Her şey bir anda altüst oldu.

Nisanlının kardesinin eşinde tedavi edecek güçlükte maddi durum var mı peki? Bu nasıl cümle oldu ya

Gerçekten keşke halimi bir görseniz. Her yerim egzama oldu. Ellerimin derisi kavlıyor.
Çok ağır bir stres dönemindeyim. Hayatları boyunca hiç bir faydaları olmamış, adamı çok üzmüşler.
Ama o bunlara rağmen Allah rızasıdır canım bir şey demeyelim diyor.
Sabredeceğim ama bu son yaptığından sonra gitmek istemiyorum. Çünkü yüzüme gülüyor. Arkamdan da ölmemi bekliyor diyormuş.
Allah biliyor ben öğrenince çok ağladım . Allahım al bu belayı onun başından diye...

Biraz karışık yazmışsın :) anladığım kadarıyla sorayım. Nişanlının kardeşi hasta. Yıllardır kardeşiyle görüşmüyordu nişanlın ancak şimdi masraflarını karşılıyor. Kanser mi hastalığı? Hangi evrede? Normalde devlet karşılar masrafları neden bu masraf? Kendi sigortası yoksa eşinin de mi yok? Eş üzerinden devlet karşılıyor hastane masraflarını.

Kardeş, kötü bir hastalığa yakalandıysa küslüğü bitirip yardım etmesi çok normal. Eğer çok çok ciddi kavga etmediler ise. Ki etseler de barışır insan o durumda. Ben de olsam elimden geleni yapardım.

Kızma bana ama sen biraz fevri davranıyor gibisin. Adam alttan alıyor bir de. Kendince haklı olabilirsin, düğünün ertelenmesi konusunda ama gerçekten ağır bir hastalık ise ben de aynısını yapardım.

kardeşinin eşinin ne borcu var nişanlına?
Nişanlım şu an çoğu yere ödemesini yapamadı. Çünkü o an o çıkartıp verdi. Ve hastalık devam ediyor daha doğrusu tedavisi. Bu süreçte sürekli para lazım ama o asla bir kuruş bile harcıyayım diye düşünmüyor.
Sizin 2 tane eviniz olsa , eşiniz bu durumda olsa , söz abisine mi düşer ?

Hasta olan kardeşi sanırım nişanlınızda kardeşinin tedavi masrafını üstlenmiş sağlık bu sonuçta kardeş olarak üzerine düşeni yapmış.

Evi sat sana verdiğim parayı ver demek doğru olmaz bence şuan ortada bir sağlık sorunu var.

Siz nişanlınızın yerine kendinizi koyun aynı durumda sizin kardeşiniz olsaydı ve sağlık sorunu yüzünden para verseydiniz sonrada evini sat sana verdiğim parayı geri ver diyebilir miydiniz.

geç kaldın çözdüm ben.
kardeş hasta kocası elini cebine atmıyor.
satsın bir zahmet evini sen haklısın.

Nişanlıniz ve babası rolleri degismis gibi. Önce babası masraflari karsilamaya çalışsa yorulduğunda nişanlınız destek olsa anlarım da su anki durum garip geldi. Yeni bir duzen, ev, aile kuracal bir insana bu kadar yuklenilmese bu kadar beklentiye girilmese iyi olurmuş. Her konunuzda müstakbel eşinizin ne kadar iyi, olumlu oldugundan bahsediyorsunuz. Ama sizi kendi aile icinde yaşadığınız buhran huzursuz ettigi icin belki de düğünün ertelenmesi sizi yıpratıyor olabilir. Nisanlinizin hatrina sabredin derim, her seye rağmen

hay ellerin dert görmesin/
Sorusu olan arkadaşlar idrak benden daha güzel anlatmış
Çok büyük bir sorun yaşamışlar. Nişanlım onları hiç bir şeyimize çağırmadı hatta bana senin nur cemalini onlara göstermem tarzı şeyler de söyledi.
Heh canım sigorta konusunda kocası da sigortasız . Asıl sorun zaten bu.

Çok özür dilerim kafam çok karışık.
Ondan biraz karmaşık olmuş.
Evet kardeşi.
Kusura bakmayın ama sonuna kadar haksızsınız.
Aralarında her ne olmuş olursa olsun böyle davranmaya sizin hakkınız olamaz .söz konusu onun kardeşi ve kanser olmuş diyorsunuz .nasıl bir mantıkla bu şekilde davrandığınızı anlamadım .eğer bu yazdığınızın üzerine nişanlınız sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyorsa o adamı sakın kaybetmeyin derim.

Gerçekten inanın bana nişanlımı asla övmüyorum. Olan neyse onu söylüyorum. Ben burada ki her yorumu çok dikkatlice okuyorum. Çünkü yazan herkesin bir tecrübesi olmuş oluyor.
Düğün ertelenmesinden ziyade adam 10 kilo verdi bu süreçte . Bildiğiniz çöktü

Yok neden kusura bakayım ki ? Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Sadece ben onun kadar dirayetli duramadım...
Evet hala beni düşünüyor. Hala benim moralimi yapmaya çabalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…