• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey boşmuş

Arkadaşlar merhaba ben evliyim 7 yıldır eskiden sürekli eleştiriliyorum yargılanıyor her konuda müdahale ediyorlar diyordum. Kaynanam kayınpederim meğersem hepsi sahteymiş yani nasıl dersen eleştirilerini hepsi sadece kendilerini rahatlatmak için yani gerçekle alakası yok. Türk toplumu eleştirmeyi yargılamayı sever arkandan konuşu dedikodu eder onu biliyoruz sorun yok. Ama yüzüne dan dan söylüyorlar meğersem hiç bir eleştiriyi ciddiye almamam gerekiyormuş. Eşimi de eleştiriyorlar adamın umru değil dinlediği bile yok beni yanında eleştiriyorlar karısını savundupunfakan yok neden biliyor musunuz?
Zerre kadar itibar etmiyor eleştiriye laf sokmasına meğersem bu yüzden miş ben ise aptal yerine kondum.
Ben se üzülüyordum kırılıyordum. Kaç kere söyledim yüzlerine ara ara laf sokuşturdum falan bunlar hala devam ediyorlar....
Meğersem bunlar bana sende alıngansın deyip devam ediyorlarmış meğersem yaptıkları bildiğin 10 dk kendini rahatlatmaymış yani bencillik kendilerini rahatlatmak için sürekli benim eksiklerimi görüyorlar ama kendilerine yanlış yapıyorsun deyince kıyametler kopuyor......
Eşim de ailesi de beni aptal yerine koydu yani bütün eleştiriler ciddiye alınmaması gerekiyor yani benle alakası yok...... En sonunda kavga ettim ağzıma geleni söyledim oh rahatladım....

Ben eşimle onlar yüzünden boşuna kavga ettim yani...
Boşuna gece uykusuz kaldım....
Boşuna aileme şikayet ettim şöyle dediler böyle dediler ben eleştirleri gerçek olduğuna inandım bu yüzden kırıldım....
Öylesine sırf kendilerini rahatlatmak için yaptıkları ego tatmini olduğunu bilsem kendimi üzermiyim gider anlatırmıyım... Resmen aptal yerine koydular beni...
Siz neden takıntılısınız bu konuya bu kadar? Hiç sağlıklı değil yani bunca yazdiğiniz yazı o kadar saçma ki. Elestirileri boşmuş doluymuş ne alaka. Elestiri dolu olsa her yerde pat pat söylemeleri bilir kişi gibi herkesi her şekilde eleştirebilcekleri bir konumu var mi? Yok. Boş konuşan insansa zaten neden dinleyip kavga ediyosunuz görüsmezsiniz olur biter. Görüsmek zorunda kaliyosaniz he he der gercersiniz ciddiye almazsiniz. Tüm hayatiniz eşinizin ailesi olmuş biraz başka seylerle ilgilenmeyi deneyin. Yani evrenin şifresini çözmüş gibi meğerse ego tatminiymiş diye çıkarım yapmışsınız

Siz neden takıntılısınız bu konuya bu kadar? Hiç sağlıklı değil yani bunca yazdiğiniz yazı o kadar saçma ki. Elestirileri boşmuş doluymuş ne alaka. Elestiri dolu olsa her yerde pat pat söylemeleri bilir kişi gibi herkesi her şekilde eleştirebilcekleri bir konumu var mi? Yok. Boş konuşan insansa zaten neden dinleyip kavga ediyosunuz görüsmezsiniz olur biter. Görüsmek zorunda kaliyosaniz he he der gercersiniz ciddiye almazsiniz. Tüm hayatiniz eşinizin ailesi olmuş biraz başka seylerle ilgilenmeyi deneyin. Yani evrenin şifresini çözmüş gibi meğerse ego tatminiymiş diye çıkarım yapmışsınız
🤗 Teşekkürler yorumunuz için işim sürekli olanlar değil tabii ki ama amacım uykusuz kalmak eşimle bu yüzden tartışmak ve mutsuz olmak bu sorunları çözmem lazım. Hayatıma olan etksini bir an evvel indirmem lazım... Ben evlenmeden önce böyle değildim. Çalıştım zamanda iyiydim ama bir bayram oluyor hoop gene sorun gene başa dön
Onlar yüzünden iş yerinde ben azar yedim dikkati toplayamadım. Uykusuz kaldım aklımdan cıkmazsa hayatıma odaklanmakta cok zorluk çekiyorum bu yüzden bu konu üstüne düştüm....

Çok kafanda döndürüyorsun her şeyi, böyle yaşayamazsın.
Hayatıma odaklanmaktan engel olan insanları bir an evvel ekarte etmem lazım. Sonra gece uykusuz kalıyorum. İş yerinde azar bile yedim. Hassas kişiliğim var etkilenmeye meyilli bir an evvel kurtulmam lazım....

