her sefer cebinde oyunlarimizi goturen kizimin arkadasi

eğer bu konuda sessiz kalırsanız kızlarınıza gerçekten kötü örnek olacaksınız. Zaten sakin sessiz bi çocuk diyosunuz. Çirkef karşısında ne denirsr yapması lazım durumu oluşur. Annem bile alamadı oyuncağımı. Olaydan çıkacak tek sonuç bu.
Karşımda istediği kadar çirkef biri olsun 50 krşkuk şeyi bile benden izinsiz götürse konuşurum. İsterse çirkefe yataın bi daha görüşmem olur biter.
Gidip elbette ki senin çocuğun hırsız demeyeceksiniz. Bunu gayet tatlı dille söylemenin bir sürü yolu var.

Büyük kızın ezik, küçük kızın dişli değil. Onları bu hale getiren sensin. Yazık çocuğa. Küçük çocuğa karşı büyük olanı ezdiriyorsun. Tekrardan yazık büyük olan çocuğa. Annesi bile korumuyor onu

Benzer yorumu ben de yaptım. Anne çocuklar arasında adaleti sağlayamıyor. Büyük olanı kendi eziyor sessiz diyor. Küçük olanın oyuncağı olmuş ona dişli diyor. Cidden büyük olana çok üzüldüm burda yazık çocuğa

Evet aynen.
Sessiz olana daha " sessiz ol karisma gelebilir komsu kizi' diyor.
Cirkef olanada " tm senin dedigini yapicam" diyor.
Bu boyle olmaz.
Calinan oyuncaklardan cok daha buyuk probemler var burda.
Hem ayrica hirsizlik yapmanin kotu bisey oldugunu gostermek nerde kaldi?
" haksizliga karsi dik dur" sozunun ogretilmesi gereken yerde burda ertesi gun yine cagriliyor ayni hirsizlik yapan cocuk, sirf kucuk kizin istegi uzerine.
Buyuk kiz " pekte cezasi yokmus bu islerin, hirsizlik normalmis" derse hic sasirmam.. ve kendiside ayni hirsizlik yapsa.

sende bu eve ait birsey var onu buraya bırak git deseydin 10 yas az bir yas degil allı fikri yeityor

3 yasındaki kızınızada herzaman her istediğinin olmayacagını ögretmelisiniz

ve ayrıca büyük istemediği halde onu 3 yasındaki kız için böyle bir cocuga katlanmaya zorluyorsunuz tabiki sesiz olur kendi dediği ommuyor nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…