kılo problemı hep vardı en başından ama evlenmeden önce zayıfladım evlendıkten sonra aldım bünyem müsait
motive olup diyete başladıgımda kılo verebılyorum degerlerimde hiçbir sorun yok
benım olayım psikolojık..
çünkü,,
kız arkadaslarımla bi yerde 1-2 saat oturup sohbet etmek istesem hayır,
pekı ozaman evlerıne gideyimmi hayır,
ozaman onlar bize gelsin hayır,
dışarı çıkıp 1-2 saat kafamı dagıtmak ıcın yürümek istesem hayır,
ozaman gel birlıkte sahıle gidip yürüyelım hayır,evde koşu bandı var onda yürü,
çok bunaldım alışverişe gidicem,bende gelırım
geldiginde offf sıkıldım sanklı üzerıne oluyoda denıyosun süreklı
o reyona gitme adamlar var
bak ne gerızekalısın körmüsün nıye o tarafa gidiyosun erkekler var
kadın dedıgın akıllı olacak,bi insan bu kadar kendını basıte düşürmezkı....
bu bi kupleydi..
sessiz kalırım hayırdır yıne mallaştın,
mutlu olur keyıfle oynarım dans ederım yaw sende ne dengesızsın bukadar güldügüne göre mutlaka sonunda bi patlama yaşayıp ağlayacaksın hiç çekemem
...
arkadaslarının allah belasını versın
nefret edıyorum ınsanlardan
ben senı sevıyorum senın ıyılıgını istiyorum
kamyoncu göbegi yapmışın yıne hayırlı olsun
vay be ben senın gibi olsam utanırım sokaga çıkamam
az daha ye sen,memelerın dizine değer yakında
....
inanın daha fazlasını hatırlayıp işyerinde aglamak istemıyroum
size çok çok az örnekler sundum..
benim psikolojım gercekten cok saglam..
gece gündüz,aksatmadan haftada enaz 1 yada 2 bunları duyuyorum
gerisini siz düşünün..
he bu arada,,evlendıgımızde
en özel gecemızde ilk etapta ben çekınınce
vay efendım bak zayıflamadıgın için yapamıyoruz dıyen bı adam ve tüm aşalamalarına ragmen
vajınısmus olmadıgım için kendımı şanslı ve güçlü buluyorum.
yutkunuyorum ve susuyorum
ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?
bir sevgilim vardı öküz desem iltifat kalır, bana karışını açıp 'belin bi karışı geçtiği an seni terkederim' derdi...
öyle eziyetler etti ki istesem de kilo alamadım zaten
belim bi karışı geçmeden bastım tekmeyi camışa...
sen ne kadar güzel bir kadınsın, evlenmeden önce böyle değil miydi ki farketmedin canım ya?
Evet deriz ve bunu tatlılıkla deriz değil mi? Sorun da burada zaten. Konu sahibi arkadaşın eşi bu tür şeyleri hakaretle söylüyor. "Onu giyme siyah gömleğini giy" demiyor da, "o gömlek sana yakışmaz, çünkü şişmansın ve biçimsizsin, zaten ne giysen sana yakışmaz, en iyisi hiç giyme, dışarı çıkma, dışarı çıkamayacak kadar feci durumdasın" diye sayıyor.
Anlatabildim mi? Hakaret ve psikolojik taciz var.
Arkadaşın kilosuna takılanlara da bir şey söylemek istiyorum. Kilolu görünmüyorsun, iyi görünüyorsun falan demişsiniz. Diyelim ki arkadaş 100 küsur kilo ve de kötü görünüyor. Peki öyle olsaydı eşi haklı mı olurdu? Arkadaşımız bunca hakareti, o hastalıklı tavırları, afra tafrayı, azarları hak etmiş mi olurdu? Her gün binbir hakaret işiten kadınlar bunları hak ediyor mu sizce? "Ay canım hiç de kilolu değilsin bikerem" diyerek mi yaklaşacağız bu konuya?
Arkadaşın eşinin ciddi bir üslup problemi var. Daha da önemlisi hastalıklı bir durum var. Kesin eleştireceksiniz beni bu yazdıklarım için ama umrumda değil :)
En azından bütün konuyu, arkadaşın bütün yazdıklarını okudum. İlk baştaki zayıflama konusuna takılmadım...
benım kılom fazla 96 kıloyum
boyum 1,80.
16 kılo vermem lazım ılk etapta
günaydın kızlarr hepınıze ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim..
dün aksam arkadasımın kına gecesi vardı annem ve kayınvalıdemde geldi.
ben kuaföre gittim giyindim süslendım yaptım makyajımı kendı annemlere geçtim
sonra eşim annesini alıp geldi benı görünce baktım gözlerı parladı,içeri girerken işte benım karım,parlıyosun askım dedi.mimik bile yapmadım
sonra biz kınaya geçerken kapıda bana benım karım oldugunu unutma,yakışır şekılde davran falan diye sacmaladı.ç
biz eglendık geldik biraz annemlerde oturduk,bana bi övgüler bi güzel bakışlar,bi sevgi sözcükleri anlatamam..
