- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Delinin aklindan ne gececegini biz bilemeyiz kafasi degisik isler onun. Mantikli.dusunmez,kurar kafasinda,sizofrene baglar..kotuluk yapar dover öldurur vs ama haklidir iyi bi amac ugruna yapmistir kendince,yanlis yapmamistr vs... Kocaniz da deli heralde bu ne ofke bu ne tepki.
Ailenize bukadar detay vermeyin ama.. dovmeye kalkti beni cocuk neye ugradigini sasirdi vs diyin gecistirin. Yumruklardan bahsetmeyin uzuluceklerse... kardesini de dusun hem cildirir duyarsa..
Bosan gitsin bu ne be..
Ruh hastası bu adam hastaneye kapatılmalıHerkese tek tek cevap yazamiyorum kusura bakmayim, genel olarak cevap vermeye calisiyorum. Bosanma kararim kesin. Bunu degistremez bu saatten sonra, ki kendisi degilmis zaten hatali benmisim. Hem zaten o cok sert vurmamis. Sinirini bile alamamis. Saka gibi. Gülüyorum aglanacak halime
Bu psikopat kadının sinirleriyle nasıl oynadıysa artık benim okurken gözlerim yuvalarından fırlayacaktı ama o normal birşeymiş gibi başlamış konuyaaslında boşanılacak bişey yok diye gayet saçma, sağlıksız bir girizgah yapmışsın peh!
adam ağzını burnunu kırmış, evde eşya koymamış, hakaret falan da vardır, zaten pencereye takacak kadar ruh hastası .. daha da boşanılacak birşey yok diyorsun.
vallahi bir anne olarak çocuğundan başka herkesi düşünmen oldukça düşündürücü. günah değil mi o çocuğun göz yaşlarına, psikolojisine, yaşadığı travmaya aldırış etmemek. git darp raporu al hemen. bir yerden başlamak lazım.
ben dedim ki okurken, bu kadının yerinde olsam hemen sığınma evine giderim. bir sandalye de yatarak kalrım, iki lokma ekmek yerim-yedirim yavruma ama bu felakete tanık ettirmem. ama okudukça gördüm ki işin gücünde varmış. daha ne bekliyorsun??
senin evladın bu durumda olsa ve sırf sen üzülme diye ses çıkarmasa daha da kahrolursun bence. onlar anne -baba herşeyi kaldırır merak etme.
Öncelikle cok gecmis olsun. Ayrilmaktan baska cikar yol yok bence. Adam bildigin ruh hastasi manyak. Bir de sunu söylemek istiyorum kusura bakmazsaniz. Bu forumda okudugum her siddet konusunun bir yerlerinde mutlaka annem hasta babam dayanamaz duyarlarsa ölürler vs vs görüyorum. Arkadaslar yapmayin. Insan bunyesi bu kadar gucsuz degil. Sanilanin aksine her kotu haberde insan kalp krizi beyin kanamasi gecirmez. Bundan yillarca once 25 yasinda kuzenim intihar etti annesi babasi hala yasiyor. Bj komsumuz 23 yasinda kizini kanserden kaybetti ve esi de kendisi de hayatına devam ediyor. Anne babaların hastaliklarini boyle durumlar için kullanmayın bence. Benim de annemde milyon tane hastalik var. Allah korusun basima bi sey gelse hemen ilk koşacağım kisi yine annem. Simdi dusuncesiz evlat miyim ben. Bence en kisa surede kurtulun bu adamdan...
Aynen sizin anlattiginiz gibi, deli resimen. Hepsi var bunda. Bi adam öldürmedigi kaldi, yaninda durmaya devam edersem onuda yapar herhalde.
Evet ben öyle diyim, dövecekti beni zor kactim elinden diyim.
anani babani dusunmeden once evladini dusun. Bugun bu ikinci konu boyle ben anlatamamli. yahu gururunuzdan ananizdan babanizdan dah mi degersiz evladiniz. yumrukdiyorsun arkadasim yumruk hem de cam actin diye. ya git onc darp raporu al. uzaklastirma versinler. sonra pilini pirtini topla git. calisiyorsun bir de.Cok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.
bağışlasan da unutmıyorsun ve güvenemiyorsun bir daha, evlilik duygusal anlamda bitmiş oluyor
polisi ara darp raporu al bir dahakineBagislasam birdaha hangi sacma sebebden agiz burun kiracak diye beklemekden baska bisey yapmam, daha da kötüsü, evladima aceba ne zaman zarar verecek diye yasamak olur. Onu babasindan korumaliyim, babasi onu herkesden korumasi gereken yerde. Malesef.
Bidahaki yok canim, gidecek kendine baska bi hayat kuracak, bende yavrumla beraber yeni bir düzen.polisi ara darp raporu al bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?