her sabah,her gece,bıktım

Bunu okumamıştım Nasıl dayanıyorsunuz bu adama.Benim elimden kesin bir kaza çıkardı.Yuh ya hakaretlere bakar mısınız?İnsan eşini bu kadarda hakaret edemez.Eşide olsa saygılı olmak zorunda!Çok sinirlendim ya pess...

seni bu kadar aşağılamasına nasıl izin veriosun ya?
insan hayattan soğur, kendinden nefret eder.. yapma Allah aşkına... daha 4 aylık evliymişsiniz bi de... sizin şu an balım gülüm aylarında olmanız gerekirken, hakaretler havada uçuşuyo... yenir yutulur cinsten değil.. sabrına hayran kaldım inan...
yazdıkların daha çok küçük bi parça diosun bide, küçüğü buysa büyüğünü düşünmek bile istemiyorum...
cnm sen değerlisin, kendine göre sen başrolü oynuyosun bu hayatta... iyi düşün... kucağında çocukla bitirmek daha zor olur inan... ilk 4 ayınızda sana bunları yaşattıysa, gelecekte ki günleriniz de pek iç açıcı gözükmüyo...

esracım son yazdıgın seylere ınanamadım desem .kii ben senı en yakın tanıyan bırı oldugumu dusunuyoduum ..arkadasım dılım varmıyor soylemeye ama sen daha ne kdar daha bu tur kelımelere maaruz kalabılırsınkı..sen degerlısın aılen ıcın kendın ıcın ..ya ne sanıyoo kendını cok sınırlerım bozuldu.. eşininde bı cok kusuru var .ama ınsanız ve kusurlu tabıkıde olucaz ...psıkologa gıtmelı evlılıgın devamı ıcın .çok moralım bozuldu cok..ne kadar herseyı payşassakta bazı seyler demekkı kalıyo ınsanın ıcınde

öncede yazdığım gibi
sen kilo versende problem çıkaracak bişey bulur eşin
davranışlarında konuşmalarında bir ayarsızlık var
hem zayıflamanı istiyo hem zayıflarsan kıskançlık yapıyo
bu adamın huyu düzelmezse sen çok yıpranırsın
senin kilolara gelene kadar kendi üslubuna baksın önce

Esinizin psikolojik sorunları var her ne kadar bir uzman yardımını kabul etmese de kesinlikle hasta! Kim bu hakaretleri duymak ister ki, kim dayanabilir? Bu tutarsızlık, kalıba sokma istegi biraz da dengesizlik var, hem zayıfla diyor hemde cok zayıflama kıskanırım! Ne istedigini bilmiyo kesinlikle, hic iyi degil esiniz.. :26:

şaka mı bu yaaaaaaaaa

bunu yapan söyleyen sizin evlendiğiniz asık olduğunuz kişi mi ?

------

dirayetinize hayran kaldım. ben o kelimlerin sadece birini duycam ne sevgim kalırdı ne saygım. acilen o insanın soyadından kurtulurdum.:44:

Dediğim gibi keşke tek sorununuz kilo olsaydı qarden..

Spor + diyetle çözmek mümkündü..

Ama kiloya gelene kadar düzelmesi gereken çok şey var önce.. Ayrıca kendi hem kilolu hem ağzının ayarı yok , eşine saygısızlık eden bi edepsiz..

Çok sert bunlar,
İyi sabretmişsiniz.
Bu adamın huyu kavga ile gürültü ile değişmez canım,sadece evliliğin yıpranır.

Kiloyu takıntı haline getirmiş madem,
O istediği için değil kendin için rejimi yapıcağına,ona bu lafları yedireceğine inan önce.
İnternetten diyet menüleri indir ve evde sadece diyet yemeği pişir,
Rejimdeyiz başka bişey yemek yok diye sürekli sen ona baskı kur.
Bir daha arkadaşlarınla görüşmene izin vermediğinde sende onun görüşmesine izin verme.
O sana baskı yaptıkça sen ona daha çok yap.
Şuanda seninle ilgili takıntıları var ve bunu da ancak seninde bu konularda takıntılı olduğunu farderse bırakır.