evimize gittik bende yine tık yok mimik yok tamamen nötr,geldi biraz peşımde dolandı yüz vermedım gittim yattım
sabahta işe gelene kadar yok elimi öp yok ben senın atanım.sen benım kıymetımı bigün anlayacaksın vs. vs.
işyerine girerken elimde makyaj cantamı gördü,onu ne yapcan diyo,makyaj yapcam dedim,sinirli sinirli kafa sallayıp gitti
sonra msj atmış bana en ufacık bi yanlış yaparsan hakkım haram olsun diye,bende bugün genel mudur gelıyo namusla haysiyetle alakası yok dedim..
sonra aradı kocana iyi davran senın bıtane kocan var,hem bana surat yapıp hem böyle süslenınce bana haksızlık ve terbıyeszlık yapmıs oluyosun,
kocana ıyı davran yine yap makyajını dedi..
tepkısız kaldım ok görüşürüz dedım kapattım..
barışmaya çalışma yollarıda böyle,sevgiside böyle,hep bi laf sokma.
onun pişman oldugunu biliyorum,benım üzüldügümün farkında bun utoparlamak istiyor ama nasıl yapacagını bilmiyor şuan
iyice batıyor.
böyle işte kızlar,özet geçtim:)
sonra eşim annesini alıp geldi benı görünce baktım gözlerı parladı,içeri girerken işte benım karım,parlıyosun askım dedi.mimik bile yapmadım
sonra biz kınaya geçerken kapıda bana benım karım oldugunu unutma,yakışır şekılde davran falan diye sacmaladı.ç
biz eglendık geldik biraz annemlerde oturduk,bana bi övgüler bi güzel bakışlar,bi sevgi sözcükleri anlatamam..
evimize gittik bende yine tık yok mimik yok tamamen nötr,geldi biraz peşımde dolandı yüz vermedım gittim yattım
sabahta işe gelene kadar yok elimi öp yok ben senın atanım.sen benım kıymetımı bigün anlayacaksın vs. vs.
işyerine girerken elimde makyaj cantamı gördü,onu ne yapcan diyo,makyaj yapcam dedim,sinirli sinirli kafa sallayıp gitti
sonra msj atmış bana en ufacık bi yanlış yaparsan hakkım haram olsun diye,bende bugün genel mudur gelıyo namusla haysiyetle alakası yok dedim..
sonra aradı kocana iyi davran senın bıtane kocan var,hem bana surat yapıp hem böyle süslenınce bana haksızlık ve terbıyeszlık yapmıs oluyosun,
onun pişman oldugunu biliyorum,benım üzüldügümün farkında bun utoparlamak istiyor ama nasıl yapacagını bilmiyor şuan
iyice batıyor.
iyice batıyor.
aynen hanımlar,tespitiniz çok dogru aynanın karşısına geçip kendını sever,vay be ne yakışıklıyım der kendını sever ego düşkünüdür ama ben farkındayım altındakı ezikliğin..
bide daha önce açtıgım konularda bahsetmıstım burdada belırteyım,
daha sevgiliyken bunun bu kısıtlama olaylarından dolayı büyük bi kavga etmıstık ben dedım yok ben bunla yapamam geldım eve kapadım telefonları.evi arıyo bana ulaşmaya calısıyo sonra actım tlfnu çok güzel bi dille dedim ki,bak özünde iyi birisin ama biz yapamayız ıkımızde üzülrüz farklıyız,anlaşamayız
benım sakin konuşarak ona olmayacagını anlattıgımdan dolayı gercekten benı kaybettıgını hissedip
ağlayarak sana bişey anlatıcam neolur dınle sonuna kadar dedi,
ünideyken 3,5yıllık kız arkadası bunun cok yakın bi erkek arkadasıyla bunu aldatmış.
benım dogumgünümü yapma bahanesıyle bıraraya geldıklerınde onları merkezde gördüm sarmaş dolaş öpüşürken dedi..
tramvası bu..
kadınlara ve arkadaslara güven kaybının sebebi bu,aldatılmak..
ben geçmişte bi kzıın dagıttıgı psikolojıyı toparlamak için okadar cok cabaladım ve güven vermeye calıstımkı anca bukadar yapabıldım..
oyüzden onla aram kötüyken kendıme özen göstermem
onsuz biyerlere gitmem
arkadaslarımla görüşmem onun ödünü koparıyor.
10 yıllık arkadaslıklarımı istemedıgınde neden diye sordugumda cok sey paylaşmışsınız herşeyinizi biliyoresunuz
eskı erkek arkadasları kastediyor..
böyle sacma nedenlerı var kafasında..
benı sevdıgını bılıyorum,ama onda dahada tutku yaratan şeyi biliyorum
taviz vermış olsamda boyun eğmemem.hala çabalamam
senın her dedıgın olsun ben bılmem sen bılırsın demedım.hep savndum hem kendımı hem haklarımı
oyuzden benı sındıremedıgı için cazip geliyorda olabılırım.
onun her dedigini yapıp asla karşı çıkmayıp harika güzel bi kadın olup sadece onunla ılgılenıp
her daim kırılmadan alınmadan surat asmadan ona davranmamı istiyor.
ama böyle bi kadın yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?