- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bu bahsettigim oyuncaklar cicibici ve minis debilen cok kucuk oyuncaklar ama kizim icin cok onemliÇok sinir bozucu bir durum ya bende sinir oldum burda !
Annesi ile konuşun bence , büyük kızınıza mazlum olmayı öğretmişsiniz resmen . Hakkını aramayı ama doğru şekillerde aramayı bilmeli bence ..
Bi kez olduğunda tamam tutumunuz doğru ama her defasında aynısı oluyorsa !
Bu arada kızın annesi nasıl fark etmiyor eve gelen oyuncakları !
Yaa biraz once yine oldu oyle zor tuhaf bi durum ki
Benim iki kizim var biri 8 biri 3 yasinda
Hic oyun arkadaslari yok cevremizde mahalle hep yasli
Bizim binadan buyuk kizimin dengi 9 yasinda bi kiz var acayip disa donuk cok hareketli cok kurnaz ve gozu cok acik bi cocuk yani buyumuste kuculmus cinsten
Benim buyuk kizim baska arkadasi olmadigi icin bazen oynar onla ama hic sevmez eve cagirmak istemez cunku kiz baskin bi karakter ben dedigini yaptiriyo bizimkide sessiz..sonuc olarak anlasamiyolar
E benimde bu durumda cagirmamam lazim amaaaa birde 10 cocuga bedel olan kucuk kizim var 3 yasinda ama bi konusmasi bi hareketlerivar dersin bu 13 yasinda ordu yoneten tipten ayiptir soylemesi biraz arsiz ve cirkef buyugun aksine..
Bu kucuk kizim evde cok bunalip aglama krizine girip beni cok darlayinca illa o kizin gelmesi icin cildirinca cagriyorum bizde oynuyolar buyuk kizimin pek gonlu olmasada ses etmiyo kardesine hic kiyamaz o aglamasin diye uyumlu davraniyodu ta kii gecen ay kizimin kucuk minis oyuncaklari vardi kiz birden apar topar gidiyorum dedi bende tamam dedim bi baktik minis denen kucuk oyuncak gitmis buyuk kizim o aldi iste sakladi biliyorum dedi sakinlestiremedim ama konustum ve belki evdedir dusmustur diye avutup gunlerce aradik tabi yok buhar oldu uctu derken 2 kez daha aynisi oldu
Kiz geliyo oyniyolar tum oyuncaklar ortada o gidiyo oyuncak kayip..derken bi dahacagirmicam dedim hani insan suclayamiyoda annesi demez mi hem evine cagriyolar hem hirsizlikla sucluyilar kucucuk cocogu diye
Hemde karsi komsum..hani yapamadim en guzeli bi daha cagirmam soz dedim tabi buyuk kizim her giden ouuncagina gozyasi doktu dikkat ettim ama bi anda kaybetti diyo
Derken bizim kucuk balkonda yine agliyodu illa o gelsin diye kizda duydu geldi oynayabilirmiyiz diye tamam dedim dikkatte ettim daha dun aldigim oyuncak ellerindeydi ve kiz saatim doldu gidiyorum dedi gitti vee bingo yeni aldigim oyuncakta yok artikcok sinirlendim napiyim simdi ben
Suan iki kizimda agliyo hemde deli gibi..biri oyuncsgim gitti o aldi niye cagirdin diye digeri ise o niye gitti diye yikiyo heryeri.....
Yok evimiz en ust kat ben yaninda degilken balkona cikmaz kizim oyuncaklar serce parmagin ucu kadar kucuk hani cicibici diyolar ismine kucucuk .. Soylesem kadin dicek nokta kadar lastik oyuncak icin kapima gelmis hirsiz damgasi vuruyo dicek e surekli yuzyuze bakiyoruz ondan diyemedim oyuncak onemli degilde oraya takilmadim hic ams kizim cok uzgun ve dedigim gibi hemen gidip yenisini alcagim mesafede degil avmler evime uzakCocuk balkondan atiyor falan olmasin oyuncaklari? Veya cöpe? Eve goturse annesi farkeder cunku. En azindan kimin bu nerden buldun bunu der.
Ya da siz evden cikarken oyuncak gormuyor musun elinde falan? Sonucta cocuk cantayla falan gelmez karsi komsuya. Ya elinde goturur ya giysisinin icine sokar.
Canim benim kiz oyle bildigin gibi bisey degil annesi gormuyodur bile bahsettigim oyuncaklar cok minik adi ustunde cicibici nokta kadar bisey simdi calsam duru nun oyuncagi sende kalmis desem kiz yok bende diyecek biliyorumÇalın karşı komşunuzun kapısını, küçük tutturdu oyuncağım diye oynamak için sizinkine vermiştim kusura bakmayın, bilemedim bu kadar tutturacağım deyip alın geri...
Bir dahakine de çocuk giderken çocuğa bir bakın, oyuncak götürmesin. Yaşı küçük değil o yaşta çocuk almaması gerektiğini bilmeli.
Anneye de hayret doğrusu çocuk başka yerden oyuncak getiriyor bir değil iki değil bir şey söylemiyor mu...
Yapacak bir şey Yok o zaman pek, kız inkar edecek ve dediğiniz kadar küçük oyuncaksa...Canim benim kiz oyle bildigin gibi bisey degil annesi gormuyodur bile bahsettigim oyuncaklar cok minik adi ustunde cicibici nokta kadar bisey simdi calsam duru nun oyuncagi sende kalmis desem kiz yok bende diyecek biliyorum
Valla biraz once geldi cagirdi benim kizi sindi gitcek bulursa getirsin bakalim nolcakSiz de onlara gidin kız götürdüyse eğer oyuncakları saklıyordur ama büyük kızınız arar bulur belki giden oyuncakları
Ayy çok alemsiniz vallahiSaklamıştır o aldıysa kızınız nasıl bulsun
Toplasın o kızın sevdiği oyuncakları açsın camı ya bizden aldıklarını ver ya atarım desin anca öyle çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?