Benim eşimde bir dönem temizlik takıntısı başlamıştı,
Evde herşeye karışıp,sürekli banada el yıkatır olmuştu.
Baktım yenemiycem,ben iyice abarttım,onun rahatını bozmaya başladım.
Sonuçta yavaş yavaş bana sende abartıyosun derken tamamen bıraktı takıntılarını.

Unutma;
''Deli deliyi görünce çomağını saklarmış''

Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç..
Ya eşiniz kesinlike klinik vaka..
Ya da korkunç bir aşağılık kompleksi var ve sizi kendinden çok üstün görüyor, kıskanıyor..

Bir kocanın eşini bu derece aşağılamasının başka bir sebebini göremiyorum ben..
Madem şişmansınız, beğenmiyor bu halinizi..O zaman niye diğer erkeklerden bu derece rahatsız oluyor ki..

Gerçi her şekilde psikolojik sorunları olduğu muhakkak..
Allah sabır versin size..
Böyle bir insanla yaşamak için insanda korkunç bir dayanıklılık olması gerekir..

Son düzenleme:
offf kime ne ya bizim kilolarimizdan yaglarimizdan.. allah allah..istemeyen adam gitsin manken bulsun kendine..
ne kilolu bayanlar var cok güzeller vede cok bakimlilar...

bence siz hic takmayin ben kendimi böyle begeniyorum diyin..rahatim ben böyle diyin..kimse icin kilo vermek zorunda degilsiniz..sadece kendi sagliginiz icin yapin bunu bir baskasi istiyor diye degil.

kusra bakma ama insan bunu düşmanına bile söylemez madem bukadar rahatsız oldunuz beddu etmek yerine sert bir şekilde uyarsaydınız
benim eşimin beyin damarlarında tıkanma var ve aylardır bunu tedavisini görüyoruz yaşadığımızı bir biz birde ALLAH bilir rabbim en kötü düşmanıma dahi vermesin karşınızdaki düşmanınız değil kocanız LÜTFEN BEDDUA ETMEYİN

gardencim o zaman sen kendin gideceksin terapiste,burda bize anlattığın herşeyi orda da anlatacaksın.
konuşmak insanı çok rahatlatır.
verdiğin mücadeleden dolayı seni takdir ediyorum.
boşanmak en kolayı....kaçmak...(tabi elle tutulur ciddi meseleler hariç)
ilerde acaba biraz daha uğraşsamıydım diyerek kendini kemireceğine şimdi uğraş.
elinden geleni yapmaya çalış.
ama mutlaka bir uzman desteği al.
yaşadıklarına göre şimdilik güçlüsün gerçekten.peki ya sonra?

TABI BU SOZLER NE KADAR DOGRU HADDIMEMI BILEMIYORUM ama keske evlenmeseydın dıyorum , keske o o ayrılıkta gelmeseydı barısmaya yanı
butun bunlar kaldırılabılır gıbı degıl
bıterse elımden gelenı yaptım derim dedıgın evlılıgın gecmısı sadece 4 ay
bastan bı evlılıge belırsızlıkle gırılmemlıydıkı ...

kılo verdın hamıle kalmıcakmısın o zaman ne olacak
bende esının kafasının normal calıstıgını dusunmuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bu adam başak burcumu vallahi ben korkmaya başaldım evlilkten kilolu bir bayan olarak
flört dönemi yaşayıpta evlendin ve sen bu huylarını önceden fark etmmeişsinya demekşi gerçekten evlilik bi kumar

eşiniz gerçekten patavatsızlık yapmış takıntı haline getirmiş kilo meselesini
ilk gecde bile kilo dile getirilirmi canım

