alınmadan surat asmadan ona davranmamı istiyor.
ama böyle bi kadın yok:)

Sen kendine ozen gostermeye devam et, 'Goster ama verme' hesabi =) bakalim tavirlari nasil devam edicek..
Neden boylesin diye sorarsada, kendimi daha iyi ve kadinsi hissediyorum ondan boyleyim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…