Hatta ben bu süreçte o böyle arayınca o kadar delirdim ki hiç birini sevmedim diye ağladımVallahi konu kardeş olunca erkeklerin hepsi aynı nişanlınız gibi davranır , adamda belliki zor durumda , o tarafın gönlü olsa bu taraf üzülüyor , bence boşverin destek olun yanında olun , kardeşle mesafeli olun ama sevgilinize kaba tabirle çene yapmayın , belliki sizi sevip değer veriyor , yoksa söylediklerinizin karşısında dayak yiyen kadınlar var .
Allah onlara vicdan versin.Kardesinin siz yemekteyken arayip söyledikleri hic hos degil kaldi ki nisanliniz onun icin elinden geleni yapmışken ama hasta pskilolojisi diip mazur görülebilir ama bu surekli olmaya baslarsa evlendiginizde evinizde aile yuznden huzurunuz kalmaz gibi geliyor
Ev meselesine gelince durumlari var ise bunu onlarin dusunmesi gerekir borclu olan onlar sizin planlariniz sekteye ugramis haklisiniz ama sizin bunu soylemeniz bir seyi degistirmeyecek çünkü nisanliniz dediginjz gibi iyi bir insansa evi satin borcunuzu ödeyin demez.. bilemedim kaj zor bir durum
Asla ve asla düğün konusunda tek kelime etmedim. Kendisi de biliyor bu durumu. Ben dedim hatta ertelememiz doğru olanı diye. Şu an için tarih bile konuşmayalım dedim. Ama bu kadar düşünceli bir adama sürekli yüklenmek nedir ? Siz olsanız gider misiniz bir daha ?Konunun çoğu kısmına yapılması gereken yorumları yapmış arkadaşlar ama ben bir de şunu söyleyeceğim nişanlınız kardeşine borç vermemiş bile olsa birinci dereceden bir yakını böyle ağır bir hastalık yaşarken tedavi sürecindeyken düğün yapmak hoş olmazdı gibime geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama benim kardeşlerimden biri bu hastalığa yakalanmış olsa en son düşüneceğim şey olurdu evlenmek. Ben de nişanlınızın üstüne fazla gittiğinizi düşündüm
İnan ben böyle ağlayınca o da ağlar gibi oldu. Offffff başımıza bela oldular . Söylemek istemiyorum ama parası var diye her şeyi ondan bekler oldular. Ben cidden bir cinnet geçirdim o an. Hele OTUR diye bir bağırdım herkes duydu.Konuyu biliyorum diye bi bana karisik gelmedi galiba
Adamin karisi o haldeyken neden bütün herseyi kayinbiraderine yıkıyor? İki evi varsa durumu vardir,ben olsam minnet etmezdim durumum vardıysa. Haklisin
Ama o kendi acisindan kardesim icin borc mu vermiş olacagim diye düşünüyor e o da hakli
Su adami üzme ben ona çok üzülüyorum cok seviyor seni
Bana zaten tek dayanağımsın sen . Sen benim yuvamsın diyor . Ama bu ailesi sürekli görüşmek isterse ben bunu kabul etmem. Evime bile istemiyorum.Bence nisanlının ustune cok gidiyorsun. Alttan alıyor ama bir gun patlarsa kotu olabilir. O da, ailesi de zor bir surecten gecıyor ve bu surecte belki de en buyuk destekcisi sensin onun. Zira ailesiyle her ne kadar gorusuyor olsa da bu meseleden bir anda iyi olmaları mumkun degil.
İşte sorun da o asla gık demiyor.geç kaldın çözdüm ben.
kardeş hasta kocası elini cebine atmıyor.
satsın bir zahmet evini sen haklısın.
Zaten ne geldiyse başımıza iyimserliğinden geldi. Ben Allaha inancı tam olan bir insanım. Şimdi o 100 verdi 1000 olarak dönecek o ona. Ama yine de insana dokunuyor.Bak nasıl iyimsever adam seni bile o haldeyken düşünüyor her adam bunu yapmaz sennherzamn iyi ol hicbirsey kaybetmezsin daha çok kazanırsın.
Övdüğünüzü düşünmüyorum. Onun icin de fazlasiyla maddi manevi yıpratıcı bir süreç, siz yanında olun. Iyi günde kötü günde, hastalikta sağlıkta deyimi tam da buraya uygun..Gerçekten inanın bana nişanlımı asla övmüyorum. Olan neyse onu söylüyorum. Ben burada ki her yorumu çok dikkatlice okuyorum. Çünkü yazan herkesin bir tecrübesi olmuş oluyor.
Düğün ertelenmesinden ziyade adam 10 kilo verdi bu süreçte . Bildiğiniz çöktü
Nisanlının da pek isteyeceğini sanmıyorum. Hastalık gorusmelerine bahane olmus sadece. Bu donemı atlatın, gorusmeme, mesafe koyma vs. halledilmeyecek sorunlar değil.Bana zaten tek dayanağımsın sen . Sen benim yuvamsın diyor . Ama bu ailesi sürekli görüşmek isterse ben bunu kabul etmem. Evime bile istemiyorum.
Hiç delirme , vallahi şu süreçte nekadar yanında olursan okadar değer görürsün , adam herşeyin farkında ve seni seviyor , bunları aklından çıkarma bence , az sabır .Hatta ben bu süreçte o böyle arayınca o kadar delirdim ki hiç birini sevmedim diye ağladımbunu da buraya sıkıştırayım da linç yemiyeyim.
hay ellerin dert görmesin/
Sorusu olan arkadaşlar idrak benden daha güzel anlatmış
Çok büyük bir sorun yaşamışlar. Nişanlım onları hiç bir şeyimize çağırmadı hatta bana senin nur cemalini onlara göstermem tarzı şeyler de söyledi.
Heh canım sigorta konusunda kocası da sigortasız . Asıl sorun zaten bu.
Şimdi bana yine kızacaksınız ama inanın gözden çıkartma durumuna bile geldim. Bu insanlar şimdiye kadar yoktu ve çok mutluyduk. Şimdi geldiler hiç bir düzen bırakmadılar. Sürekli arıyorlar . Kendisi bile bana diyor ki yanında aradıklarında açmaya korkuyorum, kızıyorsun diyor. Yok çorba alıcaz nereden alalım ? Yok misafir geldi yemeğe gelecek misin ? Sürekli maddi beklentideler. Ve ben artık son sözümü söyledim. Bir daha böyle bir para verirse ben nişanı bozacağım. Kimseni saçma sapan şeylerini çekmek istemiyorum. Siz benim önceki konularımı biliyorsunuz, ben çok acılar çektim...Siz daha önce kötü bir tecrübe yaşadığınız için fazla temkinlisiniz hak veriyorum bu konuda size ama çok vicdanlı olduğundan bahsettiğiniz kişinin zor günlerinde ailesine sırt dönmesini beklemenizde hata olur. Ailesi sonuçta. Bana çok üstüne giderseniz kaybeden taraf olacaksınız gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?