tesekkur ederım kızlar yüzeysel anlattıgımda ve öfkemı kustugumda haklı olarak tepkı alıyorum
neden beddua edıyosun yada kin kusuyosun diye,
ama derinlerde bana neler söyledıgını bana kendımı nasıl hissettirdigini bi ben bılıyorum
başedemıyorum çaresız kalıyorum öfke kusuyorum
ki normalde çok uyumlu keyifli neşelı huzurlu bir insandım
çok güzel bi arkadas ortamım iş ortamım vardı
ama arkadas ortamımı tamamen bitirdi
evde yaşanan gerginlikler kavgalar hakaretler sonucu
iş ortamımada yansıyor gergınlıgım
daha öncelerde konusu olmuştu burda da
iş yemeğine katılmama izin vermemişti kıyamet kopmuştu
28 yaşına gelmiş bankada çalışan biri olarak
ne demek bankanın şubece yaptıgı bi yemege katılamamak??hemde ne için onun keyfi için..
yok kızlar ben çok doluyum,bildiginiz gibi degil...
mektuplar yazdım olmadı,düzgün sakın konustum olmadı,bagırdım çağırdım evleri terkettim olmadı..
dengem bozulmak üzere,sürekli yüzüm düşük,düşünceliyim,
boşa koysam dolmuyo,doluya koysam almıyo.
ortada bana dair en ufak bir hata yok,kendımce..yanlışsamda siz düzeltin
evime gelsin arkadaslarım ben evlerıne gideyim
çok nadirde olsa gündüz dışarda buluşayım
eşimle sahilde yürüyüş yapayım
evlılıgımızın ılk 4 ayı oldugu için biraz tadını cıkaralım
ve benı halıme bıraksın ben kendım hırslanıp diyet yapayım
zaten spor seven biriyim,haftada 3-4 yürüyorum en az yarım saat
evım çalışmama ragmen derli toplu,akrabaları geldıgınde benım dıyen ev hanımları gibi masa hazırlayıp yüzünü kara çıkartmam
ailesi benı cok sever,hatta bayılır en ufak bi hatalarını görmedım bana karşı
normal formatlarda bizim harika bir evliliğimiz olması gerekırken böyle takıntılarla,böyle sebeplerle biz bu haldeyız
ona göre yine sorun yok,çünkü o mutlu
eleştiriyor,bağırıp çağırıyor,onun istedigi ve dediği oluyor
ama ya ben..
ben mutsuzummm
sırf mutlu olmak adına bazen karar alıyorum diyorum boşver arkadası eşim bana yetsin
kendımı buna zorluyorum
dogumgünümde birbirimize girdik
arkadasımın düğününden yarım çıkardı benı taksıme gidelım dıye
taksıme gittik öff bu ne kalabalık şarap alıp eve gidelım diye
eve giderken şarap almasakmı kılo yapıyo,ne dersın alalımmı dedı ee bende halıyle ıstemıyorum dedım ıyı dedı
eve geldık kös kös oturdum salonda tek başıma
4 aylık evlılık ve evlı olarak ilk dogumgünüm...
kendısı arkadas ve dısarıyı sevmıyo dıye 1 aytlık evlıyken onun dogumgnünde 2 aileyi evime toplayıp
8/-10 çeşit pasta çörek bide üstüne tüm gün dolu dolu verdiğim bir sevgi ve ilgi...
ben bunları haketmıyorum,gerçekten haketmıyorum..

[sıze=3]canım eşindir ama bunu varya allah yarattı demiceksin ağzını burnunu kırıcaksın çoooooook sinirlendim yemin ediyorum yazamıyorum klavyede sinirden .sonra çöp kutusuna atacaksın.ne demek ya memen dizine değecek canım kusa bakma valla koptum ben[/sıze]

bu adam başak burcumu vallahi ben korkmaya başaldım evlilkten kilolu bir bayan olarak
flört dönemi yaşayıpta evlendin ve sen bu huylarını önceden fark etmmeişsinya demekşi gerçekten evlilik bi kumar

yok canım başak benım
onun burcu yengeçç
dengesiz kıskanc tutarsız ve nefret dolu bir yengeç
kıskaçlarını bir geçirdi artık bırakmıyor

anlıyorum senı canım:)
bende sinirimden boşuna demıyorum ölsün gebersın dıye..
yoksa kim kimin ölmesini ister ama okadar sinirlenıyorumkı
aklıma gelmeyecek laflar hakaretler gelıyo dilime

inaanmıyorum sen onun dogum gunu oldugunda yapmadıgın plan kalmadı .gunler oncesınden hazırlandın senınkının yaptıgına bak anlattıkca sınırlerım depresıyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…