Gülçin ve yine kendi kendine tüm sorunları çözdüğünü sandığı çıkarımlari.
Ayni yerdesin halbuki, hiçbir şey olduğu yok.
Bekarken ben bu kadar takıntılı değildim daha mutluydum rahattım. Evlendikten sonra sağlığımı kaybettim. Hiç iyi gelmedi evlilik bana el insanı işte eşim de de iş yok ailesi zaten at çöpe bir de çocuk doğurmak bunlara ıyyy kendileri gibi bencil ve narsist bilemiyorum.

Bekarken ben bu kadar takıntılı değildim daha mutluydum rahattım. Evlendikten sonra sağlığımı kaybettim. Hiç iyi gelmedi evlilik bana el insanı işte eşim de de iş yok ailesi zaten at çöpe bir de çocuk doğurmak bunlara ıyyy kendileri gibi bencil ve narsist bilemiyorum.
Hani eşin hayattaki en büyük şansındı?
Ailene olan nefretin gibi o düşüncende mi geçiciydi?
Sen tüm suçu etrafındakilere atmaya devam edip duruyorsun.
Çıkarım üstüne çıkarım elde var sıfır.

Hani eşin hayattaki en büyük şansındı?
Ailene olan nefretin gibi o düşüncende mi geçiciydi?
Sen tüm suçu etrafındakilere atmaya devam edip duruyorsun.
Çıkarım üstüne çıkarım elde var sıfır.
Ve tüm çıkarımlar aşırı keskin , bı ay öncesi aileden nefret iyi ki kocam var, artık kocadan nefret canım ailem . Terapiye devam etmesi şart ama görmüyor

Hayatıma odaklanmaktan engel olan insanları bir an evvel ekarte etmem lazım. Sonra gece uykusuz kalıyorum. İş yerinde azar bile yedim. Hassas kişiliğim var etkilenmeye meyilli bir an evvel kurtulmam lazım....
Senin gibi bir kız vardı, sürekli araba konusu açıyordu, eş ailesi nefes alsa batıyordu, onu hatırladım. Sen her gittiğin yere kendini götüreceğin için hayatında bir değişiklik olmayacak. İnsanlarla uğraşmak bir şey kazandırmayacak, takıntılarından arınman lazım.

Ve tüm çıkarımlar aşırı keskin , bı ay öncesi aileden nefret iyi ki kocam var, artık kocadan nefret canım ailem . Terapiye devam etmesi şart ama görmüyor
Yaşadığı hiçbir seyi kendisiyle iliskilendirmiyor çünkü. Ben böyle yaptım da bunları yaşadım demiyor. Ailesi, eşi ve eşinin ailesi. Bunların arasında hedefini değiştirip duruyor. Bugün iyi olandan yarın nefret ediyor yaptığı çıkarimlarla.
Kesinlikle terapiye devam etmesi gerekiyor.

Ailem le her şeyi konuştuk sebeplerini anladım bitti onlara olan öfkem sorun yok. Mantığını anladım ve bitti
Belki eş ailesinin de sebepleri var ama öz aile batmıyor o kadar çünkü canın kanın.

Evet çok keskin kurallarım var esnemek lazım biliyorum bu kadar öfke fazla bana ama ne yapayım yani. Kimse bana bulaşmasa emin ol ben kimseye konuştuğum bile yok... Ben kimseyle görüşmek istemiyorum zorla geliyorlar böyle de yüzsüzler işte kaç kere dedim bana iyi gelmiyorsunuz diye daha ne diyim.

Evet çok keskin kurallarım var esnemek lazım biliyorum bu kadar öfke fazla bana ama ne yapayım yani. Kimse bana bulaşmasa emin ol ben kimseye konuştuğum bile yok... Ben kimseyle görüşmek istemiyorum zorla geliyorlar böyle de yüzsüzler işte kaç kere dedim bana iyi gelmiyorsunuz diye daha ne diyim.
Sizce tepkileriniz, davranışlarınız saglikli mi? Hayatınızdaki herkesten enfret etmeniz işyerinde hata yapmanızda dahi baskalarini suclamaniz

Senin gibi bir kız vardı, sürekli araba konusu açıyordu, eş ailesi nefes alsa batıyordu, onu hatırladım. Sen her gittiğin yere kendini götüreceğin için hayatında bir değişiklik olmayacak. İnsanlarla uğraşmak bir şey kazandırmayacak, takıntılarından arınman lazım.
Birazcık nefes alsam herkesi şöyle 1 yıl görmesem rahat edicem. Görmek istemiyorum dedikçe daha ne anlatayım insanlara bir kendime geleyim biraz zamana ihtiyacım var.

Back
X