- 5 Nisan 2023
- 4.498
- 14.487
- 138
- 27
Siz neden takıntılısınız bu konuya bu kadar? Hiç sağlıklı değil yani bunca yazdiğiniz yazı o kadar saçma ki. Elestirileri boşmuş doluymuş ne alaka. Elestiri dolu olsa her yerde pat pat söylemeleri bilir kişi gibi herkesi her şekilde eleştirebilcekleri bir konumu var mi? Yok. Boş konuşan insansa zaten neden dinleyip kavga ediyosunuz görüsmezsiniz olur biter. Görüsmek zorunda kaliyosaniz he he der gercersiniz ciddiye almazsiniz. Tüm hayatiniz eşinizin ailesi olmuş biraz başka seylerle ilgilenmeyi deneyin. Yani evrenin şifresini çözmüş gibi meğerse ego tatminiymiş diye çıkarım yapmışsınızArkadaşlar merhaba ben evliyim 7 yıldır eskiden sürekli eleştiriliyorum yargılanıyor her konuda müdahale ediyorlar diyordum. Kaynanam kayınpederim meğersem hepsi sahteymiş yani nasıl dersen eleştirilerini hepsi sadece kendilerini rahatlatmak için yani gerçekle alakası yok. Türk toplumu eleştirmeyi yargılamayı sever arkandan konuşu dedikodu eder onu biliyoruz sorun yok. Ama yüzüne dan dan söylüyorlar meğersem hiç bir eleştiriyi ciddiye almamam gerekiyormuş. Eşimi de eleştiriyorlar adamın umru değil dinlediği bile yok beni yanında eleştiriyorlar karısını savundupunfakan yok neden biliyor musunuz?
Zerre kadar itibar etmiyor eleştiriye laf sokmasına meğersem bu yüzden miş ben ise aptal yerine kondum.
Ben se üzülüyordum kırılıyordum. Kaç kere söyledim yüzlerine ara ara laf sokuşturdum falan bunlar hala devam ediyorlar....
Meğersem bunlar bana sende alıngansın deyip devam ediyorlarmış meğersem yaptıkları bildiğin 10 dk kendini rahatlatmaymış yani bencillik kendilerini rahatlatmak için sürekli benim eksiklerimi görüyorlar ama kendilerine yanlış yapıyorsun deyince kıyametler kopuyor......
Eşim de ailesi de beni aptal yerine koydu yani bütün eleştiriler ciddiye alınmaması gerekiyor yani benle alakası yok...... En sonunda kavga ettim ağzıma geleni söyledim oh rahatladım....
Ben eşimle onlar yüzünden boşuna kavga ettim yani...
Boşuna gece uykusuz kaldım....
Boşuna aileme şikayet ettim şöyle dediler böyle dediler ben eleştirleri gerçek olduğuna inandım bu yüzden kırıldım....
Öylesine sırf kendilerini rahatlatmak için yaptıkları ego tatmini olduğunu bilsem kendimi üzermiyim gider anlatırmıyım... Resmen aptal yerine koydular beni...