eşim bana ara sor demez ailesini, baskı kurmaz huylarını biliyor çünkü.Siz bir şey yapmayacaksınız ki eşiniz yapacak. Dinlemeyecek, uyaracak, devam ederse mesafe koyacak. Araba anahtarı, ruhsatı saklayan bir insan normal olabilir mi Allah aşkına? Yine görüşüyormuşsunuz, buna şükretsin eşiniz bence. Görüşmem deseniz, niye diyemez çünkü, fedakarlık yapıyorsunuz.
eşim bana ara sor demez ailesini, baskı kurmaz huylarını biliyor çünkü.
bayram seyranda anca ararım ,mesafeli konusur kapatırım.
eşim de çok sık aramaz ailesini ayda bir falan arar hal hatır eder kapatır.
evet ama sürekli ben çok iyi anneyim der, çok fedakarım derIyi bir anne olsa zaten evladina bunlari demezdi
Manyak midir nedir okurken ben sinir oldum
Bosver dream takilma hic tam bir deli
eşim ciddiye almıyoreşin ne diyor
evet ama kendi savunmasıSenelerdir tekrarlanan bir durum ama. Bir kere kırılsın gerekirse ama bunları söyleyemeyeceğini anlasın, huzur kaçırmaya çalışıyor tamamen. Çok itici ya.
evet ama sürekli ben çok iyi anneyim der, çok fedakarım der
oğlum benim en kıymetlim , ayyy konusamayacağım banyo nerde der gider ağlamışi gibi yapar çıkar banyodan
Hep aynı inan senede iki üç kere görsem de o 2-3 gün sürekli
ben çok iyi anneyim , oğlum en kıymetlim sözlerini duymakla geçer
bazen tahammül edemiyorum.
seninki de çok enteresanmısBenim kayınpeder de böyle. Durmadan kendi babalığını övüyor da hiç yapmamış ki babalık filan. Adam çalışmamış bile, eşimin annesi çalışmış sadece. Bu da evde çocuk baksın bari ama yok. Ablası da iki yaş büyük eşimden. Üç-beş yaşında iki çocuğu evde bırakır gezermiş. Durmadan kaybolurmuş eşim. Anons oldu mu benim oğlan anlardım hehe diye anlatır bir de pişkin pişkin. Normal bir şey sanki de. Kendi kendilerine büyümüşler işte.
Anlıyorum sizi, ben de tahammül edemiyorum. Benim için evliliğin en kötü yanı ailesi ne yalan söyleyim.
arabayı satıp eve peşinat yapacağız diye sakladıay kv oğluyla kafayı yemiş resmen..
araba saklama olayına ayrıca şok oldum..
iyi ki çok kıymetli oğlu..bide kıymetli olmasa vay halinize..
sizin yapacağınız pek bişi yok gibi gözüküyor..en fazla eşiniz tlfda konuşurken yanında durmayın..ama senede 2-3 gün mecbur katlanmanız gerek..
allah size sabır,kvye de akıl ve vicdan versin..
arabayı satıp eve peşinat yapacağız diye sakladı
ev alamayalım diye
benim kendı arabamı ihtoyacımız için kullanacaktık evimizde
eşiminki de ev peşinatına gidecekti
eşim 3 sene snr olay cıkardı aldı arabayı, sattık ve ev aldık
bu sefer kv;
allah dualarımı kabul etti oğlum ev sahibi oldun dedi
Ben tutamadım tabi kendimi, nasıl etti dedim
sen hiç istemedin ki dedim
arabanın anahtarı ruhsatı vermedin
biz senın yuzunden evler pahalandı ayda 1500 tl fazladan kredi ödüyoruz dedim
sen içimi bilemezsin yavrummm dedi bana
Tahammul edememekte haklisinevet ama sürekli ben çok iyi anneyim der, çok fedakarım der
oğlum benim en kıymetlim , ayyy konusamayacağım banyo nerde der gider ağlamışi gibi yapar çıkar banyodan
vurmadım mı sanıyorsun ?senin kv ağlak
birgün aslında hepsini yüzüne vuracaksın da dream olmuyor işte
boşver.. sabır
o zaman birgün söyle içindekileri dreamevet ama sürekli ben çok iyi anneyim der, çok fedakarım der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?