kesinlikleee cook haklısın tam bır tıcarethane pılavın ustune yogurt =75 kurus fark demekkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!dırek paralı okumaya muhtac kalmak ıcın yapıldığına inanıyorumm, kiii üniversitelerde doçentlik bilmemnelik tezlerinin toplama yapılabildiği yönetimlerde uyarılmadan direk katı sert bir biçimde başarılı öğrencilerin cezasını uygulamaya gelince bişe yapamayan yönetimlerrr.....benim kızdıgım nokta bu arkadaslar sucsuzum demıyorumm adaletsızlık var dıyorum yonetmelıkte 2 50 nın altında paralı okuyanlar ıcın ıc yatay gecıs yapılamaz yazıyor ancak bayyaaa zangın bır arkadasımız 1 96 ıle gecebılıyor bu ne perhızzz bu ne lahana tursusu!!!!!!!!!!!!!!! yonetmelık ne de guzel degısıyormuss degılmııııvakıf üniversiteleri ticarethane gibi işler, hele hele yeditepe gibi, yemeğin üzerine konulan bir kepçe yoğurdu bile "yoğurt farkı" adı altında satan bir okulda, kimsenin gözünün yaşına bakmazlar özellikle de burslularınkeşke ona göre hareket etseydiniz başından. olmuşla ölmüşe çare yok tabii, bursunuz alınmış olabilir ama size o bursu kazandıran çalışma azminiz ve tabii ki zekanız yerinde yerimseniben yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
B]ama arkadaşlar Allah aşkınıza söyleyin yani şimdi ortadaki ceza adil mi???ozaman hiç burslu falan almasınlar uyarmadan ne bileyim anlamadan dinlemeden genç bir insanın hayatını tek kalemde silip atacaklarına hiç burs murs deyipte insanları oyalamasınlar madem öyle... biliyorlar bir çok burslu ögrenci bursu kesildiği anda okuyamaz.sucu kanıtlanamayan ve ellerınde hiçbir yazılı delil olmayan bir arkadaşıma da sadce uyarı cezası veriler (çünkü kanıt yoktu) ancak burs her türlü cezada kesildiği için kızın resmen sırf bursunu kesmek için ceza verdiler yaaa!!!! sozlede uyarabılırlerdı nasıl bir şey bu???bursumuzu kaybedip onların okulunda paralı okumaya muhtac bırakıyorlar demmekkı çünkü disiplin halinde baska okula gecme sansın yok o sene oss ye basvuramazsın falan fılan... çok guzel bunlar olurken hakkı hukuku herkese esıt cezayı savunuyorlar ancak ben bunu hala savunuyorum kı NEDEN NEDEN paralı okuyanlar okullarına adeta bır tatılın ardından devam edebılırken bızlerın egıtım hayatına son verılıyor NEDEN??? bız yuksek puan aldık parasız okuyoruz onlar dusuk puan aldı para verıyor herkes nımetlerden faydalanıyor buraya kadar hersey eşitt ama burdan sonrası bence kesinlikle ADİL değil..... orası bir eğitim kurumuysa öğrencileri eğitmek hayatlarını karartmak olmamalı hele ki TÜRKİYE ŞARTLARINDAA...eğitim bizi gercekten eğitip(ne bileyim bu hatamıza daha farklı ve daha güzel ders alacagımız sekılde cazalandırabılırlerdı cunku boyle sadece kın e donustu) hayata kazandırmaktansa hayattan silmekse bravo helal bu eğitim şekline....baklava çalanlar 40 sene yer kardeş katili olan 5 sene yatar çıkar budur işte adalet BRAVOO onlara [/B]
Yaa burslusun diye sana özellikle adaletsiz birşey yapmıyorlar anla artık...
Senin bursunun kesilmesinin onlara bir faydası yok. Paralı devam edemeyeceğini zaten biliyolar.Senin eksik yada fazla olman bişey farketmiyorki....
Ayrıca parası olanlar şöyle böyle oluyor. SANA NE....
Bu kadar kompleks yapıp parası olanlara öyle olmayanlara böyle diye takılıp kalmışsın. Sana ne... Senin konun kopya çekmek... Bölüm değiştirmek falan değil ki.. Yemek fiyatı da değil...
Yani yemek fyatlarının dahan pahalı olacağını bilmen gerekirdi. Bunu da söylemediler deme sakın. 18 yaşındasın. Sınava girerken bunları araştırması gereken sensin. Başka kimse sana bu bilgileri vermek zorunda değil.
Devlet üniv. de öğle yemeği 3-4çeşit 5-6 liraysa aynı yemek vakıfta 10-12 lira olur. Bunu tahmin ederek bilerek seçmen gerekirdi... Bu durumları kabullenemeyecektiysen seçmeseydin. Bu kadar basit yani. Yoğurt farkı alıyorlar diye suçlayamazsın okulu.
Kpya çektin, yakalandın, disiplin cezası verdiler, ve uzaklaştırıdın. Artık kimseyi suçlamanın bir faydası yok. Ayrıca kopya çeken yani suçlu olan sensin....
Bundan soonra yapacağın şey yeniden sınava girmek...
ya ablacım benım bunları demekle yapmaya calıstıgım anlatmak ıstedıgım bu degıl kı sadece oranın tam bır TICARETHANE oldugunu ve egıtımden baska her seyı dusunduklerını gostermek...benım olayı unutun bunların karsıma gecıp butun bu adaletsızlıklerı uyguladıktan sonra haktan hukuktan bahsetmesı komık gelıyor hepsı bu tabıkı dava ılee ugrasacagım sonucu ne olursa olsun ıster kazanıımm ıster kazanmayım yeter kı dava suresı baslasın yenıden oss ye nıye gıreyım kı sonuna kadar hakkımın kazandıgımın arkasındayımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?